Кухните - 41 тема

• 90 259
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
  • Раковски
Най-добре контакта да е съседен шкаф, зад уреда е добре да няма никакви тръби и контакти заради това, че тези неща ще избутат уреда напред и има вероятност да настърча  извън плота и шкафовете, ако пералнята е 50 см този проблем се решава. Запомнете което написах, че като ида някъде да меря след мен минава пак ВиК-то, зад вградените съдомиялни и перални не трябва да има нищо, само гола стена.

# 526
  • София
Така е, както Shadowman казва.
Ние не го знаехме това и бяхме нацвъкали зад всеки уред изводи за чиста и мръсна вода и контакти, та после се наложи пак да викаме ВиК  ooooh! Зад пералнята само ги оставихме, че нямаше как да се приберат без да се разбие тотално, но в името на компромиса да вземем по-плитка (45 см), съответно с по-малък капацитет.

# 527
  • Русе
Това намерих като снимка за разпръсквача. Не си личи много, но е е страшно като визия.

# 528
  • Бургас
От 10 гидини ми е така пералнята, но може би защото е по-плитка и даже ако искам мога да я избутам навътре  и да сложа врата пред нея. Явно зависи от габаритите на пералнята Hug

# 529
Това намерих като снимка за разпръсквача. Не си личи много, но е е страшно като визия.

Мегс, дай идея къде в Русе да си купя такъв или подобен. Беше споменала Кауфланд, дали го има още и къде  точно да го търся?

На нашата пералня контакта е в съседният шкаф или по-точно в една кухина. А как да се вади пералня ако се наложи-лесно се издърпва, какъв е проблема?
На съдомиялната и тръбите и контакта са в съседен пак шкаф, т.е. идват в шкафа под мивката, а контакта го сложихме малко нагоре умишлено.

# 530
  • Русе
От кауфланд го взехме, мисля, че беше някъде при препаратите, не на праховете, само, че не по рафтовете, а по средата на едни закачалки. Дето висят разни неща. Офф, не знам дали го обясних като хората и дали ме разбра. Но преди година сигурно някъде го купувах, все си мисля обаче, че сравнително скоро го бях видяла.

# 531
Ок, като влизам ще проверявам, ако срещнеш някъде междувременно ми пиши. Мерси.

# 532
  • Пловдив
Пак имам чуденка newsm78

Оказа се, че мивката, която съм поръчала (Бланко силгранит) е с автоматичен сифон и в комплекта има бутон, който затваря сифона при желание. Този бутон се монтира върху плота, до смесителя. Имам възможност да се откажа от тази екстра, не знам какво да правя! Харесва ми изчистена линия на плота, само смесителя, без други изводи около него, в същото време да не съжалявам после, че съм го махнала и не мога да затварям сифона и да напълня мивката ако се наложи. Какво ще ме посъветвате?

# 533
  • София
Хайде и аз да си покажа кухнята, че отдавна ви чета  Simple Smile)

https://lh5.googleusercontent.com/-i0LYJvJzhEw/TxhabbXL7NI/AAAAA … s720/DSC_0081.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-7iC_ZJqMx-k/TxhaeavDQgI/AAAAA … s720/DSC_0085.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-mSloiOGKqKQ/TxhaeaeJenI/AAAAA … s720/DSC_0086.JPG
https://lh6.googleusercontent.com/-Io277zujeJU/TwLsJUVWK-I/AAAAA … s720/DSC_0799.JPG
https://lh4.googleusercontent.com/-oa_SU5vAt_c/TxhadjCVMYI/AAAAA … s720/DSC_0084.JPG

Барплота мие малко натоварен на тези снимки, но така е с малко дете....чакам момента когато ще прибера стерилизатора Simple Smile) Хладилника, ще бъде черен, ама по-нататък че сега нямаме възможност да го сменим ...

# 534
  • Раковски
 Ако може го вградете копчето в шкафа с мивката, обаче дали ще е удобно да отваряш вратата и да натискаш тоя бутон.
 Albenavk, малко се губи симетрията между горни и долни шкафове (около котлона и аспиратора), шкафа за бутилки можеше да е от другата страна (но пък може да сте искали да се падне точно между двата уреда).

# 535
Albenavk, в кухнята ти видях нещо, което не мога да разбера какво е
бурканчета с подправки, или поставка за чаши... на плота, от първата снимка се вижда, точно до кутията с нана на бебто

# 536
  • София
Ами целенасочено е там шкафа, защото от другата страна щеше да стане много трудно с глухият шкаф, така поне ни казаха фирмата дето я правеха, а ние не сме държали стриктно на симетрията. Исках по скоро да ми е удобна Simple Smile

# 537
  • София
Въртяща поставка за подправки е.

# 538
Искам да попитам
на мн снимки гледам че сте си сложили кърпата за ръце на шкафовете, на пдчето
след време от влагата и мокренето това не го ли поразява
иначе ми се струва мн удобно, на шкафа да е закачена кърпата, хем е близко и удобно, хем и съхне Simple Smile

Albenavk, страхотно, от къде я купи, колко парички, не съм виждала, може би не съм търсила като хората Simple Smile

# 539
  • Пловдив
Ако може го вградете копчето в шкафа с мивката, обаче дали ще е удобно да отваряш вратата и да натискаш тоя бутон.

Не знам дали е възможно, май трябва да е разположен отгоре, а не странично, а жилото е около 20 см ище се окаже някъде по средата на шкафа. Поне така си мисля...

Общи условия

Активация на акаунт