БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 88

• 67 749
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Плевен
Тази нощ се събудих в 3 часа и съм преполовила едното чорапче. Искам да ви питам, който е сглобявал коледни чорапки, как ги съединявате - на ръка или с машина? Понеже имаме машина на село, но много стара и няма оверлог, дали няма пак да ми се изнищи панамата?

И аз , и аз  Grinning.Що не ми се обади да си говорим  Wink, ами ших и аз като тебе от коледния тишлайфер,нещо хич не ми спори  Whistling

Ако са коледните чорапчета от подаръка ти ,не беше ли показано на картинката вида им  newsm78. Според мене за да стане и по-красиво и ефектно направи ги на ръка с бял конец фистон бод  Peace

Сисак -благодаря   bouquetИзтеглих ги тези красавци.Хубави са ,единствения проблем е , шият се с много цветове ,но ако реша да ги правя ще спестя някой цвят ,като комбинирам нюансите да даден в един среден  Mr. Green/идея за всички които не искат да се мъчат/
Така като ги гледам подредени ,чуднички са за един РОБИН Peace

# 572
Здравейте!
Момичета, знаете ли дали има миниатюри или гоблени свързани с баба Марта? Наближава и това време и ми се иска да ушия някой тематичен гоблен или картичка.

# 573
  • В страната на мечтите
Шоши,много ти благодаря  Hug Имейлът ми е life_is_love@abv.bg
Впрочем някой ще ми обясни ли как точно стават нещата с тоя Робин, че ми е чудно, пък пепен все го споменава...

# 574
  • Бургас
Впрочем някой ще ми обясни ли как точно стават нещата с тоя Робин, че ми е чудно, пък пепен все го споменава...
Аз също винаги съм се чудила какъв е тоя Робин, ама пусни срам не смея да запитам  smile3555 Banghead

# 575
А на мен ми върви бързо, защото чорапчетата са мънички, вече свърших единия.

Обаче аз съм решила да зашия отгоре един сребрист ширит, който да остане и като примка за закачане, че и това да не го мисля. Само, че трябва да си отидем на село, защото ширитът е там, шевната машина - също. И без това чорапките са предвидени за другата Коледа  Mr. Green Тази година сме закачили тези, които имаме.

# 576
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз също винаги съм се чудила какъв е тоя Робин, ама пусни срам не смея да запитам  smile3555 Banghead
както пише в осинката:
Събира се една "команда"  от няколко участника. Всеки един от тях си избира тема за своя Робин - цветя, мечета, птички и т.н. Това което е показала Силвия е идеално за Робин, стига да се съберат 12 човека. "Собственика" на робина със снежковците  например си разграфява панамата за 12-те снежковци, шие своето и го  изпраща на следващия участник в играта. Всеки един друг  си избира елемента, който ще шие  - напр.м.Февруари от снежковците  и го шие на разграфеното предварително място. След като го свърши, го изпраща на следващия участник и така до края.  
дано да съм го обяснила разбираемо и правилно.  ooooh!

# 577
Привет на всички, аз мнооооого отдавна не съм писала, чат-пат съм ви чела и съм се наслаждавала на красотите, които творите, но ето че и аз след 100 години имам с какво да се похваля, предколедно  Flutter   

http://luizi.snimka.bg/tapestries/gobleni.415534.25852013.big

Сърдечни поздрави на всички!

# 578
  • sf
преди време правихме тук игра Робин. Бяхме две групи, но едната нещо се провали, така и не разбрах какво стана с тоя робин.
имам и снимка от моя, ей сега щще пусна

# 579
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте!
Момичета, знаете ли дали има миниатюри или гоблени свързани с баба Марта? Наближава и това време и ми се иска да ушия някой тематичен гоблен или картичка.

Сис беше направила картичка, щъркел с мартеничка в човката, а аз имам това, но е в пдф и ще ми трябва адрес да ти изпратя схемата  Hug

# 580
Ето какво се получи с моята картичка /още не е залепена/:

И ми свърши панамата, сега какво ще правя като започнете да показвате схеми за Баба Марта  Mr. Green

# 581
ИнаТ направо ме изумяваш ,за кратко време си сътворила толкова красоти  Hug
Аз като си оформя престилчиците за бутилки ще ги покажа,макар че тези дребоси ме изнервят,но ги правя за подаръци.

# 582
здравейте! аз бях малко на път, но вече съм тук и бързам да кажа, че имам мейл от coats. тия дни ще гледам да ви изпратя мейли, за да сте спокойни. бързам и да се похваля, че най-накрая завърших ръстомера, но не успях да му направя края, а и трябва да си купя някакви дървени пръчки за краищата, след това ще го покажа. стана много добре.

моля ви за помощ. Praynig в някоя от предните теми (скорошните) някой показа как точно да си направим сами нещо като правоъгълен гергеф с продукти, закупени от практикер или подобен магазин. рових, рових (явно не достатъчно) в предните теми, но не мога да открия поста. някой може ли да помогне или поне да си признае кой го пусна, та да го намеря в неговите постове. много ви благодаря! поръчах си го това на мъжа ми да ми го направи за коледа, ама човека не си го бил записал и сега иска пак снимките... мъжка му работа. а още тогава му казах, че искам да ми го направи за коледа...  hahaha

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 00:02 от tarzanka

# 583
tarzanka мисля,че pepen беше писала за тази рамка.поитай нея.Не помня на теб ли бях изпратила даннните за играта на Куост newsm78

# 584
  • Бургас
здравейте! аз бях малко на път, но вече съм тук и бързам да кажа, че имам мейл от coats. тия дни ще гледам да ви изпратя мейли, за да сте спокойни. бързам и да се похваля, че най-накрая завърших ръстомера, но не успях да му направя края, а и трябва да си купя някакви дървени пръчки за краищата, след това ще го покажа. стана много добре.

моля ви за помощ. Praynig в някоя от предните теми (скорошните) някой показа как точно да си направим сами нещо като правоъгълен гергеф с продукти, закупени от практикер или подобен магазин. рових, рових (явно не достатъчно) в предните теми, но не мога да открия поста. някой може ли да помогне или поне да си признае кой го пусна, та да го намеря в неговите постове. много ви благодаря! поръчах си го това на мъжа ми да ми го направи за коледа, ама човека не си го бил записал и сега иска пак снимките... мъжка му работа. а още тогава му казах, че искам да ми го направи за коледа...  hahaha
Може би имаш предвид това
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558825.645

Общи условия

Активация на акаунт