Боя за коса - BLOND 25 - Ослепителни Снежанки ***

• 67 062
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Някой да е използвал боята на Фито, че от известно време се чудя дали да я пробвам?

# 691
Колко тъмен ти е цвета?Моя е 4-ка и толкова светло русо става само с блондор.

В момента съм с на Гарниер 8-цата.

# 692
Момичета, моля за малко помощ Praynig Купих си коректор на Нирвел. Взех синьо, понеже имам да убивам оранжево, дано съм разбрала правилно. Обаче до боядисване имам доста време, а не мога да се трая такава рижава. Имах идея да сложа малко в шампоана. Моля ви, дайте съвет може ли да се сложи в шампоана, колко като количество, понеже продавачката каза, че бил супер силен и даже ми предложи да взема сив, но аз отказах, щото не й вярвам, вярвам на таблицата Laughing Ще стане ли тая дето я мисля, или само в боя мога да го сложа?

# 693
Аз съм слагала коректор в маска или балсам. Количеството е било значително по-голямо от колкото ако го слагам в боя. Номерът е да нанесеш равномерно и да наблюдаваш. Ако не си доволна от резултата повтаряш процедурата. По-добре е нищо да не стане от колкото да станеш синя. Не се притеснявай....няма нищо страшно....само наблюдавай цвета и не прекалявай. Simple Smile

# 694
Благодаря ти Wink Говорих с алена и препоръката беше колкото две лещени зърна в маската и ще пробвам така. По-добре да не стане нищо, отколкото да стана синя, а и наистина ме предупреди жената, че е много силен. После ще споделям какъв е резултата.

# 695
Аз слагам доста повече от две зърна на леща. Все пак слагам от коректора в маска, а не в боя и не седя по половин час с нея. Съмнявам се, че с толкова малко количество ще стане нещо.

# 696
Ами аз мисля да постоя 20-тина минути с маската и ще видим какво ще стане и ще стане ли нещо, ако не, на следващото измиване ще увелича коректора.

# 697
Не виждам смисъл да стоя продължително време с подобна смес на главата си. Коректорът е като боята и не е най-полезното нещо за косата.
Ще ми е интересно да прочета и други мнения по въпроса.

# 698
  • в 1001-та нощ
аз не мисля, че коректорът е вреден, той е просто оцветител, вредна е сместа - оксидант с боя или само оксидант  Peace

стояла съм с тониран балсам 15 мин и не ми е увреждал косата

# 699
аз не мисля, че коректорът е вреден, той е просто оцветител, вредна е сместа - оксидант с боя или само оксидант  Peace

стояла съм с тониран балсам 15 мин и не ми е увреждал косата
Знаеш ли какво съдържа коректорът и съставът му идентичен ли е с този на боята?
Задава този въпрос защото често ми се налага да си правя прегиментация и знам как действа боята без оксидант.  Simple Smile
Аз съм убедена, че коректорът вреди и е безсмислено да се слагат прекалено малки количества от него и да се стои прекалено дълго.
Какъв тониран балсам си ползвала?

# 700
момичета само да споделя  че другата седмица фризиорката ще ме обезцвети още веднъж за да стане по светъл цвета а не като сега ръжда..
- искам да попита само знаете ли как се води ето този цвят като номер  боя   http://www.facebook.com/photo.php?fbid=296843937022440&set=a … 929.1269130073488

-благодаря ако някой знае и реши да ми отговори...
а и за медно русото  някой беше споменал че може така да се води цвета на Андреа -го гледах при фризиорката но ми се струва много червено, направо като многооо светло червено стои..

# 701
  • в 1001-та нощ
ползвала съм различни - на престиж няколко вида - може би 4-5, два течни, на които не си спомням марката, на лисап - той е много силен, на джовани, ейвън,  матиращи шампоани на БЕС и Лакме - определено не са ми поразявали косата

до скоро добавях тониращи балсами след почти всяко измиване - след маската - т.е. след като маската престои 15 мин - добавям и тониращ продукт за оше 5 мин  Peace

сега съм взела и тониращата маска на редкен - златисто, но все още не съм я ползвала

фризьорката ми често добавя коректори в боята, не съм обурнала внимание какви ползва и й ги сменя, до колкот зная и в самата боя има коректори  Peace

# 702
И аз матирам на всяко измиване с маска, само че моята не е златиста, а сребриста. Не съм видяла поражения върху косата, но маската не ми дава точно желания резултат.

# 703
a.l.e.n.a, тук става въпрос за домашно приготвен матиращ балсам, а не за балсама на Престиж
Едно е да се добави коректор в боята и съвсем друго да се сложи коректор в маска или балсам с цел матиране след като косата вече е боядисана.
Би трябвало да знаеш какво съдържа коректорът при положение, че твърдиш, че не е вреден.

tanch, коя маска използваш?

# 704

Общи условия

Активация на акаунт