136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 723
  • 715
  •   1
Отговори
# 135
(за 3-то не смея, на години съм вече, на вас ще стискам палци и ще го гушкам после)

Искаш да кажеш, че сме на по 18. Wink Laughing

Crazy Искам да кажа, че стигнахме годините, в кото трябва да се отдадем на удоволствия. Забравих да ти благодаря, Цонне, а индиректно и на Мис Нели! Ама толкова удоволствия, че съвсем забравя човек за маниерите! Ееех, младост  Crazy Crazy Crazy

# 136
Искате ли да ви пусна още една муха как да станем и останем млади? Laughing

# 137
А може ли и красиви? За вас знам, че не е актуално, ама не всички сме орисани от красиви орисници.  Laughing

# 138
Е, най-накрая и Мис Вселена да се обади по въпросите за красотата. Laughing Сега ще ни засрамиш какви сме красиви, стига си скромничила. Laughing

Чакай аз да  си пусна каквото съм решила, а вие си преценете дали ви харесва и дали ще го практикувате. Сполай ви красавици. Laughing

Mantak Chia Chi self-massage

# 139

... стигнах до анус (перинеум пауър) и от смях не мога да продължа натам  Joy

От мен по-ортодоксална система за младост и убост  Sunglasses
5те тибетски ритуала

# 140
Aз наум преговарях дали знам какво значи перинеум, но с показаната графика нема объркване.  Laughing Всичко идва от  трибуквието. Там е ключето към младостта. Mr. Green

Ей, сега ще погледна твоя линк.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 06:36 от Цонна

# 141
  • usa
Е, най-накрая и Мис Вселена да се обади по въпросите за красотата. Laughing Сега ще ни засрамиш какви сме красиви, стига си скромничила. Laughing

Чакай аз да  си пусна каквото съм решила, а вие си преценете дали ви харесва и дали ще го практикувате. Сполай ви красавици. Laughing

Mantak Chia Chi self-massage

те това е - загубих последния си шанс за вечна младост и красота - 122 страници не мога да изчета за единия селф масаж пък каквото ще да става  Rolling Eyes... нямам проблем с перинеума по никакви параграфи - познавателност или хумористичност или каквито и да е други аспекти, ама смея ли да го масажирам без да съм се запознала с инструкциите и да рискувам странични ефекти като например хемороиди  Thinking... край, приключих с подмладяването и разкрасяването  Confused.

агентка, много спокойствие в новия дом! и хубаво мисли за трето, не се прилъгвай с банята и стаята. то е проста математика - когато броят на вражеските бойци стане по-голям от броя на нашите войни, борбата става неравна. историята показва, че много често битката се печели от по-многобройната армия... питай любимият може да протипостави действащи стратегии срещу многочисленост и тогава да предлага интродюсването на нов член на противниковия лагер. нали се сещаш, че говоря от опит натрупан от неразумие и липса на качествено и настоятелно проучване на проблема?

# 142
А любимият ме плаши с 3-то, защото бил осигурил и спалнята и банята  Crazy Crazy Crazy
Тази стая е запазена за онази много работлива и грозновата и почти невидима дом. помощница.

# 143
Здравейте момичета.  С риск да разваля приятната атмосвера, да ви питам имате ли идея от къде могат да се набавят гювечета?  За жалост всички мои познати са си носили от България.  Дойде ми на ум Малинчо, но не намерих.  Някакви идеи?  Предварително благодаря!

# 144
мишки aко не държиш на класическите шарки, комплект съдове за френска лучена супа ще ти свърши работа нещо от този сорт .

Цонне, сега като се опъна, ще се и разхубавиш и нямаш пипане  Mr. Green

# 145
MissNellie благодаря ти   Peace  Не знаех, че така се наричат тези чудеса   Crazy

П.С. Така ли ми се струва, или са мънички тези съдчета   Thinking   Излизат по 12 унции, което хич не е много  Whistling

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 01:35 от мишки

# 146
Нели,  започнала съм програмата "Да избягаме от смъртта" Laughing

Виж  cooking clay pots за голямо гювече, щом това ти се струва малко.

# 147
Цонна стори ми се, че 12 унции ще са малко, за да се направи индивидуална дозичка гювеченце.  Намерих едни 14 оз, но са снежно бели, не ми допаднаха нещо.  А иначе гювеч имам.  Пак благодаря.    bouquet
"Системата за младост и убост" на Агент ми се нрави определено.  Утре добавям подобен тип упражнения, че само с диети нищо не става.  Е, ще пропусна упражнение 1, че ще ми се завие свят веднага  Crazy  Някой от вас прави ли йога упражнения?  Как се поддържате във форма?

# 148
мишки нашите са толкова големи и са ни ок като размер. 
За поддържането на форма, цяло лято си намирах извинения с разни ремонти, но най-сетне се наканих да спра да плащам фат такс и тръгнах пак на фитнес + вкъщи боксиране с wii.

# 149
аз пък си мислех, че българските гювечета са по-големички, та затова се чудех.  може и да ги взема в крайна сметка, ще помислим малко.
ако упражненията ми не върши работа, и аз пак ще тръгвам на фитнес   Crossing Arms
хубав ден на всички утре!

Общи условия

Активация на акаунт