Аз по принцип тук не съм писала на тази тема, че не е ставало на въпрос. Сестра ми наистина забременя месеца, в който взеха племеницата. Тя има един спонтанен аборт в 6-ти месец. След това си чакаха необходимото време, за да правят опити за бебе, но пък от фирмата им ходеха често в един дом в Добрич (предполагам Къдрокоса ги знае там домовете) на посещение на децата. Малката тъкмо беше навършила 3 години и от бебешкия дом трябваше да отиде в дома за по-големи деца. Та именно това беше причината да я вземат, което пък сега води до други бюрократични пробреми, но както и да е, това не е за тук. Тя след като забременя беше решила да направи аборт, че много на бързо й се случи всичко, добре че я разубедихме и сега си имам двама племеника.
(казах на Марти да чака за другата Коледа с пържолите
)Бюти, много неприятно. Особено сега, че ще имаш ходене по разните му институции, за да си извадиш документите. То май ще почнем като едни хора да си носим и ние важните неща в сутиените. Там поне няма как да се бръкне и да не усетим.
Пао, аз съм пропуснала. Ти с каша ли захрани? Сега даваш и плодово пюре и каша ли? Според мен 200гр каша и 50гр плодово пюре е много на този етап, но това го казвам от гледна точна на дете, живеещо с минимални количества храна. Нека и другите да кажат.
Изморих се да мисля за това.
,ама като се има предвид,че той има допустимо отклонение + - 100гр.Майка ми естествено изкоментира,че той досега 5м е бил гладен 

При малчо страшното беше 24 часа. Ще видим утре как съм.
, 
Такава разправия с документите, но и парите не са по-назад, с малко дете, никой лев не е излишен
Искам и аз пак