Ямболска дружина-22 тема

• 72 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Мария, благодаря! Чух добри отзиви за тях и затова ще ползвам услугите им  Simple Smile

# 481
  • Ямбол
Аз да отбележа, че не работят в неделя и понеделник.

# 482
StephanieМила избор голям в града няма,но може в клуб "Арлекино",там е на открито,има много забавления,клоун.
До ул.Крали Марко,по нагорнището към уч-ще "Кирил и Методий'.

Благодаря ти, Никид. Ще го посетя утре непременно. Приятна вечер ти желая!

# 483
Здравейте момичета скоро ни съм писала ама ви чета  bouquet Братовчетка ми се развежда и й трябва ДОБЪР бракоразводен адвокат.По нейни думи онзи бил наел ТРИ от най добрите в Ямбол и в иска така е скалъпил нещата че #Crazy Sick та ако може да ми предложите някой наистина дабър  Wink Ще съм ви много благодарна  bouquet

# 484
  • Ямбол
natali_ivanov_a,писах ти на лични

# 485
Ехооооо.Здравейте.Аз съм от Ямбол.На 21 години съм Simple Smile Често посещавам бг-мамма.И видях,че има и такава тема.С приятеля ми бебеправим от скоро,и всеки ден вися в една от темите. Hug

# 486
Минах днес през градината да видя детският кът дали е отворен. Работниците казаха вторник - сряда. Не им вярвам вече  Crossing Arms.

# 487
Минах днес през градината да видя детският кът дали е отворен. Работниците казаха вторник - сряда. Не им вярвам вече  Crossing Arms.

E, то вторник - сряда може да е и след 5 месеца примерно Whistling
Тъпото е, че докато го отворят лятото ще свърши Crazy

# 488
Ехооооо.Здравейте.Аз съм от Ямбол.На 21 години съм Simple Smile Често посещавам бг-мамма.И видях,че има и такава тема.С приятеля ми бебеправим от скоро,и всеки ден вися в една от темите. Hug
Здравей и на теб. Peace

# 489
  • Ямбол
pretty_shineee, здравей мила,добре дошла в темата ни и скоро да ни се похвалиш,та и да се присъединиш на срещите,които си организираме.

# 490
pretty_shineee, добре дошла. Успех с бебеправенето

# 491
Благодаря ви от сърце.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 492
  • Ямбол
Момичета, привет!
Включвам се с едно въпросче. Търся евтини пердета за студентска квартира, плътни.
Магазина в центъра - ОК, ама не са много евтини. Имате ли идея къде другаде в Ямбол или дори втора употреба, ама къде в Ямбол? Идеи?

# 493
  • Ямбол
Мария.Ч.мила във втората употреба "РИЙА" -в сито центъра долния етаж.
Или ако ти е възможно да отидеш до Сливен,в събота там до Кауфланд правят пазар битак,всичко можеш да намериш,а пердета колкото искаш,че и евтини по около 2 лв бр.

# 494
  • Ямбол
Никид, много си права, не се сетих за Сливен. Благодаря ти многоооо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт