Косопад - 3 тема

• 92 190
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря , Алена, за бързия отговор Hug(както винаги точна и навреме)!Сега остава да се сдобия с хаповете.Някакви колективни поръчки не планирате ли?

# 256
аз се сдобих с ваниловия шейк... Обаче той само за 16 пъти стигал. С какво да продължа (или трябва почивка - то така или иначе 2 месеца път пътува, та да взема да поръчам пак)  Mr. Green

# 257
никога до сега не съм имала твърде силен и проблемен косопад. Но през определено време, заради сезоните ми се появява и мисля, че ако случаят е  такъв, то просто няма смисъл от ампули, мазила и разни други. Иначе за всички, които имат проблем мога да препоръчам тривитаминол - витамини за коне, за красива конска грива. Мажат се на главата, много помагат срещу косопад и расте нова коса. Продава се по ветеринарните аптеки. Познавам много хора, на които са помагнали тези витамини.

# 258
  • в 1001-та нощ
Благодаря , Алена, за бързия отговор Hug(както винаги точна и навреме)!Сега остава да се сдобия с хаповете.Някакви колективни поръчки не планирате ли?

във форума е забранено да се правят общи поръчки, случва се да поръчвам за съфорумки  Peace , но всички уговорки минават на лични  Peace

аз се сдобих с ваниловия шейк... Обаче той само за 16 пъти стигал. С какво да продължа (или трябва почивка - то така или иначе 2 месеца път пътува, та да взема да поръчам пак)  Mr. Green

можеш да продължиш с максито - стига за 45-90 дни  Peace в момента в България се доставя за около 10-15 дни   Peace

# 259
 :hug:a.l.e.n.a

# 260
# 261
  • sofia
здравейте , ако падат около 30 - 40 косъма на миене  след гребен това да ли е нормално  или е косопад?  Sick

# 262
Здравейте и от мен! Честит празник!
Може би някъде в темата е писано, но мене ме мързи да чета от начало и ще попитам: Имам косопад, който е свързан със заболяване на щитовидната жлеза и менопаузата, която ме побърква. Какви препарати могат да се използват в тази определена ситуация? Благодаря предварително!

# 263
ndimitrova, какво заболяване имаш на щитовидната и лекуваш ли го? Относно менопаузата- изследвала ли си хормони, все пак? Пиеш ли някакви хормонални?
Обикновено понижената функция на щитовидната е характерна за жени в менопауза, заради ниския прогестерон - двата хормона са взаимно свързани .
Взимаш ли някакви мерки за косопада- маски , ампули -външно, комбинирани таблетки- вътрешно?

# 264
ndimitrova, какво заболяване имаш на щитовидната и лекуваш ли го? Относно менопаузата- изследвала ли си хормони, все пак? Пиеш ли някакви хормонални?
Обикновено понижената функция на щитовидната е характерна за жени в менопауза, заради ниския прогестерон - двата хормона са взаимно свързани .
Взимаш ли някакви мерки за косопада- маски , ампули -външно, комбинирани таблетки- вътрешно?
Имам заболяване на Хашимото на щитовидната жлеза /жлезата се самоизяжда/ и съответно пия елтироксин, а за менопаузата пия фемостон конти вече три месеца.  На шест месеца си изследвам хормона на щитовидната жлеза и сега жлезата е добре компенсирана. Опитвала съм ампули на Kloran и Darfen в комбинация със шампоан, но никаква полза.

# 265
  • в 1001-та нощ
пила ли си масло от вечерна иглика (на капсули), други ЕМК?

# 266
пила ли си масло от вечерна иглика (на капсули), други ЕМК?
Не съм приемала нищо през устата. Като цяло се опитвам да пия само наложителни медикаменти. /Може и да не съм права/

# 267
  • в 1001-та нощ
въпросното масло не бих казала, че е точно лекарство, съдържа Омега 6

аз лично нямам такъв проблем, но покрай други хора съм се интересувала; има хипотези за различни причини, една от които може да е дефицит на ЕМК; споделя се, че приемането на маслото от вечерна иглика решава проблема с косопада, разбира се не при всеки

питала съм за себе си - може ли да има нежелан ефект и лично за мен казаха, че поже да регулира хормоните, но не и да развали нещо

от ЕМК съм пила (и пия) омега 3, 6, 7 и 9  Peace, усещам много добро повлияване и на кожата  Peace

# 268
въпросното масло не бих казала, че е точно лекарство, съдържа Омега 6

аз лично нямам такъв проблем, но покрай други хора съм се интересувала; има хипотези за различни причини, една от които може да е дефицит на ЕМК; споделя се, че приемането на маслото от вечерна иглика решава проблема с косопада, разбира се не при всеки

питала съм за себе си - може ли да има нежелан ефект и лично за мен казаха, че поже да регулира хормоните, но не и да развали нещо

от ЕМК съм пила (и пия) омега 3, 6, 7 и 9  Peace, усещам много добро повлияване и на кожата  Peace
А как влияе на апетита, защото за мен и това е проблем? Полагам неимоверни усилия да си запазя килограмите.

# 269
  • в 1001-та нощ
при мен не го повишава  Blush

Общи условия

Активация на акаунт