Боя за коса - BLOND 25 - Ослепителни Снежанки ***

• 67 091
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • в 1001-та нощ
според мен да  Peace но ако постоиш 15 мин сива няма да станеш и добре матира, дори някак - сякаш наслагва цвят  Peace готино става  Peace

много успешно съм го ползвала върху маска и поч1ти на всяко измиване и супер ми е поддържал цвета  Peace

ще се изненадаш  Peace

# 16
И аз предпочитам перления.Май от всичките той най-много ми допада. Peace

# 17
И аз като повечето от вас ме обзе желание за по-естествено русо.Мисля си да смеся 9 в по-голямо количество и малко 8 на Мажирел, но още не съм съвсем сигурна кои точно нюанси да избера, златистите или пепелно-златистите newsm78.Като ме направят ще докладвам, а и малко ме е страх, че ще се правя при фризьорката в салона в който работя, а не при моята, но тя малко ме разочарова в последно време и ще рискувам.

# 18
Здравейте на всички блондинки. Аз съм нова ,но с интерес прочетох почти всички теми. Аз имах лош опит с боя на гарниер е00 , станах пате...  и сега се чудя как да се оправям, мисля че с балсама на престиж сребристо платинен ще се получи,защото сложих на един кичур и горе долу май неутрализира жълтото.  А иначе с какво да боядисвам корените нз , все стават рижави, някъде четох с палет xxl, другаде с гарниер 111 или 113 , накрая май с блондор само за корените .. нз , дайте съвет Simple Smile) Rolling Eyes newsm78

# 19
  • в 1001-та нощ
ако ще пробваш с непрофесионална - пробвал с лореал преференс - суперизсветляваща - има по-платинена и по-златиста; опитай първо със златистата, да не посивееш от другата  Peace

# 20
magdag888, палете ще изгори косата ти, а гарние пада до 1 седмица и цветът става ужасно грозен.
Ако искаш да имаш красив цвят и здрава коса си купи професионална боя.
Боята на Loreal, която ти е препоръчала a.l.e.n.a не прави чудеса, а за тези пари спокойно можеш да си купиш професионална боя.
Не знам къде живееш, но ако в твоя град не се продават професионални бои, можеш да поръчаш от Интернет и не се налага да имаш кредитна карта. Плащането става при получаване на поръчката  Simple Smile
Аз съм се боядисвала с почти всички непрофусионални бои и нито една не си е заслужавала. Една част от боите изобщо не успяваха да ми изсветлят достатъчно косата, а друга част изсушаваха и увреждаха косата ми прекалено много и тя започваше да се накъсва.

# 21
Здравейте, русокоси красавици  Hug , аз от скоро появила се в темата, напоследък все по често пиша и я надничам, много ми е любопитно всичко което пишете. Научих доста нещица и да се похваля записах се при моята фризьорка да ми уеднакви косата, тя работи с Вела, но ще ви излъжа дали е Колестон или друга  Embarassed. Та другата седмица ще съм с нова коса  Hug но като гледам как всичките отивате към по тъмната и естествена гама на русото, започвам да се колебая дали  да не сменя суперизветляващата боя с нещо по натурално  Laughing

a.l.e.n.a мерси за хубавото оформление на темичката   bouquet

malvinka88, аз също съм доволна от перлата на Престиж  Peace

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 11:15 от Dendy

# 22
Браво,хубава нова темичка   bouquet

на картинките видях че оранжевото се неутрализира със синио  newsm78 значи пепелно стаава или...?

# 23
БЛАГОДАРЯ за отгворите ви , мн сте бързи   bouquetSimple Smileа иначе коя боя професионална препоръчвате ,за да изсветли и корените ?

# 24
  • в 1001-та нощ
Браво,хубава нова темичка   bouquet

на картинките видях че оранжевото се неутрализира със синио  newsm78 значи пепелно стаава или...?

ще стане пепелно-сиво, ако косата е много изсветлена, особено, ако затоплиш, сложиш много или стоиш дълго  Peace

# 25
Момичета,ето малко полезно инфо,макар че вие си го знаете,но все пак за някой може да е полезно. Peace
Номерация на оттенъците:
0 - Natural
1 - Ash
2 - Green
3 - Gold
4 - Copper
5 - Mahogany
6 - Purple
7 - Brown
8 - Blue
9 - Pearl

# 26
  • в 1001-та нощ
за всички марки бои ли се отнася  newsm78

# 27
  • София
  bouquet

По въпроса - амии...може, бих станал снежанка , но само,ако дечицата са кротички, защото нямам много опит с малките човечета. Blush

Ще следя темата с интерес и да - и аз харесвам най-много Перления от гамата на Престиж  Peace
Резултатът е изненадващо добър и преди доста често ме е спасявал от несполучливи опити с най-различни гадни бои!  Mr. Green

# 28
Момичета,ето малко полезно инфо,макар че вие си го знаете,но все пак за някой може да е полезно. Peace
Номерация на оттенъците:
0 - Natural
1 - Ash
2 - Green
3 - Gold
4 - Copper
5 - Mahogany
6 - Purple
7 - Brown
8 - Blue
9 - Pearl

Благодаря,много полезно
 последните 3 месеца сe боядисвах с номер 7.43 (copper blonde),снощи си взех мажиблонд 901с но поседях малко не ми се искаше да стане голяма разлика в корена.
резултата ми хареса за 15-те мин.които стоях с боята мисе изсветлил с 2 тона ето резултата-сега е като медено леко пепел  Mr. Green
http://prikachi.com/images/61/4102061E.jpg

# 29
за всички марки бои ли се отнася  newsm78
Това е по скалата на проф. бои,като например-Вела,Лонда,Лореал... Peace
Забравих да го впиша в поста,съжалявам! Blush

Ето още малко инфо за пигментите:

1 - пепелно (син пигмент)
2 - перлено (синьо + червено)
3 - златист (жълт пигмент)
4 - медено (80% жълто, 20% червено)
5 - махагон (80% червена, 20% жълт)
6 - ярък махагон (червено)