Отговори
# 675
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, с ква рокла ще си  Laughing
Минималистична Whistling

Иванова, няма да пиете, само ще замезвате с изискани непалски специалитети hahaha

# 676
  • София
Доообре! Отстъпвам ти моЮто пиЕнЪЙЕ, ама без мезето. За мезе винаги имам сила!

# 677
Да върна лентата назад към художниците, ето и моята любима картина Crazy

Такова неописуемо вълшебство е, не го знам чичо Ел Греко как си е бъркал боите, но от платното струи светлина, все едно зад него е монтирана крушка Heart Eyes

# 678
  • София
Аз пък нямам любима картина...  Cry

# 679
Ами то и аз нямах, докато не застанах пред тази Blush

# 680
Охо, как сте се облекли днес. Много сте прекрасни  Hug Но и много приказливи  Naughty Няма да ви чета  Tired

Отивам да изневерявам с американски сериал  Whistling

# 681
  • Варна
Оооо, любимите ми теми - къртене на мивки /привет, Джо/, мода и изкуство  Mr. Green
Моята любима. Не толкова популярна, но безумно въздействаща на живо.

# 682
Бухи, хареса ми и я гугълнах, да се осведомя къде се помещава, завид за флорентинската разходка Wink. Изящна картина Simple Smile.

# 683
  • Варна
В Уфици е. Пред нея винаги е празно, защото всички се тълпят пред Madonna del Magnificat.
Ако ще посещаваш Уфици, отдели си доста време. И не пропускай мазето - там е Караваджо. Препоръчвам и пренебрегванот Палацо Питти, както и разкошната й градина Боболи.

# 684
  • Ænima/Albuquerque
И бай дъ уей, Джо, това пък е твоя аватар!
Да попитам за всеки случай- това сарказъм ли е Laughing?

Не, не е.  Hug

# 685
Брях, Сарказмова ме хареса, тра-ла-ла  Flutter Flutter Flutter. "Инфантилността ми отива", ето нов филм за колекцията на Пуци Joy.

Боги, известните картини събират тълпи, които всъщност не им се радват, а се радват на себе си какъв изискан вкус имат Mr. Green.

# 686
  • Варна
Джо, верно смени го тоя аватар. Нещо не ми се връзва с теб. Една строшена мивка и Пол до нея по би ти отивала  Mr. Green

За известните картини си абсолютно права!

# 687
А, не може да сменям, принцесата тъкмо ме хареса  Laughing. В неделя ще сложа сватбената фотография, дотогава така Mr. Green:

# 688
  • Варна
Това за сватбата сериозно ли е? Или ще отскочиш до Непал с Пол?  Mr. Green

# 689
Първо ще сменя гражданството, нямам намерение да изтървам Силиънчо все пак hahaha. После ще се вземем и с Пол и ще нанкаме тримцата в устойчивото ми на бури желязно легло Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт