Съпруги на военнослужещи 4

• 69 581
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
AIR, дай снимки да видим. )
Не вярвам да има чак такава коренна разлика м-у базите.
В Созопол хотел ли се води, или е станция?

# 271

Първата година , в която получихме карта за Созопол , на мъжа ми бяха казали, че по- хубава база от Созопол няма  Peace на мен също там най-много ми харесва  Peace

# 272
dani.m73, аз не споря за това, че е хубаво. )
Сега гледах снимки и на страницата на агенцията, води си се ВПД по принцип.
Просто освен хотела и обстановката вътре, за мен има още доста много неща, които са ми важни и ми зависи добрата почивка от тях. ) човек не стои вързан в хотела по принцип. )

# 273
dani.m73, аз не споря за това, че е хубаво. )
Сега гледах снимки и на страницата на агенцията, води си се ВПД по принцип.
Просто освен хотела и обстановката вътре, за мен има още доста много неща, които са ми важни и ми зависи добрата почивка от тях. ) човек не стои вързан в хотела по принцип. )

Извинявай, ако ти е прозвучало грубо, просто исках да потвърдя мнението, че базата и мястото са хубави, има къде да се ходи с деца и т.н. 

# 274
  • Някъде в Европа...

Първата година , в която получихме карта за Созопол , на мъжа ми бяха казали, че по- хубава база от Созопол няма  Peace на мен също там най-много ми харесва  Peace

така,Мирама, аз не говорех за хотела по принцип, а за базата като цяло...Затова съм написала и "базата". Ще приложа снимки, ще се убедиш  Peace...
Води се станция и вътре не е по-различно от всички останали....Но обстановката около хотела е различна  Wink. Определено тя ми е фаворит...била съм на всички без Сарафово, дори и на несъществуващите вече бунгала на Варна 2, за тези който ги помнят  Wink

Ето и снимки:
http://radiiani.snimka.bg/other/vpd-zozopol.658437

# 275
AIR, аз си казах и че от това, което видях на сайта също ми харесва.
Но нито аз, нито детето или мъжа ми обичаме да се закотвим в хотела и да не мърдаме.
За това ми е важно и какво има в близост, забавления за детето и т.н.

# 276
  • Някъде в Европа...
AIR, аз си казах и че от това, което видях на сайта също ми харесва.
Но нито аз, нито детето или мъжа ми обичаме да се закотвим в хотела и да не мърдаме.
За това ми е важно и какво има в близост, забавления за детето и т.н.

Otnosno забавленията = на много по=малко разстояние са, отколкото на Константин и Елена...де факто улицата със забавленията започва на 100 м от станцията  Peace, което колкото е хубаво, толкова е и лошо при вече осъзнали се деца, на 5=6=7г  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 277
Не знам как е в Созопол обаче в "Константин и Елена" ти режат главата отвсякъде, а да ходиш до Варна си е гърч. ooooh!Не бих отишла там повече по тази причина.

# 278
Не знам как е в Созопол обаче в "Константин и Елена" ти режат главата отвсякъде, а да ходиш до Варна си е гърч. ooooh!Не бих отишла там повече по тази причина.

Е защо да е гърч?
Точно 10-15мин са с градския транспорт до морската градина. А там е Детски кът Варна, в който всичко е по 1лв като си вземеш карта.
Така си пускам детето спокойно и навсякъде, без да казвам - ама сега ще се качиш само на това (защото е 5лв примерно в комплекса).

И аз за това питах в Созопол как е, и дали има наблизо някакъв такъв детски център, или каквото там му казват, в който да не ти искат по 5-6лв за обикновена въртележка.

# 279

Е защо да е гърч?
Точно 10-15мин са с градския транспорт до морската градина. А там е Детски кът Варна, в който всичко е по 1лв като си вземеш карта.

Морската градина е супер, но е далече. Ние ходехме вечер с колата, не се виждам нещо след цял ден на плажа и хапнали стабилно да се помъкнем по спирки и автобуси. Mr. Green Много трудно намирахме място за паркиране, който кара не може да пие, после докато се приберем детето заспало и т.н. В "Маяк" тази година истински се забавляваха хората, които бяха дошли на групи и се събираха по стаите.

# 280
savina_h, е как ще е далече, на толкова е с автобус. )
А спирка има точно над Фрегата и малко под Маяк. )))) тоест ти е на 2крачки като слезеш от хотела.
с колата ходихме само един път и то вечерта преди да си тръгнем само заради детето, за да изразходим и останалите точки в картата. )

# 281
Поне 15 мин. е с автобус в едната посока, като повисиш и на спирката.... Не съм някоя лигла, но хайде мерси, аз на почивка ли съм или какво ?!?!

# 282
Поне 15 мин. е с автобус в едната посока, като повисиш и на спирката.... Не съм някоя лигла, но хайде мерси, аз на почивка ли съм или какво ?!?!

Е, всеки си преценява. )
Аз предпочитам да повися, отколкото да обикалям като луда с колата да си търся място около Морската градина и да спра на 1км. от мястото, до където трябва да се отиде. И после да не мога да си намеря и място пред хотела. В повечето случаи за ВПДта важи правилото - оставяш колата на паркинг и не мърдаш от там. )

# 283
  • Розовата долина
AIR,след като всяка година ходиш от 30.08 сподели как е времето.Тази година сме на Созопол от тази дата,но се чудя дали няма да е вече хладничко за децата.То е много относително,разбира се!!И не започва ли много да духа по това време??
Иначе до сега сме били само на Св.Константин и Елена,наистина много ми харесва,но да си призная-омръзна ми всяка година едно и също,макар Варна да е близо и да има доста забавления.Точно затова тази година предпочетохме,макар и по-късно да вземем Созопол.Пък и като дата за отпуск ме устройва,че всички колеги се блъскат юли и август да излизат.
Ние във Варна винаги с кола сме ходили,спираме без проблем около Военноморското(отпред на паркинга)винаги има места вечер.
Относно паркирането на Флагман-наистина си е проблем,особено първият ден.На Фрегата-винаги има къде да се паркира,там си е супер спокойно.
Напавчомайка му,вземайте карта и хич не мисли как ще изкараш с вече порастналото ти бебе.Миналата година бяхме на море с малката,която беше на 1,2 мес.и  аз като теб се чудех как ще изкараме,ами супер ми беше да ти кажа.То няма за какво да мислиш,реално.Само вечер ни беше малко кофти,че не можехме никъде да мръднем(малката си заспиваше в леглото,а не в количката),ама си пийвахме биричка или нещо друго на терасата с комшиите и си решихме проблема.

# 284
inka2005, мъжа ти на мисия ли е бил, че сте взели толкова рано карта?

Общи условия

Активация на акаунт