Косопад - 3 тема

• 91 517
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
 raja_nikol лошото е ,че освен дупето нищо друго не съм вдигнала .

*Biskvitka* ако още едно момиче ми каже нещо подобно ще ги изхвърля .

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 13:05 от Ivaila1302

# 526
Здравейте!
Влизам в темата без да съм чела много много назад, ама сега нямам време  Blush.
От месец и половина съм с ужасен косопад, имам чувството, че ще остана без коса  Sad. Може ли да ми препоръчате някакъв шампоан за косопад, който ви е помогнал. Трябва  да взема някакви мерки, че положението е доста зле.

Само шампоан няма да ти помогне много- добре е да ползваш серум, добавки за коса/напр. Анакапс на Дюкре/  и т.н.
Шампоан - Анафаза за Дюкре, Деркос на Виши, Фитовал, Ла Рош - Kerium /аз съм много доволна от него/ Фито Cyane, Forticea  на Рене Фюртерер
Препоръчвам ти и ХЕГОР лосиона

Благодаря за отговора   bouquet.
След голямо четене по въпроса, реших да си взема шампоана и капсулите /които се пият/ на Фитовал. При мен мисля, че само с шампоана няма да стане, защото се боря тука с последните 3-4кг. от бременността и ям много малко и нездравословно /моя грешка  Blush/ и реших, че трябва и да пия нещо, подсилващо. Обаче днес ходих в 3 аптеки и никъде ги нямаше тия капсули Фитовал, а едната аптекарка ми каза, че вече нямало производство  Thinking. Вярно ли е или да продължавам да търся?

# 527
  • в 1001-та нощ
Бисквитка , според мен не си въобразяваш  за Даколена Peace

# 528
  • Велико Търново
Бисквитка , според мен не си въобразяваш  за Даколена Peace

Благодаря,Алена  bouquet -почти съм сигурна в това Confused освен,че нямаше ефекта,който търсех,то постигнах и Дефект Wink всичко вече е под контрол Peace

# 529
Бисквитка , според мен не си въобразяваш  за Даколена Peace
Алена  ти защо казваш това , имаш ли някакви лични впечатления или някой е споделил с теб ?

# 530
  • София
Бисквитка , според мен не си въобразяваш  за Даколена Peace
Алена  ти защо казваш това , имаш ли някакви лични впечатления или някой е споделил с теб ?

Той съдържа фитоестрогени  , които повишавта нивата на собствените естрогени - от там хормонален дисбаланс  /ПКЯ- СПКЯ/ и като симптом - косопад, покачване на теглото и т.н.  /знаете какви са симптомите/

Най-вероятно - той е причината
Внимавайте, не е добре да се приемат фитоестрогени / и косопада е най-малкото, което може да ви се случи/

# 531
Дени...обясни на български  Praynig

Като чуя "фито" на мен ми звучи добре  newsm78, пък явно не е

# 532
Сърдечно ти благодаря denis_d ! Hug

# 533
  • София
Дени...обясни на български  Praynig

Като чуя "фито" на мен ми звучи добре  newsm78, пък явно не е

Фитоестрогените са вещества от растителен произход, които действат като хормони - в случая растителна алтернатива на половия хормон естроген.
Фито - Естроген или растителен - естроген или естроген от растителен произход /простично казано/

В тялото - хормоните са балансирани, когато обаче се повиши един хормон /по някаква причина/  това рефлектива върху др. хормони - получава се т.н. хормонален дисбаланс, а неговата проява са различни заболявания /СПКЯ, Проблем с ЩЖ, ИР, проблем със ССС и т.н. /- всичко що се отнася до Ендокринната с-ма и органите и системите върху, които тя рефлектира

Май не мога по- простичко да обясня Simple Smile

# 534
Много добре го обясни ти  Wink

Обаче на мен не знам защо не ми се връзва растение с хормон  newsm78
Не ми се смейте, обещавам да чета още  Heart Eyes

# 535
  • в 1001-та нощ
Точно това имах предвид  Peace denis_d, благодаря   bouquet

Скрит текст:
известно време следих темата за ест. уголемяване на бюста и имам освен наблюдения, и лично мнение  Peace

Рая, месото съдържа протеини, соята също  Peace съдържа и омега 3, както и рибата ....малко са ни насадени разни 'схващания" и окрупнени образи от миналото и се объркваме  Peace

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 02:17 от a.l.e.n.a

# 536
  • София
Сетих се още знещо - за женските гърди и месото Simple Smile
Месото освен естрогени съдържа и др. специфични хормони /допълнително вкарани/- напр. волски растежен хормон, който освен че увеличаване плодовитостта на кравата , но и добива от нея – месо и  мляко.  
Има доста интересни неща, като последствия, но за мен най-интесно беше  че той, /заедно с други хормони разбира се - естроген и т.н. / ,-увеличава размера на гърдите на тинейджърките и занижава възрастта на появата на Менархето /първа менструация/. Изследването е правено за подрастващите девойки в САЩ
Така че, ядете телешко, пийте мляко и гърдите растат /ужас/
Извинявам се за спама - то всъщност тези хормони няма начин да не влияят и на косата/ но не съм чела  за сега подоби изследвания/

# 537
 ooooh!
аз освен даколена пия и хормонални- хапчета с  Естроген/против забременяване/... и ям много месо,мляко...
После се чудя защо съм дебела ,плодовита и без коса  Stop

# 538
Да споделя какво се случва с моя косопад. От 2 месеца пия Приорин, по 2 табл. на ден, отделно си продължавам с маски и Миноксидили. От 1-2 седмици забелязвам, че започна да намаля количеството на падналите косми, а вчера и днес, при ресането сутрин паднаха по 2(два) косъма  Heart Eyes . Това не помня откога не е било. Дано най-накрая малко влязат в релси нещата. Поздрави на всички.

# 539
  • София
Знае ли някой откъде мога да си купя Пантогар?
Ако случайно е останало такова място в БГ, за да не излезе реклама, може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт