медицински лазерен скенер Зерона

• 4 281
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
случайно някой да го е ползвал - някакъв нов уред за отслабване. http://zerona.bg/ Хем скенер, хем пък махал мазнини, целулит. Нещо не разбрах как става.
Четох в чуждите сайтове, че в БГ е само този и там само някакви суперлативи, ама аз не вярвам много много на това, което разбрах.
Благодаря предварително за отговорите.

# 1
Днес бях на трета процедура. Все още нищо като резултат.

# 2
Днес бях на трета процедура. Все още нищо като резултат.

Здравей !
Разгледах сайта,видях как работи ,но не разбрах на каква цена са посещенията...
Аз ходя на лазерпунктура за отслабване.Правих и вакуум масаж 4 дни,
но ги отказах заради операция на корема.
Утре ми е 10-та процедура.Аз усетих ефекта след 4-тата.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 19:35 от mamce

# 3
Обещах да пиша след някоя и друга процедура. Ефект се забелязва след 4-5 процедури. След 6-тата бях загубила ок. 5 см от обиколките. Определено има ефект, макар да не е вълшебна пръчка. Една процедура е 200 лв. След 6-тата са по 150. Изпробвала съм всичко, дори Liposonix, което ми струва над 3000, а след 2 месеца загубих 2 см. И то след неприятно болезнена процедура, след която цял месец ходих синя. И са некоректи по отношение на ценообразуването-говоря за Липосоникс-всеки импулс е 50 евро, но в последния момент споменават, че един импулс се прави на три пъти едно върху друго и всеки се плаща поотделно, та излиза по 150 евро.
А Зерона за сега май е най-удачното и ефективно. Утре съм на 7. процедура, правят се през 1-2 дни. Ако някой нещо го интересува - да пита.
Освен това на една процедура се обработват бедра, ханш и корем с паласките, докато примера с Липосоникс беше 3000 само за корем!

# 4
  • София
Каква е цената за процедурите, разбрах, че е е необходимо да бъдат направени минимум 6 през период от 2 дни и ефекта задържа ли се?

# 5
Мисля че бяха повече от 6, но ефекта е доста траен. Цената не я помня точно, имаше съществена отстъпка след първия цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт