САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 272
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Момичета,моля за код15/25 с подаръка-комлект ръкавици,шалче и шапка за момче,ако са валидни още.Ако не са с другия подарък-албумчето.Пробвам всички дадени,но или са изтекли или уцелвам без подарък.Благодаря ви предварително  bouquet

# 31
  • Smolyan
Добро утро момичета, аз също искам да помоля за някой код 15/25 или 20/29. Много благодаря!

# 32
буквените кодове за албума, дъждобрана, шапката, бол и чувалите ми ги дава изтекли.
и някой друг да каже

# 33
буквените кодове за албума, дъждобрана, шапката, бол и чувалите ми ги дава изтекли.
и някой друг да каже
Имам буквен за чувалите и албума, но и при мен ги дава изтекли. До вчера кода за албумчето работеше.

# 34
Да питам все пак,въпреки че съм супербясна заради проблема с ФранстоБг,искам комплекта Грако за малката за детската градина и понеже сега е добре намален пак се чудя дали да не го пусна с ДХЛ,тогата ако използвам код ще получа само подаръка,нали + 5.95е транспорт + 20%  newsm78

# 35
  • Някъде там...
Ами май няма кодове, които да намаляват изгодно играчки в момента. Тоест ще платиш сборно: цената в сайта + 20% от нея + 5.95 доставка. Иначе идват бързо, за около 4-5-6 дни. Зависи само колко бързо ще обработят поръчката Ларедутци.

# 36
  • София
Ами, изтекли са кодовете и затова ги няма и в първия пост.
Но тогава кода за албума работеше, а сега нямам код, за да пробвам...

# 37
Момичета, споделете моля примерен код с намаление и подарък, който работи - за да си налучкам и аз един  bouquet

# 38
Момичета, споделете моля примерен код с намаление и подарък, който работи - за да си налучкам и аз един  bouquet

искаш ли 20/29 със сива чанта и шал... Rolling Eyes Mr. Green

давам ти го веднага на лични ... Laughing

# 39
  • SOFIA
Моля за малко помощ. Искам да поръчам някой дрешки и една играчка.Намерих си код и горе-долу ме устройва цената.На втора стъпка вече ми дава сумата  + около 16 Е отгоре , ясно това там  е техния процент. Но мисалта ми е като ми изтеглят тая сума от картата , ще трябва ли  да платя и  на куриера  ДЧЛ  / знаеме какво стана с парите ни и нещата с ФР/.Абе с една дума това което виждам като тотал ли ще е или ще има още нещо за плащане при пристигането  на пратката?
Малеее, че дълго го обясних   Embarassed,Сори!

# 40
Моля за малко помощ. Искам да поръчам някой дрешки и една играчка.Намерих си код и горе-долу ме устройва цената.На втора стъпка вече ми дава сумата  + около 16 Е отгоре , ясно това там  е техния процент. Но мисалта ми е като ми изтеглят тая сума от картата , ще трябва ли  да платя и  на куриера  ДЧЛ  / знаеме какво стана с парите ни и нещата с ФР/.Абе с една дума това което виждам като тотал ли ще е или ще има още нещо за плащане при пристигането  на пратката?
Малеее, че дълго го обясних   Embarassed,Сори!

Само това е. Не плащаш нищо на куриера на DHL при доставката в България!   Peace

Момичета, благодаря за темата и кодовете   bouquet

# 41
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос, но какво допълвате сега за 1-2 евро? Бях си запаметила някакъв референтен (на кабелче май), но сега ми излиза, че няма такова.

# 42
Извинявам се за тъпия въпрос, но какво допълвате сега за 1-2 евро? Бях си запаметила някакъв референтен (на кабелче май), но сега ми излиза, че няма такова.
http://www.laredoute.fr/vente-cable-electrique-pour-suspension.a … amp;source=search

# 43
Кода с Cadeau blanc (22969) ми даде 10 евро намаление от намалената цена + БД за артикул от секцията Electroménager.   Peace

Да питам все пак,въпреки че съм супербясна заради проблема с ФранстоБг,искам комплекта Грако за малката за детската градина и понеже сега е добре намален пак се чудя дали да не го пусна с ДХЛ,тогата ако използвам код ще получа само подаръка,нали + 5.95е транспорт + 20%  newsm78
Кода намаля и от сета 10 евро,кабела не ти трябва,защото БД до Бг така или иначе няма.Само незнам каква сума трябва да имаш за да хване,при мен при един брой не намаля,сложих два броя и даде намалението.

# 44
Кода с Cadeau blanc (22969) ми даде 10 евро намаление от намалената цена + БД за артикул от секцията Electroménager.   Peace

Кода намаля и от сета 10 евро,кабела не ти трябва,защото БД до Бг така или иначе няма.Само незнам каква сума трябва да имаш за да хване,при мен при един брой не намаля,сложих два броя и даде намалението.

Около 50Е крайна, може и намалена, цена.. 

Общи условия

Активация на акаунт