Кухните - 41 тема

• 90 319
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
  • Wonderland
Здравейте и от мен отново,дано не пропусна да отговоря на някои.Азира по повод големината на горните шкафчета много се чудих но понеже както казах помещението е много малко и трябваше да избера или да са на 1 м височина или да ги разделя 60 на 40,избрах вторият вариант,защото ми изглеждаше по красиво,а иначе шкафовете са достатъчно дълбоки и широки и са ми много удобни.
Лурдес,ще ги снимам но довечера и ще ги кача,отварят се както другите,просто на форма са малко странни отвътре,а долният ъглов шкаф той вече е с механизъм.Но за да ти стане по ясно довечера ще ги снимам.
Жозефин,на мен фурната,котлоните,батерията и мивката,и абсорбатора са ми на Пирамис,защото фирмата от която си поръчахме кухнята работеше с тях,и понеже моят мъж е голям нервак и не му се обикаля,всичко поръчахме от там.Засега съм доволна,но все пак всичко е монтирано преди има няма две седмици.

# 286
  • Wonderland
При нас понеже кухнята се слива с коридора решихме да направим борда в коридора червен /ярко червено/ и определено не сгрешихме....

# 287
  • Пловдив
Жосефин, какъв камък поръчахте за плота, имам предвид от коя фирма и кой цвят точно? Моят ще е от Стоун център, обаче между 2 варианта на бялото има разлика 1000 лв в офертата.  #Crazy

# 288
Момичета, ще изместя малко темата към кухненските аксесоари по-скоро. За тези, които имат етажерки за за запълване - дайте идея какво да наредя там?  Grinning Аз имам 4 броя теснички отделения (около 5 пръста широки и 22 см високи  Mr. Green), та едното го запълних с мини готварски книжки и се чудя какво да сложа в другите? Ходя по магазини, но нищо не ми грабва окото...само свещи, а искам нещо различно...Иначе си търся и поставка, на която висят чаши (виждала съм такива дървени много отдавна, но не се сещам къде)  newsm78.

# 289
Тия тесните са за бутилки вино - легнали.

# 290
Тия тесните са за бутилки вино - легнали.

Благодаря, pina! Само че са ми до горните шкафове, точно над мивката и не ми се нрави идеята да сложа бутилки точно там... Thinking

# 291
И при мен са горе, много добре са си бутилките там, само лошото е, че не се задържат, ами много бързо изчезват  Simple Smile По 3 бутилки на дупка можеш да събираш. У нас 3 бутилки се събират, твоите може да са по- ниски, щом са четири.

# 292
Момичета, ще изместя малко темата към кухненските аксесоари по-скоро. За тези, които имат етажерки за за запълване - дайте идея какво да наредя там?  Grinning Аз имам 4 броя теснички отделения (около 5 пръста широки и 22 см високи  Mr. Green), та едното го запълних с мини готварски книжки и се чудя какво да сложа в другите? Ходя по магазини, но нищо не ми грабва окото...само свещи, а искам нещо различно...Иначе си търся и поставка, на която висят чаши (виждала съм такива дървени много отдавна, но не се сещам къде)  newsm78.

Аз съм наредила бивши елементи от порцеланови сервизи - канички, чайниче за запарка, захарница, - които иначе трябва да затворя в шкаф. Общо взето не са ми функционални тези отделения, но пък са красиви.

# 293
Aз затова умишлено не исках такива дребни ниши. Може да са удобни, но събират прах и трябва да се мисли с какво да се запълват защото ще се виждат ... при мен всичко е по шкафовете. Замислям се за лост с отцедници, за ножове, тигани и други такива неща да са под ръка. Някой ако е купувал да сподели какво и от къде  newsm78

# 294
Ами хич не са удобни, честно казано...при нас просто нямаше как и трябваше да запълним с нещо, което да не е шкаф.  Simple Smile

# 295
  • Пловдив
камъкът - монолит - 6.5 метра някъде плот и още толкова гръб. само един бял технически камък имат, 2 см, моя е с подплънка (камък върху камък, не пдч плоскости и прочие) и е направен да бъде 4 см (подсилен в двата си края (4см), само една ивица в средата куха(2см)). добре го направиха и плота и гърба, съвпаднаха дупките, канта е както исках, цвета е уникален, ескаве съм гледала само като софийски вариант, но цените и наличността са им  Naughty. стоун център не е ли пак софийско с доставка до пловдив? исках да не го разкарвам моя камък по пътища и друг вариант освен монолит мисля, че нямаше. ама как обяснявам, дано ме разбра  Joy
успех и да снимаш като стане!

# 296
  • Wonderland
Лурдес,ето снимката на горният ъглов шкаф.....
http://media.snimka.bg/9886/026027994.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9886/026027995.jpg?r=0

Малко е неудобен,защото в дъното е трудно да слагаш и да взимаш разни неща,аз все още не съм си подредила всички шкафове,защото все още се чудя кое - къде ще ми е по -удобно да сложаллллл newsm78

# 297
  • Пловдив
камъкът - монолит - 6.5 метра някъде плот и още толкова гръб. само един бял технически камък имат, 2 см, моя е с подплънка (камък върху камък, не пдч плоскости и прочие) и е направен да бъде 4 см (подсилен в двата си края (4см), само една ивица в средата куха(2см)). добре го направиха и плота и гърба, съвпаднаха дупките, канта е както исках, цвета е уникален, ескаве съм гледала само като софийски вариант, но цените и наличността са им  Naughty. стоун център не е ли пак софийско с доставка до пловдив? исках да не го разкарвам моя камък по пътища и друг вариант освен монолит мисля, че нямаше. ама как обяснявам, дано ме разбра  Joy
успех и да снимаш като стане!

Уф, тези от Монолит...към тях имам специално отношение Mr. Green Веднъж се опарих с гранита за терасата, въпреки това отидох пак, за да видя какви материали имат за кухненски плот, единственото хомогенно бяло, без жилки, беше някакъв технически мрамор (така се изрази консултантката). Аз няколко пъти попитах дали става въпрос за гранит, не, казва, мрамор е и изобщо не е подходящ за кухненски плот. Питам защо да не е подходящ - ами не е, отговаря. Не е подходящ! Какво му е, питам, поема вода ли, надрасква ли се, какъв е проблема, а тя все това си знае - не е подходящ. Аз оттогава се зарекох да не потретвам при тях, явно моята поръчка е твърде малка за техните "монолитни" Laughing мащаби. Ще заложа на тези, които са доказали професионализъм пред фирмата, която ми прави кухнята, напълно ще им се доверя, пък ако ще и от луната да го докарат камъка, подписвам само след монтаж.

# 298
Лурдес,ето снимката на горният ъглов шкаф.....
http://media.snimka.bg/9886/026027994.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9886/026027995.jpg?r=0

Малко е неудобен,защото в дъното е трудно да слагаш и да взимаш разни неща,аз все още не съм си подредила всички шкафове,защото все още се чудя кое - къде ще ми е по -удобно да сложаллллл newsm78

Благодаря ти Цветето Hug!
Аз съм виждала едни опции за чупеща вратичка, но все пак каквото и да се направи има трудно достъпни места. При нас се получава такъв ъгъл и долу на шкафовете и горе и се чудя какво да правя.

# 299
  • Раковски
Чупещи врати може горе и долу (тук е задължително ако има ъглов шкаф), само гледайте какви панти ви монтират, че някои се чупят.

Общи условия

Активация на акаунт