Ако нямаш човек в предвид с удоволствие бих ти дала нещо плетенко
Да е жива и здрава пра баба ми .. та наплете какво ли не на Ая , само че нищо не съм обличала до сега... в къщи е 22-23' и тя в момента е по боди с дълъг ракав, гащи и чорапи
В слинга е... но и извън него носа й беше 0к... Та.. ако пожелаеш нещо вълненко - насреща съм

Не обичам да е в две части облечен, че като го гушна и веднага се събира горното 

Пращам ти мнооого целувки и прегръдки от нас с Благовест

Много са некоректни значи, ужас 
Това поведение е напълно възможно да се дължи на коликите.
Калиопа и на теб специално
Къде се губиш? А Уинди,Звездичкова и Поу тези дни се губи 

Много съм щастлива и се отдавам спокойно на правене на сладки, опаковане на подаръци. А утре мисля да се заема сериозно и с купуването на подарък на Миа, че още нямаме
За яденето не се притеснявай, нали си наддава, ще е фин младеж. Важното е, че изследванията са добри.
Лекарката нали каза, че всичко си е в норма.
, но съм супер зиморничава. Четох в една тема, че не се гледат носа и ръцете на бебето, а врата му, за да се разбере дали му е студено.
И...много ви благодаря,че ни мислите,а и за пожеланията за бързо оздравяване! 

Честит ви коледен подарък
Дано на Благовест да му хареса,в което не се и съмнявам,де. 
Алинка обаче не мисля да я стрижа,ще пускаме дълга косица
Мисля само като стане на 1 година и половина,или там някъде...да я заведя да й оформят косата,ако има такава де...Ама има време 

Много ви се насъбра,особено на теб...То не беше с Криско,то не беше с раждането,а сега и това с Ивко
Пожелавам ти да си все така силна и съм сигурна,че всичко ще се нареди и след 6-7 месеца и Ивко ще тича по боси крачета вкъщи!
Сигурна съм,защото той е едно борбено и силно човече,също като мама!
Стискам палчета за успешна операция и на 2-те ръце!

А и на сантиметри доста е дръпнала,браво на нея.Явно висока и елегантна дама ще да е.
И...Честит празник!Да си носи името с гордост! 
Покажи някоя нова снимка на Фифо,де.Много обичам да гледам негови снимки...Един такъв нежен,изпипан,елегантен...Мама много си го гласи него. 
Мерси за инфото за Био Гаята.
От утре сутринта почвам да й давам на Алинка!
Честито и на другите бебчета,които днес стават на 2 или 3 месеца-Теодор,Ема и Ния! 
Цунки на Миа!
Сънувах,че аз,Сийн,Цвети,Смуси,Хариелка и още 4-5 мами,но не запомних кои бяха се разхождаме в някаква гора.И изведнъж Сийн ми казва:"Абе,Йоанче(щото аз се казвам Йоанна),ти си забравила Алина вкъщи"
И аз бегом вкъщи да я взимам и през цялото време се вайкам,че гората е толкова далече и никога няма да ви настигна,че да си довършим сладката раздумка и разходката...Но изведнъж се оказах при вас,обаче се появи страшен вятър,а аз съм забравила пелената на Алина..И Смуси ми даде някаква огромна розова пижама и ми каза с тая пижама да съм завиела Алина,че да не се връщам обратно до вкъщи. 
за съня ти много се посмях и аз наскоро сънувах форума 

така ми се ходи на Батак, а ако имам късмет и сняг да завали такааа хубаво ще се попързалям
с Дари ще направим е един
ммммм размечтах се 

Ама т ое така, ние тук толкова неща си споделяме, защото имаме мног ообщи теми и интереси за обсъждане около отглеждането на децата, че и аз може да ви сънувам някой път, ама ако стане ще кажа. 
Посмях се, това с пижамата ме разби
Между другото аз откакто родих всяка вечер сънувам и то все разни хахави сънища,ама на сутринта ги забравям
Сега мнооого Сладки да направиш 
Но който и да помолиш на опашката няма да ти откаже, все пак нищо не се изсква
Пробвай да му сложиш дрешка- може да се успокои, моят Дани постоянно хленчи, ако му е студено.

Всичко ще е ок!