136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 887
  • 715
  •   1
Отговори
# 330

*
пишете че да отворим нова тема за йанажар,чакаме момата и с нетърпение (със сигурност не по-голямо от на майка и на момата нетърпение Laughing )
трийсетина страници не можем да изпишем, та предлагам теми за диалог, но допълвайте, че бебето ще се роди както сме се умълчали.

предложения:
 Здравната реформа - републиканци с/у демократи.
 Моята хубост с/у Цоннената.
 Румба с/у старомодно смукало.
 Апартаменти с/у къщи.
 Дядо коледа с/у дядо Мраз.

..... допълвайте подробно, с дъъъълги постове.
няма ли някой тука да раздаде кафенца и други многобайтови почерпки?

# 331
Е, за това може да не сварим, ама за другите със сигурност ще я изпишем.

Ама как ти дойде на акъла, че има човек по-красив от мен. Направо ти се чудя.

# 332
Весела Коледа!
Да драсна два реда, че ми забравихте ника...
so what, аз съм на вълна смукала...ама като имам и двете трябва да споря със себе си...
така че спора по вашата красота по ми допада! Никой да не ме пита за моята в сантиметри, защото започвам да давя мъката в бира веднага и обедно  Joy

# 333
А любимият ме плаши с 3-то, защото бил осигурил и спалнята и банята  Crazy Crazy Crazy
Тази стая е запазена за онази много работлива и грозновата и почти невидима дом. помощница.

Замълчи, либе, замълчи, душо! Аз му предлагам чиърлийдърка за бейбиситърка, тайландка за готвачка и латино за градинарка, само и само да си иде свеки  Mr. Green Как беше лафа... "выпьем с горя, где же кружка..."  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бейби, QC в профила ти го чета като: "Кебек (Канада) - чакай ни, ние идем" - очевидно обаче съм се объркала и търся обяснение какво значи ЯЦ-то Wink

Да кажа за апартаменти вс. къщи - който си е с апартамент да си стои там и се радва, че тия къщи почистване нямат, даже дайсъна изпуши; сега ще рЕвна за Румбица, та дано стане по-чисто; а дори до двора не съм стигнала!!! Онзи ден съседите дойдоха за добър ден с кейк и да ни кажат, че двора е айсор и имаме нужда от пердета, щото таковата privacy-то нали е национален спорт (всъщност бяха твърде възпитани, ама аз си го знам и без да ми го казват)... но смешно беше и мило, като във филм се почуствах  Crazy

... Яна, мила, стискай, че е редно новата тема на твоята прекрасна мома неродена да е посветена!

# 334
So what? аз те чаках да се появиш и не дочаках и си сипах сама. То бива, то може, ама това на какво прилича?!!!

П. С. Винена рокля, черни пони обувки, черен гердан И какъв чорапогащник да турна-черен или бежов? Споделете.

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 02:50 от Цонна

# 335
  • при морето
Момичета,привет от България!
Връхлитам в уютната ви темичка с конкретен въпрос-изпращали ли сте до БГ парфюми/знам,че е забранено Blush/ и за колко време пристига пратката?И още нещо-подарък ли трябва да пише и попълва ли се митническа декларация?Парадокса е,че аз поне 10пъти съм поръчвала от fragransex.com и съответно съм си получавала парфюмите безпроблемно...

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 03:04 от Winter fairy

# 336
П. С. Винена рокля, черни пони обувки, черен гердан И какъв чорапогащник да турна-черен или бежов? Споделете.

Черен, но не от най-плътните. 20den или както и да е американския еквивалент.

# 337
Аз пак по моя проблем. Е, Солей, не мислиш ли, че  ще е много черно или така да се пусна. Кажи, кажи..

По проблема с парфюмчето: Лятото пращах един Киндъл до БГ. И те моля ти се взели и го отворили и го пуснали на митницата. Аз не бих рискувала. Онзи колет го пуснах на риск на получателя. Иначе с попучаване на пратката с подпис излизаше колкото да си купи още един Киндъл.

И  на митницата му казали да си плати мито-ама какво мито, бре сестро??!!! Това е подарък!!Е, хубаво дай 17 лева и бегай. Това ми е опитът с пращане до Бг.

# 338
 Цонна, тук съм. На какво сме тази вечер? За красотата ще поспорим, но от лицемерие и заради световния мир ще пия едно с теб.  Mr. Green За чорапите и аз съм за черни, много тънки, само силует.

# 339
Момичета,привет от България!
Връхлитам в уютната ви темичка с конкретен въпрос-изпращали ли сте до БГ парфюми/знам,че е забранено Blush/ и за колко време пристига пратката?И още нещо-подарък ли трябва да пише и попълва ли се митническа декларация?Парадокса е,че аз поне 10пъти съм поръчвала от fragransex.com и съответно съм си получавала парфюмите безпроблемно...

Нормално преистигат за 6-10 бизнес дни. Задължително се описва вида на стоката и се попълва декларация

От сайта са регистрирани като превозвач на опасни товари и за това могат да изпращат, не е никакъв парадокс.

Цонна аз съм за фин бежов чорапогащник, по точно за дълги чорапи Mr. Green

# 340
Върнах се да ви прочета  Embarassed

Честита бременност на Джутурна, лека и безпроблемна  Hug 
Честита щерка на Мимето,  спокойна и поспалива за радост на майка си   Heart Eyes
Агент, честито ти жилище! Безоблачно щастие в него!  Hug

Цоне, и аз за бежови чорапи  Laughing

Като заговорихте за иапращане- имам един Киндъл Файър за Бг...Някой ако има опит в това ще съм благодарна  Hug

# 341
Oбъркахте ме. Crazy

Едира, по-горе споделих опит с Киндъла или като му се вика във форума Кайндъл.

# 342
айде наздраве! Да пием за твойта красота Wine Glass

# 343
Егати, ти искаш да гръмна по шевовете. Joy

# 344
 Ами ти мълчиш, стръв ти пускам, не кълвеш, ако кажеш че и не пиеш съвсем ще я оплескам.

Общи условия

Активация на акаунт