Косопад - 3 тема

• 92 165
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
някой използвал ли миноксидил 2% за жени ?
про принцип, аз намирах този продукт на този сайт http://www.minoxidil.bg/spectral-uhp-2-minoxidil/, но не знам какви за ефекти и разлика от други продукти на пазара ....  newsm78

# 196
http://apteka.framar.bg/30024215/priorin-caps-60#axzz1kvNvIbRV

Приорин вече и в България, естествено по- скъп  Wink
Аз си го поръчах от тази сайтhttp://www.multipharm.eu/search.html?phrase=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BDтук е с по-ниска цена. Joy

# 197
  • В къЩи.
Здравейте. Днес си взех http://apteka.framar.bg/18003349/%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%BE%D1%80% … BB-#axzz1nEK8bKhy .МОже ли да ми кажете как и колко време да го ползвам?
Благодаря.

# 198
  • в 1001-та нощ
Пише си (последното изречение  Peace ) :

Начин на употреба:

Препаратът се втрива в кожата на главата, без да се измива след това. При липса на лекарско предписание, третирането се извършва от 2 до 3 дни по преценка на лекар.
За поддържане на ефекта прилагането на препарата може да продължи 1 път седмично след измиване на косата.
При гнездов (локален) косопад се третират само засегнатите участъци ежедневно, като втриването се извършва с памучен тампон в продължение на 5-6 минути. Курсът на лечение е най-малко 30 - 60 дни по преценка на лекар.

# 199
  • В къЩи.
Четох го ,но ей това -
"При липса на лекарско предписание, третирането се извършва от 2 до 3 дни по преценка на лекар."
не ми стана много ясно...

2-3 дни седмично ?

п.п.Нямам гнездов косопад.

# 200
  • в 1001-та нощ
аз го разбирам през 2-3 дни - ако има проблем, после за поддръжка веднъж седмично и целия курс - 1-2 месеца

# 201
  • В къЩи.
Ами то пак идва 2-3 пъти седмично.  Thinking
Ще започна с два пъти седмично ,пък да видим.

Благодаря ти.   bouquet 

# 202
Момичета имам запитване за тези продукти за коса CRESCINA Re-Growth LABO,цената им е висока,ако някой ги е ползвал или знае нещо,моля да сподели.

# 203
  • в 1001-та нощ
аз съм ги ползвала и една приятелка, аз ползвах само 2 - да ги видя, а и нямах проблем, но при нея ефект имаше още с първата ампула  Peace тя ползва мисля 5 бр със сила 200, т.е не най-силните

# 204
a.l.e.n.a, какво значи "ефект имаше още с първата ампула"?

# 205
  • в 1001-та нощ
според нея - косопадът е поспрял още с първата ампула

аз тук много пъти съм писала, че не вярвам точно във внезапното спиране, но така сподели; косопадът беше сезонен

аз ампулите ги взех от един лекар, но изявих чувствителност, скалпът ми реагира, предполагам нещо индивидуално, защото при нея и още една дама - нямаше такъв проблем; те си ги ползваха с удоволствие, аз реално нямах нужда  Peace

# 206
аз съм ги ползвала и една приятелка, аз ползвах само 2 - да ги видя, а и нямах проблем, но при нея ефект имаше още с първата ампула  Peace тя ползва мисля 5 бр със сила 200, т.е не най-силните
Мерси за отговора.  :bouquet:CRESCINA Re-Growth
Има ампули  за спиране на косопада и за растеж на косата.Аз имам косопад и много оредяла коса в началото на темето.След няколко дни ще си ги купя,трябва да се ползват поне 2 месеца,надявам се да ми поникне коса.

# 207
  • в 1001-та нощ
а причините за косопада знаеш ли какви са?

хубаво е да включиш и добавки  Peace

# 208
а причините за косопада знаеш ли какви са?

хубаво е да включиш и добавки  Peace
Причина така и не  откриха докторите.Бях под много голям стрес, много лошо хранене и много работа.Така се започна,отначало не му отдадох голямо значение,защото и преди бях имала косопад и така няколко месеца,след това по доктори,много изследвания и нищо.Вече не желая да ходя на лекар,те гледат да си вземат 40 лева за посещението и да кажат,ами не знам.
Сега пия PRIORIN 2 по 2,  SELENOGIN   , ЦИНК  сега си поръчах и още едни хапчета ULTRA NOURISH-HAIR.

# 209
 vizuvii77, а виждаш ли ефект от лечението?

Общи условия

Активация на акаунт