136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 887
  • 715
  •   1
Отговори
# 315
Честита Коледа на всички  Grinning

# 316
  • WA, USA
Честита Коледа и от нас!!!

Children's Place има голяма разпродажба, фрий шипинг и аз имам още 20% офф за приятел. Напазарих за децата за другата година Sunglasses Ако някой се интересува драснете ми на лични да ви дам кода от купона.

# 317
Честито Рождество!Зраве и радост в домовете ви!
*
пишете че да отворим нова тема за йанажар,чакаме момата и с нетърпение (със сигурност не по-голямо от на майка и на момата нетърпение Laughing )

# 318
Леле, каква новина Laughing

Давай Яна, давай Жар!

Ами да изпишем: Laughing Коледата беше страхотна, детето се радва на подаръците, аз поспах цял ден за да съм красива.(то накъде повече?)

Весела Коледа!!!!

# 319
А, спокойно, за никъде не се е разбързала момата.  Confused Така като гледаме, по-скоро аз ще се пръсна, отколкото тя да се накани да излиза. Преди 2012 не чакайте новини от нас. Има време да отчетем яденето и пиенето, че и късметите от новогодишната баница.  Wink

# 320
  • Чикаго / София
Хайде и аз да дам лепта за изписването на темата.

Честита Коледа на всички!

Подаръците бяха получени по живо по здраво. Всички се радваме. А днес се отмързелувахме - кино, каране на ролери, игране на футбол, каране на скутери /ми така де, като няма сняг за шейна/ и 2 Коледни филма за завършек.

Дайте да зачекнем някой по- щекотлива тема, че така както сме я подкарали, няма скоро да изпишем тази, девойката на янажар ще ни изпревари. Малко спор е здравословен. Mr. Green

# 321
  • USA
Честита Коледа!

Благодаря на всички за отговорите!

Ние се местихме последните 3 дни, страшно се изморихме, но почти всичко е готово. Само да пристигнат новите мебели и ще си отпочинем.

Имаме обаче проблем в новия апартамент. Отдолу под нас е офиса и предупредиха да не вдигаме шум през работното им време. До тук добре, но Стейси от време на време бяга и още първия ден се обадиха да направят забележка. Старая се през деня уж повече да я занимавам, а вечер да прави каквото си иска, но не става. Тя е в такава възраст, че колкото и да обяснявам, тя си знае нейното. Не мога да я вържа. Направо съжалявам, че се нанесохме тук. През цялото време стоя на тръни да не вземе да скача или пък бяга. Оплаках се.

# 322
maimun77, тези от мениджмънта не са реалисти. Или нямат деца. Да не вдигате шум през работното време означава по-голямата част от деня, когато детето е будно... Нямам съвет. Дано намерите решение!

# 323
maimun77  прочети си добре договора. В договорът също са дадени и разни нормативни документи ( специфични са за всеки щат). Може да откриеш нещо, което да ти помогне. Като живеехме на квартира имах така проблем с шума - стигнахме до нивото на шума според щатските изисквания и менижмънта предпочетоха да постигнем консенсус вместо да подам писмено оплакване.

Честита Коледа на всички! Здраве и благоденствие в Домовете Ви!

Едно запитване към майките на поотрасналите деца. Можете ли да ми препоръчате приставка за дъска за тоалетна чиния. Аз го мъча на гърне, в детската градина са на тоалетни чинии и горкото ми детенце е в шах.

# 324
majmun, сложи си килимче и си свиркай. Wink

# 325
maimun77 както Титина е казала, прочети си внимателно договора. Също потърси в гугъл tenants' rights guide за щата, в който си, там ще са описани накратко законовите ти задължения. Дори и да има нещо в договора, ако е в разрез със закона, то договора ти би трябвало да е воид. Има много ландлордс които съвсем съзнателно си правят незаконни неща, разчитайки че повечето хора няма да  се усетят. Доста нереални ми се струват изискванията им.

