Отговори
# 75
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вени, на последната страница от публикациите я има първата ти с номер, не е смятала принцесата, не я вайкай hahaha

# 76
  • София
Ох, Сарки, Богиня, такава съм! и не само това кифла с ванилия съм (ъъъщот съм руса и прозрачна)  bowuu  Mr. Green при това къпана  Blush

# 77
Има си хас да не си, неделя е все пак hahaha

# 78
  • София
ОЛЕЛЕЕЕЕ! Имам над 9400 поста  #Shocked #Shocked #Shocked  smile3544
В шок съм...

# 79
  • София
Дааа, тя ми показа в линк. Принцесата е добре ориентирана, аз щях да се преструвам на математичка.

# 80
Скрийте потребителските статистики, плашим се  ooooh!

# 81
5000 - 10 000 - 14 000   bowuu bowuu bowuu
Готови сте за клуб анонимни бг-мами  hahaha

Честита баня  Joy

# 82
  • София
Готови сте за клуб анонимни бг-мами  hahaha
Абе, дали не е по-добре да се пропием, а?

Оф, добре, и аз ще вадя епилатора, то се е видяло, няма да се излагам пък  Crossing Arms.

# 83
  • Ænima/Albuquerque
Колко са ти дните, Слънчо?  hahaha

# 84
Слънчогледова, тебе пък от какво те е страх, двойно по-дърта си от мене, и имаш половината от постовете ми hahaha

# 85
  • София
Хич не съм анонимна. Ей ма на - руса, дългокоса, синеока, дългокрака, лакирана, без косми... ся ако имах и идеалното тегло... еххх... щях да съм идеалната ССФ... мечта за всеки мъж жена с голяяяяяма уста  Whistling

# 86
Колко са ти дните, Слънчо?  hahaha

142  ooooh!

За сравнение, Вени има 145, регистрирала се е две години и половина преди мен, има дете и 10 000 постинга  Embarassed
Добре че няма как да ми се отчете времето, когато четях като нерегистриран гост  Crazy

# 87
Подтисната от вашата свъхчовечност (Ване, теб гледам, засрами се  hahaha) днес си купих ленти за епилиране, сега върпосът е кога ще ми се отдаде време да ги употреблявам по предназначение и космИ. Следвайки изконната традиция и аз се избанях преди малко по неделно му.  Laughing

Коледен прекрасен антиспам

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора. Луди гъби!

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 22:56 от Злата с метлата

# 88
  • срещу двата комина :)))
мойте са само 2770, срамувам се  Embarassed
е пуснете да се публикувам , де  hahaha

# 89
  • Ænima/Albuquerque
Колко са ти дните, Слънчоhahaha

142  ooooh!

За сравнение, Вени има 145, регистрирала се е две години и половина преди мен, има дете и 10 000 постинга  Embarassed
Добре че няма как да ми се отчете времето, когато четях като нерегистриран гост  Crazy

Бах!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт