Отговори
# 30
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Неее, Соне, не може така, раздели го поне. Аз си го плюх отдавна пък  Cry. Те си ми вървят в комплект със Сали, не може така да ги разделяш Rolling Eyes

# 31
 Mr. Green Ако ми дадеш Сара, да си вървят комплект с Джак, ти отстъпвам Бен на 100 % само твой Grinning

# 32
Готово, редактирам Hug. Ейй, как е хубаво да се разбираме Mr. Green

# 33
Мда, чудесно е, само дето Пуци ще ни разстреля Laughing Даже се чудя дали да правя актуализация, или да го оставя така. Новата тема и без това няма да се забави, поне да не тормозя Пуци с редакции...

# 34
Аз съм готова, пък тя може да добави в следващата тема, тази и без това не смятам да разширявам обора Laughing.

Аз пък съм в спортен траур, направо бяс. Не бяс, ами черна, зла ярост. Яростна ярост Close Close Close
Готово, оплаках се, не ми мина, ще гледам "Стъклен дом", докато се наканя да изляза Mr. Green

# 35
  • Разпиляна във въображението
Моат човек значи няма да го поствам скоро. Той е голичък като бебенце Whistling

# 36
# 37
# 38
Ей, ненаактуализирали се!  Crossing Arms пак добре, че навреме се усетих да си сграбча Ричард Койл, че инак и него щеше да прилапаш за щастие, ДжоTwisted Evil Кво ся, Патрик комплект със Сали, Сюзън за Соня, тъй ли?  Mr. Green

# 39
Тъй, тъй Laughing. Тук заваля, няма да се излиза и днес, много мързеливски уикенд за мен Rolling Eyes

# 40
  • София
Джо, ако ти се прави нешо зЕми нАправи една манджа, че да има моя мъж кво да яде  Flutter

# 41
Ване, какво ти е направил мъжът ти, че искаш да го умориш Laughing?

Сори, ще ви спамна, ама не мога да се въздържа

Колко прекрасност, колко зъби, ахх  smile3544 smile3544 smile3544

# 42
  • в сърцето на един мъж...
Ай честита нова тема Mr. Green
Аз нямам спомен имам ли нови мъже или не Embarassed

# 43
  • София
Мерси за темата  Hug!

# 44
  • София
Хубаво е човек да каже "Запис". Hug