Благодаря на включилите се по моя ваканционен въпрос.

# 326
  • САЩ
Маймун, както и Солей каза тия не са реалисти! И аз нямам съвет. Според мен шум в определени граници през деня е нещо нормално. След определен час вечер е друго нещо. Като знам у нас колко шум се вдига... не ваш'те не са реалисти въобще!

# 327
Честита Коледа!

Едно запитване към майките на поотрасналите деца. Можете ли да ми препоръчате приставка за дъска за тоалетна чиния. Аз го мъча на гърне, в детската градина са на тоалетни чинии и горкото ми детенце е в шах.

Baby Bjorn

Прилепва плътно на седалката, лесно се слага и маха.

Нещо линка не се отваря, гугълни- babybjorn toilet trainer.

Маймун, дано някак се разберете или често трябва да сте навън през работното им време. Честит нов дом!

# 328
Весела Коледа на всички!  Как изкарахте празниците?  Нашата мини екскурзийка беше чудна.  Благодаря за идеите ви!  Някои от тях посетихме, други останаха за следващия път, просто не успяхме всичко за 4 дни.  Посетихме Бахайския замък-смесени чувства-много красив, но трябва да се прочете повече, мааалко ми прозвуча като секта, поне лелята която ни развеждаше така ме накара да се чуствам;  магазина на Малинчо - изкупих им шипковия мармалад  Heart Eyes и какво ли още не;  Ресторант Механата -хареса ми много, хапнахме цаца на американска земя, чудна работа  Crazy;  статуята на Мерилин Монро -невероятна; Милениум парк - очите ни останаха в това зърно, а парка сигурно е чуден през топлия сезон;  кулата на Сиърс-стана ми лошо в асансьора (както при всеки полет), 102 етажа за 60 секунди  #Crazy;  Ресторант Депо (тук си нямаме) - напазарихме за месеци напред  Whistling;  точих лиги през витрината на магазин Младост  по гювечетата им, че беше затворен, много жалко - ще вземем следващия път или ще си донесем нашите от бг, whichever comes first  Mr. Green;  и не на последно място Аквариума-много зали, много нещо.  Взехме си хотелче в даунтаун, за да можем да излизаме пеш, много добър избор беше.  Времето беше сравнително добро - слънчево и нормално за Чикаго - ветровитоооооо  cold  Много ми хареса и града и екскурзията.  Останалите набелязани цели - следващия път  Mr. Green
По въпроса на Маймун, аз също препоръчвам да се препрочете договора и ако много ви човърка, свържете се профилактично с The Office of Consumer Affairs and Business Regulation - те имат отговор на всичко.  В предишната квартира имахме два проблема: 1.с офиса-след като се нанесохме, ни заатакуваха с имейли, в които държаха да им платим "move-in fee", която не беше посочена в договора, нито в никой придружаващ го документ.  Свързах се с Consumer Affairs и хората чисто и ясно ми обясниха правата.  Обясних (писмено) на офиса, че щом имаме проблем, мога да напиша жалба до Consumer Affairs и те официално ще решат кой крив и кой прав и въпроса приключи, не ни притесниха повече.   2.комшиите над нас бяха много шумни-след множество оплаквания ни преместиха в друг апартамент, без да ни вземат такса за преместване.  Втория случай май не ви касае вас, но си мисля, че Consumer Affairs могат да ви отговорят на всякакви запитвания и да ви помогнат.  Успех  Peace
Простете многословието ми, но си мисля, че все на някой може да е полезно инфото.

# 329

Baby Bjorn

Прилепва плътно на седалката, лесно се слага и маха.

Глас и от мен.  Peace В едната тоалетна сме с тяхно гърне, в другата имаме тази седалка. За пътуване ползваме Kalencom 2-in-1 Potette Plus - много успешно го ползваме и върху тоалетна чиния.

Общи условия

Активация на акаунт