САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 272
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Извинявам се за тъпия въпрос, но какво допълвате сега за 1-2 евро? Бях си запаметила някакъв референтен (на кабелче май), но сега ми излиза, че няма такова.

Последните ми поръчки от вчера и днес допълних с тази детска блузка:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-raye-enfant-fille.aspx?pro … 2&secintref=0

В кошницата влиза на 3.99 евро и се намалява с кодовете  -30/45 и -20/29, т.е. намалява се повторно вече намалената и веднъж цена. По-добре е от кабелчето, все още има размери и различни цветове и щампи- три модела са.

# 46
  • SOFIA
Моля за малко помощ. Искам да поръчам някой дрешки и една играчка.Намерих си код и горе-долу ме устройва цената.На втора стъпка вече ми дава сумата  + около 16 Е отгоре , ясно това там  е техния процент. Но мисалта ми е като ми изтеглят тая сума от картата , ще трябва ли  да платя и  на куриера  ДЧЛ  / знаеме какво стана с парите ни и нещата с ФР/.Абе с една дума това което виждам като тотал ли ще е или ще има още нещо за плащане при пристигането  на пратката?
Малеее, че дълго го обясних   Embarassed,Сори!

Само това е. Не плащаш нищо на куриера на DHL при доставката в България!   Peace

bouquet Благодаря!

# 47
  • София
Благодаря, момичета  Hug
Успях да пусна една олекотена завивка, която гледам отдавна. Не знам дали сте забелязали, но доста от олекотените и одеалата се намаляват чудесно направо от сайта с кодовете 30/45 от първа страница.

# 48
  • София
Момичета, имам бегъл спомен, че ако даден артикул не е наличен (пише, че ще е наличен след 7 журс) то кодът може да не сработи, така ли е? Значи кодът си ми намали 30 от 45 Е, само че не ми даде БД, а реално този код с други артикули го пробвам и си дава БД. Това е защото не ми е наличен артикулът, нали така?
И второ, ако все пак реша да го поръчам и платя доставката само с кредитна карта ли мога да платя при неналичен артикул, или може и с ПП?
Мерси предварително Simple Smile

# 49
Момичета, имам бегъл спомен, че ако даден артикул не е наличен (пише, че ще е наличен след 7 журс) то кодът може да не сработи, така ли е? Значи кодът си ми намали 30 от 45 Е, само че не ми даде БД, а реално този код с други артикули го пробвам и си дава БД. Това е защото не ми е наличен артикулът, нали така?
И второ, ако все пак реша да го поръчам и платя доставката само с кредитна карта ли мога да платя при неналичен артикул, или може и с ПП?
Мерси предварително Simple Smile
За да ти даде бд,когато имаш неналичен артикул в коша трябва да имаш наличен за мин. 10е.

# 50
  • София
За да ти даде бд,когато имаш неналичен артикул в коша трябва да имаш наличен за мин. 10е.

Да, ясно Simple Smile Мерси  Wink

# 51

Цитат
с пп няма да можеш да платиш,щом има неналичен артикул

# 52
  • София
с пп няма да можеш да платиш,щом има неналичен артикул

Мерси за инфото, момичета!   bouquet Златни сте, аз помня че имаше нещо такова, но съм позабравила. Добре че сте тука и помагате на такива като мен Simple Smile  Grinning

# 53
Да питам все пак,въпреки че съм супербясна заради проблема с ФранстоБг,искам комплекта Грако за малката за детската градина и понеже сега е добре намален пак се чудя дали да не го пусна с ДХЛ,тогата ако използвам код ще получа само подаръка,нали + 5.95е транспорт + 20%  newsm78

Аз го поръчах с DHL, сега съм благодарна на себе си, че не издребнях за 5-10лв, тежи може би към 4-5кг с Франсето/измислено/ щеше да е не 58лв, а предполагам 53лв или там някъде.

# 54
  • Plovdiv
Благодаря, момичета  Hug
Успях да пусна една олекотена завивка, която гледам отдавна. Не знам дали сте забелязали, но доста от олекотените и одеалата се намаляват чудесно направо от сайта с кодовете 30/45 от първа страница.
аз пробвах да намаля това ,но не става  newsm78

# 55
Понеже поръчах играчка и затова не следих темата, но разопаковах сета на Грако и няма да стане за момата дето го поръчах, та сега трябва нов подарък, май кодове да намалят играчките вече няма така ли??

# 56
  • София
Понеже поръчах играчка и затова не следих темата, но разопаковах сета на Грако и няма да стане за момата дето го поръчах, та сега трябва нов подарък, май кодове да намалят играчките вече няма така ли??
Не, няма.
Ако не ти върши работа го пусни в размените- ще зарадваш някоя мама  bouquet

# 57
Да попитам, за сканираните каталози не се ли намериха кодчета????????? newsm78 https://picasaweb.google.com/111642025865391171208 за този става въпрос и имаше един сканиран каталог в албума на Ева/около 100страници/. И за двата все още не съм видяла да са публикувани кодове.

# 58
  • Бургас
Не, няма.
Ако не ти върши работа го пусни в размените- ще зарадваш някоя мама  bouquet

Една мама от темата много го искаше  newsm78 Май беше Jerry - дано види поста  Peace

# 59
Здравейте, прочетох че продуктите на BabyWalz не се доставят до БГ. Не можах да открия по-назад в темите защо, та ако някой може да ми каже. Харесах си 2 дреболийки на обща стойност 11Е и заради това ми добавя 6.50 Евро доставка и отделно другата доставка и ми ги сумира до обща стойност 12 Евро и нещо твърда доставка. То за продукти 11 Евро не си струва допълнителни 6.50, да не говорим, че вие казвате, че не ги доставяли.
Имам и още един въпрос относно по-едрите играчки, дали има проблем с доставката с DHL. Досега толкова години пазарувам и една играчка не съм поръчала и малко ме притеснява.
Ето тези две неща дали ще ми ги доставят от Франция до София, без фирма превозвач:
http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible.aspx? … n&prodcolor=2
http://www.laredoute.fr/vente-trotteur-pliable-garcon.aspx?produ … n&prodcolor=1

Общи условия

Активация на акаунт