Съпруги на военнослужещи 4

• 69 525
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново
Много ти благодаря за инфото.
 Малко не сигурно ми звучи всичко ... може пък да не отпаднат свободни карти  Rolling Eyes  така или иначе,  ще се наложи да изчакаме до май месец  Peace

Не се притеснявай!  Hug
Винаги остават свободни карти, най-вече за Фрегата, Маяк и Несебър, но може и за другите да има. Особено ако ти трябва двойна стая, а не апартамент.
Следи, както е писала kativita - след 6-ти май, ама буквално по пет пъти на ден проверявай и в сайта и по телефоните, дали са излезли свободните, и ще вземеш.

# 361
♥asq♥, карти винаги се връщат, защото има такива, които не се плащат. Или такива, които изобщо не се вземат.

Тонита, не е нужно да звъни всеки ден, публикува се на сайта кога се пускат картите в свободна продажба. Преди обявената дата на сайта изобщо няма да и вдигнат и телефона.

# 362
  • Велико Търново

Тонита, не е нужно да звъни всеки ден, публикува се на сайта кога се пускат картите в свободна продажба. Преди обявената дата на сайта изобщо няма да и вдигнат и телефона.

Добре де, отговаряй на момичето, не на мен! Аз знам как е. И съм го написала.

# 363
Тонита, е не точно това беше написано, но ок.

# 364
  • Асеновград
Пратила съм снимки. )

kativita, "боя" за карти, няма нищо общо с поддръжката на базите.
Наливат се страшно много средства, които обаче потъват "незнайно" къде...
Така е, като се има впредвид, че сумата , която плащаме е едва 35% (1/3) от реалната, която се налива в Агенцията /останалите 65% (2/3) им ги превежда МО/ или в цифри - карта за 10дни за двама възрасти с 2 деца е 700лв. с застраховките и данъка. Реално за тази карта постъпват  2100лв. и би следвало х-л Флагман примерно да изглежда, като някой от съседните му - Азалия http://www.azaliahotel.com/read.php?name=1&lang=bg , защото там нощувката ultra all inclusive също е 72лв за възрастен, а деца - цитирам от сайта им "2 възрастни с 2 деца, едното до 4год., а другото от 4 до 13год. - и двете деца се настаняват безплатно"..... newsm78 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
или Сириус http://www.siriusbeach.com/, където идва малко по-скъпичко 2900лв. за 10 дни /говорим за хотел 4 звезди/
или пък х-л "Чайка" http://hotelchaika.com/ /зад Сириус/, който вече си е от тип ВПД, но там говорим за други цени - 80лв./ден за двама с деца на 6 и 1г с три хранения, миналото лято там настанихме наше приятелско семейство - не военни, тъй като във Флагман им поискаха някаква фантастична сума около 1500лв. и то само със закуска....newsm78 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 13:43 от emi1978

# 365
emi1978, факт е, че пари се наливат. Но предпочитат само да вземат, без да правят нищо по базите.
И в крайна сметка, колко военни могат да си позволят почивка от по 2-3хил. лв. със заплата от 700-800лв примерно.
Който може, почива в цитираните от теб хотели. Който не, си взема карта за ВПД. А и не винаги нещата опират само и единствено до цената и условията на дадено място.

# 366
Здравейте момичета.Пиша тук с молбата за телефони за контакти на почивен дом Картела в Родопите.Имаме желание да отидем там за ден -два през неактивния сезон.Външни сме и се надяваме да ни позволят достъп на съответните цени за външни посетители.
Благодаря предварително.

# 367
Предлагаха ни карти за Фрегата и Адмирал, но за съжаление през юни месец....А тогава на север все още не е достатъчно топло морето.

# 368
Значи да разбирам че картите са вече по поделенията така ли ? newsm78

# 369

Те картите вече и ги раздадоха. ) Не само са по поделенията. )

# 370
  • Някъде в Европа...

Те картите вече и ги раздадоха. ) Не само са по поделенията. )

Чакаме вече да върнат самите резервации със сумата, която трябва да заплатим и после да действаме до края на април с плащането  Peace

# 371
  • София
Здравейте! Отдавна не съм се включвала! Но, пък, ви следя най-редовно! Ние ще сме тази година в Несебър от 10-20 август. Някой от темата за тогава?

# 372
Здравейте момичета.Пиша тук с молбата за телефони за контакти на почивен дом Картела в Родопите.Имаме желание да отидем там за ден -два през неактивния сезон.Външни сме и се надяваме да ни позволят достъп на съответните цени за външни посетители.
Благодаря предварително.

0896785432

# 373
Здр,момичета има ли и други дами които изпращат половинките си в  Kандахар тази седмица Sad

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 14:55 от iana1982

# 374
И при мъжа ми вчера изплатиха процент от чековите книжки. )

Общи условия

Активация на акаунт