Ани, пак пише че съдържанието не е достъпно, а и в профила ти няма такива снимки. Дали случайно не си ги ограничила, да се виждат само от определени хора

Ваче, и аз от одавна давам от плазмонските бисквитки в ръчичката. Не се задавя, по-скоро смуче.

Чудя се все още обаче, може да му поръчам от Спортсдирект. Купих му такива хубави ботуши, а те така да му падат, сега се чудя какво да ги правя и къде да ги метна. 

Аз не мърдам

и ми стана много интересно като го прочетох.Ани кръщенето е било страхотно, да расте добър християнин му пожелавам
.Бътерфлай
, радвам се че всичко е завършило добре, представям си какво сте преживели.Пропускам много неща,но съм адски изморена, надявам се тези дни да имам повече сили.Лека вечер Ви пожелавам. 

Снощи я измерих 9кила, май добре е наддала пак, вечер и сутрин по 150 АМ.За кухня ще вземам пак Хербебе, мисля.
Изказаха се така сякаш съм супер тъпа, че кърмя и нещо ме гризе по циците 

А защо реши 3 от храненията да са твърда храна, защото не наддава ? 

Явно не мислят за деца в близкото бъдеще.
. Плащах сметки и успяхме с моята приятелка да пийнем кафе в мола 
. Но иначе е идейно 

... Ега ти изказването... Те нямат деца, нали? Не им обръщай внимание, за мен няма нищо по-хубаво от това, че кърмя детето си - незаменимо усещане е. А тая с банана - няма да коментирам 

. Как се смях на това, че Вих е имал каша на главата
. Миличкия Боби, дано се повлияе от хомеопатията, да оздравява за Коледа детето 
. А пък и дори да го запишем на кухня, може пак да суче 
. Радвам се, че Краси е по-добре 
. Мисълта ми беше, че мога да въведа слива, но не искам много много да давам плодови, че нещо се мръщи на зеленчуците... Какво мислите? 
Иначе Йоана при изядени 80гр от пюре не иска мляко след това. Според мен води се по Алекс. При нея пък спанака имаше запичащ ефект. Аз лично бих изчакала със спанака и сметаната и то заради сметаната. По-добре го остави на кърма 2-3 дни. 
. Ето ги тайните ми снимки 

Изписа за кашлицата Мукосолван,Калциев глюконат (тя винаги го изписва при лечение), и ампулки витамин Ц. Стеримар в носа и така. Ако нещо се влошат нещата ще реагираме своевременно. Дано не се налага. 

Иначе по малките (кръглите
) и аз бих ги нарекла кофи за боклук. Казан за мен има съвсем друго значение, но то и аз съм от София, а съм чувала, че по дрги краища го използват в този смисъл като теб 

ПаО, по кое време ще сте там? Иначе и аз съм като че ли склонна да се помъча да дойда по-рано, че после и аз хващам страшно задръстване 
Не знам дали точно с това ще започна, но така се вдъхнових днес