Косопад - 3 тема

• 91 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Знае ли някой откъде мога да си купя Пантогар?
Ако случайно е останало такова място в БГ, за да не излезе реклама, може и на лични.

Попитай тук:  http://www.pantogar.com/bg/contact.php
или в Либра    София  02/965-81-11 или 02 9658 100

# 541
  • в 1001-та нощ
Да споделя какво се случва с моя косопад. От 2 месеца пия Приорин, по 2 табл. на ден, отделно си продължавам с маски и Миноксидили. От 1-2 седмици забелязвам, че започна да намаля количеството на падналите косми, а вчера и днес, при ресането сутрин паднаха по 2(два) косъма  Heart Eyes . Това не помня откога не е било. Дано най-накрая малко влязат в релси нещата. Поздрави на всички.

при теб каква е причината за косопада  Rolling Eyes

# 542
  • София
Благодаря ти, denis_d  Hug
Регистрирах се и направих запитване, в понеделник ще позвъня и на телефоните.
Преди няколко год. пиех този продукт и бях много доволна. В момента аптечната ни мрежа разполага с друг продукт, но предпочитам да заложа на изпробвания резултат.
Може би ще се нуждая от още малко насоки от вас, но нека първо се справя с  Пантогара.
Аз съм с АТХ, показателите са под контрол и в норма, но мисля, че синтетичния заместител на хормона попълва грубо дефицитите в организма, но не може да достави нуждите на фино клетъчно ниво.
Така че проблема с косата ми остава.

# 543
  • София
Благодаря ти, denis_d  Hug
Регистрирах се и направих запитване, в понеделник ще позвъня и на телефоните.
Преди няколко год. пиех този продукт и бях много доволна. В момента аптечната ни мрежа разполага с друг продукт, но предпочитам да заложа на изпробвания резултат.
Може би ще се нуждая от още малко насоки от вас, но нека първо се справя с  Пантогара.
Аз съм с АТХ, показателите са под контрол и в норма, но мисля, че синтетичния заместител на хормона попълва грубо дефицитите в организма, но не може да достави нуждите на фино клетъчно ниво.
Така че проблема с косата ми остава.

Пантогара се приема поне 6 месеца   /средно 6-12  месеца/ - за да има ефект.
Добър продукт е, но е слаб /според мен/ - ще ти трябват още добавки
GNC имат много добър продукт за косопад   /при жените/- не е и скъп /ставнено с Пантогара и продължителния му прием/
Алтернатива  / но не толкова добра/ е  Maxi-Hair нa Country Life

Аз съм много доволна от шейка на Nature's Way - Alive! Ultra-Shake - действа много добре на косата, нямам познат, който да не го е признал:) - въпреки малко неприятния вид /зелен на цвят - заради водораслите и др. зелении  в него/
И шейка  за коса на Nature's Plus - Ultra Hair Thick-Shake
Тези шейкове действат много по-бързо от табл.-те добавки/ поне по мои наблюдения и коментари от други, които ги ползват/

Ето за сравнение състава на Пантогара:
1 капсула Пантогар съдържа:

# 544
# 545
  • София
Предполагам, че това:
http://apteka.framar.bg/30011305/%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%80%D0%B0- … 1%81%D0%B0-60-gnc

denis_d , шейковете продават ли се в БГ?

# 546
Здравейте.Нека разкажа и моята история.
От близо кодина имам косопад. Sad Косата ми намаля направо наполовина.
Изпробвала съм шампоаните Фитовал,Фито, но нямаше ефект.От Фито ми се появи силен пърхот.
Всички хормони са ми в норма ,но съм в силен стрес от много време и няма как да го избегна.
От юни пия капсулите Новофан и смятам да продължа поне още някой месец.От време навреме масажирам скалпа с чесън.В момента ползвам втора опаковка Виши Деркос ,но косата ми  пада усилено.Сега прочетох ,че Алена е написала ,че не е добър за косопад, понеже е енергизиращ.Бихте ли ми препоръчали шампоан против косопад за честа употреба?Мислих да изпробвам Рене Фюртерер ,но пише следното за него:

"Препоръчителните при неговото приложение масажи освобождават етеричните масла (портокал, лавандула, розмарин), съдържащи се биосферите му и активират микроциркулацията на кожата на главата, улеснявайки проникването на енергизиращите елементи.".

Знам ,че и продължителната употреба на медикаменти плюс стрес може да окаже пагубно влияние, но нещата не зависят изцяло от мен.

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 20:48 от Klio1

# 547
  • в 1001-та нощ
denis_d   bouquet кое е продуктът на GNC  Rolling Eyes от къде го купуваш  Rolling Eyes 

Моля за линкове и към другите два шейка - предполагам има в iHerb  Peace- Nature's Way - Alive! Ultra-Shake и Nature's Plus - Ultra Hair Thick-Shake

# 548
# 549
  • Варна
denis_d и аз се присъединявам към питането на момичетата Grinning
Да не е това продуктът
http://www.amazon.com/Natures-Way-Potency-Tablets-60-Count/dp/B0 … e%27s+Way+-+Alive
А това като другият вариант вариант
http://www.amazon.com/Ultra-Hair-Thick-Shake-Powder/dp/B00014EM0O

# 550
а как става с поръчката ? денис моля те повечко информация  bouquet

а за това някакви отзиви....
http://www.amazon.com/Womens-Ultra-Hair-Plus-Tablet/dp/B0018AUYN … /ref=pd_sim_hpc_2

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 12:42 от zarapn

# 551
  • в 1001-та нощ
втория шейк съм го пила - по нейна препоръка  Peace само че го взех от iherb  Peace

# 552
  • София
GNC имат магазин в The Mall - Цариградско шосе. - грешка. Не знам къде съм гледала.
denis_d е писала  - в Сердика център.
Nature`s Way имат български сайт, с посочени аптеки, в които се продават продуктите им.
Това открих.

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 22:52 от seemly

# 553
  • в 1001-та нощ
трябва да се сравнят цените, и до нас има такава аптека - преди време бяха 2-3 пъти нас тези в сайта, дано вече са регулирали това, но и тук не внасяха всичко, поне аз съм намирала доста по-ограничен асортимент  Peace

за първия шейк намирам това http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Ultra-Shake-Vanilla-Flav … z-975-g/4112?at=0

# 554
  • София
a.l.e.n.a, този шейк еднократно ли се пие, че като му гледам цената Rolling Eyes Останах с впечатление, че е под формата на течност/шейк/?
Ако трябва да е всеки ден по една опаковка.....
Иначе аз вече си купих витамините от нашата аптека. Една оп. за един месец с 30 капсули.
Убедиха ме, че това е продукта и аз ги взех.

Общи условия

Активация на акаунт