Тя си е все така ревлива но доста по-спокойна от както аз започнах дА се грижа за нея
)) 1,400 е надала за 1 месец

И на Косара ортопеда установи нещо подобно на едното краче, но в по-лека форма, защото засега посъветва само да правя гимнастика и масажи и да 'шинирам' с лекопласт и ако до 4-ти месец не се подобри ще й се направи шиничка. Но като прочетох вие през какво сте минали много се стреснах... Кураж!
Направо те кара да препрочетеш приказките хиляда и една нощ
Има музика в него!
Сега все още не е започнала да ми пада бременната косица, но очаквам... даже може да спретна една къса прическа 

. Сменям памперса - масаж на коремче, крачета и след около 15-20 мин. предлагам пак. Обратното е сукане на пресекулки, ускорено дишане, две суквания мляко три четири гълтока въздух и изнервяне и за двете. 
Вече имам чувството, че не издържам. Мъжа ми вика пак да почна да му давам приспивателните чайове, но аз нещо се дърпам. Мисля си, че имам по-добра идея, но ще видим дали е така.
Ей, направо ми идваше да се кача и да го гръмна хладнокръвно.
Някой път ще ми прищрака и ще ходя да го очистя. 

Сега каза промивки със смрадлика. Ние всяка вечер го заблеваме, но не толкова надолу. И тя като го дръпна и той като зпалака горкичкият.... Сега поне знам колко и докъде трябва да забелваме, иначе нищо не сме правили цял месец .... За грамчетата - наддал е 830г и е пораснал 5 см. Педи много ме похвали и каза да продължаваме само на кърма

Най-важното е, обаче, че е напълно лечимо, ще мине и ще забравите. На една моя приятелка детето беше така.... носиха шинички, правиха масажчета, накрая операция като беше на 7 месеца... сега е на 9 и вече е без шини, гипс и тн и май лошото мина
И при теб ще дойде този ден 
В стаята където сме парно няма... в кухнята също.. Само в хола. Пускам една духалка като реша, че е хладно. Навън сме с по тениска + яке аз и по същия начин бебчо (неговата тениска е боди и понякога е с дълъг ръкав).. под панталона чорапогащник не слагам... Има и шапка. Звучи тънко.. но мисля, че е ок. А и от едно известно време излизаме само със слинга и според мен и мойто тяло го топли допълнително.
Най-голямото им бебе каза лекарката
и ми се чуди как аз съм метър и педесет... Днес ставаме и на 2 месеца
мерси за пожеланията, аз не знаех,че имам имен ден вчера
много ви се насъбра, дано скоро всичко се оправи и да нямате вече проблеми.Искрено вярвам,че малкия ще се оправи 
от мен
добре че при лекарката ги имаше, понеже знам от мои приятелки,че с тези лепенки по-бързо се отнема болката и загряването на убодените места 
Съпругът ми ме окуражава,че след време и Лили ще се успокои и дори ще заобича сестра си
, не си чувствам гърба
. заспива, слагам я непробудно в кошарата и след 5мин е отворила крокодилски очи, ако не я звема плаче, суче 10 мин и започва да дърпа гърдата и да плаче
два дена беше така, само през нощта суче и спи, днес суче продължително и малко съм по-спокойна. дали е възможно да е от колики???????/ в 5:30 се събуди така- заплаква, пръцка и се унася, след 5 мин пак така заплаква, пръцка и се унася колики в 5 сутринта