САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Не, код 44202 не работи, дава го изтекъл.

Confused Гадняри!

Ето код -10/59, надявам се не е еднократен : VFQDM
Благодаря Хексе, ама ми блокира парите без да пусна поръчката. Утре ще се пробвам пак.

# 526
.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 21:21 от preci

# 527
Хващам се за последния. Ла редут знаете въведе унизителната за България 20% такса, същата като за Папуа Нова Гвинея и Австралия! Даже Конго, Суринам, Габон са пред нас като по-надеждни дестинации с по-ниска такса! http://www.laredoute.fr/page-help_conditions.aspx#06
Писах им във Фейсбук, че са шовинисти и т.н. и че ще ги бойкотираме.
Направо ви се чудя как можете да им купувате боклуците и си траете, колкото и евтини да са. Писна ми да търпя унижения, само и единствено за това че съм българка. А за това отношение и сами сме си виновни!

# 528
  • София
bagira_s , не се пени толкова. Никой не те е заставил да купуваш от тях. Бойкота ти е малцинствен, че като гледам темите, много момичета си пазаруват с кеф от Ларедут.
п.п Таксата обработка е 25%

# 529
Ми пазарувайте си,  щом ви е гот, нека За Конго, Мозамбик и Чад, да им е по-евтина доставката.
Айде останете си със здраве, какво толкова, към пумиярски народ, пумиярско отношение.

# 530
  • София
Хващам се за последния. Ла редут знаете въведе унизителната за България 20% такса, същата като за Папуа Нова Гвинея и Австралия! Даже Конго, Суринам, Габон са пред нас като по-надеждни дестинации с по-ниска такса! http://www.laredoute.fr/page-help_conditions.aspx#06
Направо ви се чудя как можете да им купувате боклуците и си траете, колкото и евтини да са. Писна ми да търпя унижения, само и единствено за това че съм българка. А за това отношение и сами сме си виновни!

И това какво общо има с темата. newsm78

bagira_s, ти  знаеш ли  ,че има ПРЕВОЗВАЧИ ОТ ФРАНЦИЯ !

Дали ние не знаем ,че таксата е 25 %,но затова си има превозвачи- не плащаме такса 25 % и доставка до френски адрес.
Относно боклуците може доста да поспорим на ЛС.
И друго - защо много англ.сайтове нямат доставка до БГ или пък е майка си и баща си,но и от там не спираме да пазаруваме благодарение пак на превозвачите.
Хайде остани си със здраве,а ние ще решаваме сами от къде и как да пазаруваме!!! Peace

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 19:11 от tedichka07

# 531
  • Варна
Ми пазарувайте си,  щом ви е гот, нека За Конго, Мозамбик и Чад, да им е по-евтина доставката.
Айде останете си със здраве, какво толкова, към пумиярски народ, пумиярско отношение.

Няма нужда да обиждаш. Stop Пише се помияр

На мен ми е гот, да поръчвам от Ларедут, боклуци с изключение на първите си две -три поръчки не съм купувала. Напротив, много съм доволна от покупките си. Не виждам защо ни сравняваш с посочените африкански страни, тяхната доставка може да е по-евтина, все пак са бивши френски колонии.
Не ме обижда таксата на Ларедут, намерила съм начин да я избегна. Може би ни правят комплимент, като ни считат за много платежоспособни. Mr. Green

# 532
  • София

И това какво общо има с темата. newsm78

bagira_s, ти  знаеш ли си ,че има ПРЕВОЗВАЧИ ОТ фРАНЦИЯ !

Дали ние не знаем ,че таксата е 25 %,но затова си има превозвачи- не плащаме такса 25 % и доставка до френски адрес.
Относно боклуците може доста да поспорим на ЛС.
И друго - защо много англ.сайтове нямат доставка до БГ или пък е майка си и баща си,но и от там не спираме да пазаруваме благодарение пак на превозвачите.
Хайде остани си със здраве,а ние ще решаваме сами от къде и как да пазаруваме!!! Peace

202uu Теди!
Никой на никого не е опрял нож в гърлото да поръчва от там...
Аз като тъпа и упорита българка(като гледам, има много като мен)  Mr. Green колкото повече се еб*ват с мен, толкова по-упорито напъвам да съм им клиент... smile3532 Помиярска работа...  Sick

И за да не е спам, ето малко нови кодове, да разнообразим подаръците:
35041 53023  БД над 10 евро и подарък - CHECHE GRIS - с някои неща от солдес дава БД на 2 стъпка, аз пуснах с розовия анцуг, един потник за мен и поличката от 1 евро. Само с албанци не дава БД...
35890  35971 35998 - БД, но не знам условията.

Благодарение отново на А.Т.!!!  newsm51

# 533
hrisinda,намалих ги с новия код,който Ева (да е жива и здрава    bouquet) беше дала - 25/39 с чантата като бях прибавила и този потникhttp://www.laredoute.fr/vente-debardeur-sans-manche-enfant-garco … n&prodcolor=1.

# 534
  • София
Цитат
към пумиярски народ, пумиярско отношение
Joy hahaha
Право в прЪвУписТните отиваш Mr. Green И както ти ми казваш, че съм пУмиярка, аз по същия начин мога да ти кажа, че и ти си в кюпа Laughing

Ев, А.Т., благодаря ви, момичета!

# 535
Ми пазарувайте си,  щом ви е гот, нека За Конго, Мозамбик и Чад, да им е по-евтина доставката.

Явно някои използват форума да избият някакви комлекси и да изпуснат парата като нагрубяват и обиждат пишещите тук.Към въпросната дама ще се обърна с думите:Ние тук сме едно малко и сплотено общество и такива като теб биват низгвернати начаса.Със здраве си остани виеща и блуждаеща във форумите. Peace

# 536
Еве, уж съм цял ден в сайта, ама поличка от 1 евро не видях. Може ли линк?  Praynig Предварително благодаря!  Peace

# 537
  • София
Еве, уж съм цял ден в сайта, ама поличка от 1 евро не видях. Може ли линк?  Praynig Предварително благодаря!  Peace

http://www.laredoute.fr/vente-le-short-jupette.aspx?productid=32 … n&prodcolor=2

# 538
Ми пазарувайте си,  щом ви е гот, нека За Конго, Мозамбик и Чад, да им е по-евтина доставката.

Няма нужда да обиждаш. Stop Пише се помияр

На мен ми е гот, да поръчвам от Ларедут, боклуци с изключение на първите си две -три поръчки не съм купувала. Напротив, много съм доволна от покупките си. Не виждам защо ни сравняваш с посочените африкански страни, тяхната доставка може да е по-евтина, все пак са бивши френски колонии.
Не ме обижда таксата на Ларедут, намерила съм начин да я избегна. Може би ни правят комплимент, като ни считат за много платежоспособни. Mr. Green
Не Конго и Мозамбик не са френски колонии и Не, идеята ми не е да се джафкаме. Мисля,че сме граждани на европейска държава и следва да се държим като такива. Ако има други френско говорящи и  френско неговорящи мами, които искат да ме подкрепят ок. Всеки да си пазарува откъдето и както си иска. От ларедут ми отговориха, и започнаха да ми се подмазват, в смисъл че ако има по-масова реакция може и да си променят отношонието към българските клиенти, което пак повтарям не спира никой да си прави каквото си иска.

# 539
  • Варна

Не Конго и Мозамбик не са френски колонии и Не, идеята ми не е да се джафкаме. Мисля,че сме граждани на европейска държава и следва да се държим като такива. Ако има други френско говорящи и  френско неговорящи мами, които искат да ме подкрепят ок. Всеки да си пазарува откъдето и както си иска. От ларедут ми отговориха, и започнаха да ми се подмазват, в смисъл че ако има по-масова реакция може и да си променят отношонието към българските клиенти, което пак повтарям не спира никой да си прави каквото си иска.

И един мармот завива шоколада със станиол... Laughing
Явно много си ги впечатлила, за да ти се подмазват.

Общи условия

Активация на акаунт