Боя за коса - BLOND 25 - Ослепителни Снежанки ***

• 67 192
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Чакам моето да се изкъпе и захващаме двамата, той ми е колориста на частите, които не виждам сама Joy Сега възникна нова питанка. Трябва да започна от дължините и корените накрая, нали ? Колко време след като съм минала дължините да започна и корените и колко време след това да седя с боята? Листовката ми е на испански и нещо не разбирам всичко, но по мой превод пише да боядисам дължините и да седя така 20 мин, след това корените и да седя 30-40 мин. Правилно ли съм разбрала? Става час така, не е ли много времето, или моя превод нещо не е като хората.

# 76
tanch, при мен пише:
боядисване на цялата коса при изсветляване:
1. стъпка - нанасяне на боята върху дължините и краищата на косата. Без нагряване 30мин.
2. стъпка - нанасяне на боята върху корените. Без нагряване 30-40 минути

Общо се събира около час и не е много. Правилно си разбрала. По дължините трябва да поседи повече боята за да може да ги изсветли.

# 77
Златни блондинки сте ми вие, как ме спасявате от непросветеност Heart Eyes Предния път намазах корените, намазах и дължините после, стоях 30 мин, измих се и се чудя защо аджеба тея корени бели, а надолу кафяво чак Laughing А вие във времето за престой с боята слагате ли и това, за което се намазвате, или като се намажете и тогава си засичате време?

# 78
Аз се мажа доста бързичко и започвам да засичам след като съм си намазала цялата коса  Mr. Green
5 мин повече или по - малко не е от значение според мен.

# 79
Мажа и после засичам.    Peace
Гледам да не се мотам, а мажа бързо.   Wink

П. С.  B & C, сега виждам, че и ти си писала същото.    Wink

# 80
Аз съм бавничка, загубила съм тренинг. Добре момичета, мечка страх, мен не страх, влизам да се мажа. Ако резултата е нормален, ще пиша, ако не пиша, да знаете, че съм си теглила ножа...на косата Laughing

# 81
 Laughing

Успех! Ще чакам и снимки днес-утре.    Hug

# 82
tanch ,нареждам се и аз за снимки Simple Smile
Досега се боядисвах с Индола,но последния път с 8.1 не ми покри белите коси,а те са повечко...
Чудя се между Колестон и Лонда,та ще ми е интересно и полезно да видя резултата  Peace

# 83
само с 8.1 не се покриват побелели косми

# 84
Пиша директно от мястото на събитието,хаха. Намазах дължините, сега чакам да мине времето. Бая се измъчих, понеже винаги съм започвала от корените и ми беше доста зор да започна от краищата. Освен това тая боя ми идва гъстичка за вкуса, със сигурност няма да повторя с нея. Няма ли професионални мусове или поне нещо не толкова гъсто? Наистина мразя гъсти бои. На пръв поглед бая ми тъмнее нещо, на кафяво ми бие, ама да видим като се измия как ще е. Мирише ми, че няма да е моят цвят. Подозирам също, че ще стана на петна, понеже не виждам отзад, а мойто нещо не е на кеф и ми се нервира, та се мазах сама, както и колкото мога. Разресвах периодично, за да разнеса боята уж, не знам правилно ли е. Като намажа корените, може да мина леко пак по дължините за всеки случай. Голям зор с една дума.

# 85
само с 8.1 не се покриват побелели косми
A с какво друго  newsm78
Ще може ли съвет да получа  Simple Smile

# 86
tanch, осмицата не е много светла. Ако си искала по-светло е трябвало да вземеш по-светла боя.
Боята не я намирам за много гъста, но е по-гъста от непрофесионалните. Аз лично смятам, че е с много приятна гъстота и с нея човек може да се намаже много лесно стига да умее да борави с четка. Професионалните бои не са мусове, които да изсипеш на главата си и да разтриеш като шампоан, но с тях цветът става много по-равномерен (естествено при условие, че си се намазала добре).

maeva0959, смесваш 8.1 с 8.0 - 50\50. За по-сигурно може да се боядисаш само с 8.0, а за още по-сигурно прилагаш и препигментация  Mr. Green
Всичко е много индивидуално. При едни  покриването на побелели коси става  сравнително лесно, а при други е доста трудно.

# 87
Пиша директно от мястото на събитието,хаха. Намазах дължините, сега чакам да мине времето. Бая се измъчих, понеже винаги съм започвала от корените и ми беше доста зор да започна от краищата. Освен това тая боя ми идва гъстичка за вкуса, със сигурност няма да повторя с нея. Няма ли професионални мусове или поне нещо не толкова гъсто? Наистина мразя гъсти бои. На пръв поглед бая ми тъмнее нещо, на кафяво ми бие, ама да видим като се измия как ще е. Мирише ми, че няма да е моят цвят. Подозирам също, че ще стана на петна, понеже не виждам отзад, а мойто нещо не е на кеф и ми се нервира, та се мазах сама, както и колкото мога. Разресвах периодично, за да разнеса боята уж, не знам правилно ли е. Като намажа корените, може да мина леко пак по дължините за всеки случай. Голям зор с една дума.

Стискам палци да си заслужава зора.    fingerscrossed   Много ми допада чувството ти за хумор. И аз се смея, в такива ситуации. Добавям и голяма доза самоирония.  Laughing

Между другото, аз също ще се боядисвам с 8-ца на Колестон утре. Ще смеся 8/00 и 8/7. Идеята беше да са 3 нюанса - 
+ 8/71, но никъде не я открих и останаха двата по-горни.   Peace

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 22:46 от Feeling

# 88
Ще ми е интересно да видя 8/7  Simple Smile

# 89
Ще ми е интересно да видя 8/7  Simple Smile

Hug

Е, няма да е чисто 8/7, а смесено, но ще покажа,... ако е за показване.   Laughing

П.С.  Вече е леееко късно за такива въпроси, но как се беше получил този цвят при теб? 

Общи условия

Активация на акаунт