136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 888
  • 715
  •   1
Отговори
# 225
Ами представи си да трябва да го държиш на ръце 8-9 часа минимум

Къде ги намирате тези кротки деца, бре  Mr. Green. Аз бих казала, все едно през цялото време ще го гониш из самолета, по-добре не 'аби пари за място. Като тръгне да спи, все едно ще ти дадат басинет. Само наистина си резервирай басинет, че така ще ви дадат широките места най-отпред.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 00:10 от Juturna

# 226
  • Чикаго / София
Охооо Juturna, честита втора лентичка! Лека и безпроблемна да е и едно добро другарче за игри за Лилия! Hug

Поне за една бременност разбрахме  Simple Smile

smechoranka аз не съм пътувала с толкова малко дете, така че личен опит нямам. Ако искате да си спестите някой лев, не му взимайте място, ако ви е все едно му вземете място. Гледайки финансовата гледна точка, аз не бих взимала отделно място. Успех с начинанието!

Моят резолюшън е да от-слаб-на  Tired Tired Tired

Оххх и моят! И понеже съм си казала, че след Нова Година ще се слабее, сега ям като за световно. Направо не мога да се понасям такава и пак не спирам. Crazy

Тази година ще пробвам тези тикви. Предишни години ползвах едни които приличат на българските.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 02:27 от irka

# 227
Благодаря ви за отговорите.
@so what?: Това звучи доста обнадеждаващо, но дали има шанс да са така любезни и US Airways?

Аз не бих разчитала, че американска авиокомпания ще прояви загриженост като в Европа. Скоро четох една статия, че американските компании са спряли всички екстри за родители и всеки да се спасява както може. Полетите са пълни и стюардесите не се чувстват длъжни да разместват никого. Удобните места се продават на по-скъпи цени на пасажери с предимство. Не ти дават вече да се качиш пръв и да се настаниш, тоест и място за багажа може да не се намери... Абе мизерия стана пътуването със самолет.

Джут, честито! Чудна новина!

# 228
US Airways ги ненавиждам.  Close Отвратителна компания. Ужасно обслужване, мръсни, та чак гнусни самолети. Само с много голяма уста, викове и скандали може да получиш каквото си платил. Храната въобще няма какво да я коментирам - помия.
Не бих летяла с тях, ако ще и на половин цена да ми дават билета. Дори и кратки вътрешни полети.
За дете на година и половина бих купила билет с място, гоня не гоня из самолета, но уей да го стискам дори и половината време в мен. Той няма да иска. Всеки си познава детето и може да прецени най-добре.

Подаръците - купени, част от тях раздадени и отворени. Всички до тук са супер доволни.
Нищо няма да готвя, отиваме на зимна Коледа и вкусни трапези.

# 229
И аз да кажа честита нова лентичка на Джутурна -  и на всички останали, дето тихомълком си бременеят. Лека и щастлива!

А, и да добавя, че два пъти съм пътувала с бебе - никога не ми се е случвало да разместват пътници заради нас. Не виждам как в пълен самолет ще ви дадат допълнително място ей така. Лично аз за дете на такава възраст съм с две ръце за самостоятелна седалка - и нощен презокеански полет. Но всеки си знае детето.

# 230
Страшно много благодаря на всички за отговорите и бързата ви реакция! smile3525

Най-вероятно ще остане изборът ни с US Airways, тъй като са на най-ниска цена, въпреки лошите мнения, предпочитаме да разполагаме с повече пари в Щатите, за да ни е по-спокойно, като допълнително или ще запазим кош за спане или място за детето.

Пожелавам ви весели празници и успех!

# 231
 Аз съм била голяма късметлийка значи. Размествали са и заради този дето седи до нас, никой не иска да лети до дете. За US Airways нямам мнение, никога не съм ги ползвала.
Juturna,  Heart Eyes

# 232
so what? той Тео е вече голям, когато е бил до 2 год възраст ( до тогава пътуват без билет) имаше наистина доста свободни места. Аз съм летяла и самолета беше почти празен та си спах на 4 седалки

# 233
Супер, падна ми пломба. И нямам дентъл.  Честита Коледа  Laughing  Има ли някаква особеност ходенето на зъболекар без застраховка? Някакви ограничения, или документи , и аз не знам, не съм ходила на лекар тук никога.
Някой знае ли колко време може да стои така отворен зъба, без да отиде на пулпит или там каквото лошо може да ми се случи? ПОкрай тези празници кой знае кога ще се вредя...Поне ще огранича празничното тъпкане явно.

# 234
Супер, падна ми пломба. И нямам дентъл.  Честита Коледа  Laughing  Има ли някаква особеност ходенето на зъболекар без застраховка?
особеното е че можеш да се пазариш за цената. Разликата е между 40-60% в твоя полза.

# 235
  • The QC to be!!!
MissNellie само почистване на 'леглото' и нова пломба не е чак толкова скъпо. Това с възпалението зависи колко ти е бил дълбоко издълбан зъба и колко време пломбата е била капут преди да падне. Бягай на зъболекар, не го мисли.

# 236
MissNellie, иди на зъболекар, но преди това се обади и питай дали приемат каш пациенти! Успех!!!

Някой ще ми обясни ли защо има разлика между каш и застраховани пациенти, нали е един сървиз???

Джу, прекрасна новина!!! Лека и безпроблемна   bouquet

# 237
Neli, има един чичка, който работи много еФтино. Ако искаш ще ти пратя телефон. Нали си някъде в Ню Йорк? И аз съм на зъболекар този петък. Ще правим акробатики със застраховката. Те точат, пишат, бришат и всички са доволни. Но този, при който ходя е голям скъпар. За да ми извади зъб ми взе 750 долара. Да си зъболекар на днешно време.

# 238
  • The QC to be!!!
Някой ще ми обясни ли защо има разлика между каш и застраховани пациенти, нали е един сървиз???
Ванх, в какъв смисъл има разлика? Аз съм била и кеш и със застраховка. Не съм видяла разлика освен в $ които платих.  newsm78

Джут  Hug забравих да поздравя за чудесната новина. Честита и лека.  Praynig

# 239
За да ми извади зъб ми взе 750 долара. Да си зъболекар на днешно време.

Нали... Моят тази есен взе $300 от мен и $400 от застраховката, за да ми разреже мостовете. Нищо не е създавал, нищо не е лекувал. Ряза мостовете с машинката.

Нели, избери два-три зъболекаря, разпитай за цените и сравни. Колкото повече чакаш, толкова по-скъпо ще стане според мен. Освен това опитай да се спазариш за няколко вноски.

Общи условия

Активация на акаунт