136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 887
  • 715
  •   1
Отговори
# 405
  • WA, USA
Хитруша, у нас мъжа ми обра всичката работа Mr. Green, на мен екскурзии и бебета се паднаха.

Цоне, четох за тази мама и много се зарадвах, че още се намират лекари/акушерки, които си разбират от професията. Да са живи и здрави всички участници в малкото чудо!

Иво е добре, оправи се вчера и днес мен ме почна, но май по-леко ще го изкарам, защото нямам температура. Ами тъй де, нали съм в отпуска, да има с какво да се занимавам.

Янажар, ще излезе момата, няма къде да ходи, търпение и спокойни последни дни  Hug

# 406
 За много години! Живи здрави!
Новата година посрещнахме с песни и танци, веселба. Късметите разнообразни, почивка, къща, пари, само дето не виждам как ще се изпълнят, защото нова работа не ми се падна Laughing
Иначе резолюции много, но не съм ги почнала още.

# 407
Здравейте. Опитвам се да открия, какво се е случило с един български емигрант в Лос Анжелис, който е дядо на един близък приятел. Историята е много интересна, но е дълга, затова ще я спестя. Само ще кажа, че е емигрирал през 40-те и е умрял през 1963. Въпросът ми е, дали някоя форумка от ЛА може да ми даде телефон на архивите им, където можем да   получим информация за този човек и за семейството му. Благодаря!

# 408
# 409
Честита Нова Година и нека да е успешна за всички ни!

Ние вече купихме билетите. За малкия също в крайна сметка взехме място. Оказа се, че кошът за спане е само за деца до 11кг и 71 см, т.е за около 8 месечно дете. За Коледа пътувахме с малкия до Франция, полет 2,30 часа, без запазено място за него, но седалката до нас беше свободна, така че все едно бяхме с такова- беше кошмар, особено на отиване. Не иска да стои в мен или в баща си дори за 5 секунди, не иска да стои и на седалката сам, общо взето рев, рев и пак рев. Единственото спасение беше да се разхожда и за жалост да досажда на хората. Накрая трябваше да го вържа за мен тъй като имаше турболенция малко преди да кацнем, рева 5 минути и заспа. На връщане беше без толкова рев, но само защото на седалките около нас имаше чичковци и батковци, които не спряха да го занимават. Иначе края беше същия - при кацането като го взе баща му - рев и заспа. Но определено решихме, че ще вземем седалка и за него, за да може да спи на нея, иначе не виждаме как ще стане без такава.

# 410
smechoranka  на добър час!

# 411

Благодаря!

Остава ни по- малко от 2 месеца и страхът от неизвестното нараства постоянно.

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 01:38 от smechoranka

# 412
Бъди спокойна, тук никой  не яде хора   Peace

# 413
  • Чикаго / София

Човек цял живот се учи, за жалост от грешките на другите понякога.

Ники, добре е ако успяваме да се учим от грешките на другите. Дано не ни се налага да се учим от собствените си грешки.

На добър час и от мен. Ще се оправите няма страшно.

Цоне, честито на вашата рода! Да са живи и здрави бебоците. Я кажи сега на теб не ти ли се падна бебе от късметчетата от баницата? Да зарадваш родата и ти тази година. Whistling

Хитруша, на мен не ми се падна късмет свързан с работата, ама ей на, започвам Новата Година с нова работа. Днес ми беше първия работен ден.  Сама ме намери тази работа 2 дни преди Нова Година.  Като за първи ден, останах с добри впечатления от новите колеги и обстановката. 

Хайде, късметлийска да е годината за всички ни Simple Smile

# 414
smechoranka, ще се наредят нещата.

Ирка, честито и усех в новата работа.

# 415
  • USA
Честита Нова Година, да сме здрави и да е по-успешна от изминалата!

Цоне, честито, да са ви живи и здрави бебчетата!

Ирка, честита ти нова работа, дано и занапред се чувстваш така добре!

smechoranka, късмет! 

На Нова година бяхме за 2-3 часа в едни приятели, а преди това на детско парти. На 30 дек. пак на детско парти, но това беше страхотно и на Стейси доста й хареса, за разлика от второто, където само имаше за ядене и никаква програма. От баницата на мен се падна печалба от тотото, на мъжа ми учение- познаха, нали е студент, на Стейси-работата Grinning.

Стейси откакто се преместихме в новия апартамент, спря да си казва кога има пиш и пак наново си върши работата в гащите. Надявам се бързо да й мине. Очаквах да й се отрази на съня, но за радост си спи добре.

# 416
Честита ни нова година, да е по-успешна и ползотворна от старата!

Ирка честито! Да ти е лека и приятна работата и готини колегите!
Цоне, браво на попълненията и на екипа!
Смехоранке, късмет и от мен...и ние сме новобранци на една година, споко  Hug

За новата година отчета е -готвене и преяждане- скука като цяло!
Зелената карта се падна на малкия ми син, ако я чакаме 16г. ...отиде коня у рЯката...
На мен ми се падна нова къща, а на мъжо нов град...стискам си палци да не е български  Mr. Green

# 417
  • WA, USA
Ирка, честито! Дано да продължава да ти харесва и занапред! Много успехи там!

# 418
Ирка, честито- все така да ти харесва работата.
Цоне, честито попълнение в семейството!
Смехоранка - късмет!

Посрещането на Новата година - песни и танци до зори ( заради тези песни и танци ще се обзаведем и с кариоки  Laughing ). Късмети разнообразни. Резолюшънс - цял лист. Важното е да сме здрави, всичко друго ще се нареди.

# 419
Цонна, честито попълнение и от мен!  Да са живи и здрави, а на теб не се ли падна едно такова късметче  Mr. Green
Ирка, честито и с късмет!  Много успехи ти пожелавам!
П.С. Как те намери сама тази работа, много любопитно ми стана  newsm78 Blush

Общи условия

Активация на акаунт