Има ли мами живеещи в Чехия!!!

• 29 762
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Ели къде  е това иначе е хубава идея:)) - особено ако е хубаво времето.

# 226
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=Letensk%C3%A1+pl%C3%A1%C5% … =none@vizIds=none
Руми
много близко до вас  Wink
срещу стадиона на СПАРТА- има едно огромно поле  Wink
Ние ще ходиме с метро до Влтавска, и от там с трамвайте нагоре до СПАРТА - може да се разберем среща по патя ако искаш

Току що говорих и с ПЕТИ К по кюто - и тя май ще дойде с Пепик  Wink Party
Пети
пусни едно потвърждение като си на ясно дали е ок Hug

Аууу супер
Вили
а ти?

Наталина
имате възможност да се запознаете с повече мами в неделя - ще бъде хубаво надявам се  Hug Hug

Ванче
не планувате ли екскурзия в неделя  Wink Party

# 227
Eeeeeeee Супер  !!!!!!!! Върха много се радвам за това детско мероприятие и ще бъде страхотно ако се съберем всички или поне повечко мами.
Браво на Ели че е разбрала за това събитие и ни го съобщи 
Ние ще бъдем там чакаме и вас Hug Laughing Simple Smile #2gunfire hahaha

# 228
Здравейте Hug
айде разбрахме се с татито Crazy ...и ние ще дойдем,много се радвам най после ще се видим Grinning
само че нашия татко събота вечер ще празнуват с футболистите  Crossing Arms.....така че не се знае в колко ще бъдем там ..но смятам че в най лошия случай около 12-13ч.
Имам тел.на Ели така че като дойдем ще се обадя Party  bouquet

# 229
АУУУУУ СУПЕЕЕЕР Party Party Party Party
Пети
пускай малкия да го събуди още в 8ч, не знам до колко ще издържи ме като отидем в 10ч  Wink Grinning
В най-лошия случай в 11ч ви чакаме  Wink Hug

Вале
супер  Party

Казах на Мартин че се организираме голяма банда, да гледа поне неделя да се прибере за малко  Crossing Arms Wink и свекито ще идват с техни приятели, но ще се мотат по култура, по някое време може да дойдат към Летна  Wink

Иве, Наталина, Ванче
а вие  Hug

# 230
  • Чехия
Здравейте,
 много бих се радвала да се видиме, но няма да е сега, не мога да пътувам че  Sick Като се преместиме се надявам вече да съм по-добре и може тогава да се организираме.
 Пратете поне снимчици да видя, та да не ми е мъчно.
 Весело изкарване.  Hug  Hug  Hug

# 231
ЕЕЕЕ Ванче
жалко  Crossing Arms Wink  bouquet

Пети
много е сладък Пепик на аватара ти  Mr. Green

Мацки
намерих бг сайт с лентички  Wink Party
http://www.mamaibebe.com/?id=253

Днес в нашия парк ще има концерти, Алеш Брихта, и Олимпик от 20ч ще пеят  Whistling Whistling Whistling

# 232
  • Czech Republic
Момичета и аз изчаквах, за да се уговоря с мъжа ми, нооо за съжаление той ще трябавa да отиде на работа в неделя за няколко часа и това прави невъзможно идването ни. А сама с децата не се наемам да тръгна. Така че, остава за друг път! Много съжалявам!  Sad

# 233
Лелее супер Laughingще направя вси4ко възможно да дойдем и ние с Вилин само,4е нашето тати в неделя работи.

# 234
А пък Мартин си идва, и ние идваме с таткото  Wink Grinning

Наталина
 Hug Hug Hug жалко

Иве
айде  Wink Party

# 235
  • Чехия
Здравейте,
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Наталинче, не си ли чувала някакви лоши отзиви за автомобилката в Колин, че тука в нета попаднахме на някакви доста остри критики.
Ели, поздрави за малкото козле.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...сега гледам е фурия......
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Гледате ли Суперстар и имате ли фаворити, искам да ви чуя за момче и за момиче.Кой? newsm78
Ние сега не може да гладааме Прима ТВ и остана само Нова за забавление.. Sunglasses Mr. Green ..
Лека съботна вечер мамчета ..  Hug   bouquet

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 19:04 от ivalex

# 236
  • Czech Republic
Ваня не съм чула нищо лошо що се отнася за мненията на работниците там. Е, разбира се има и много недоволни за това че се работи здраво, но иначе незнам. Дай някакви линкове и информация.

Superstar и Zoufali manzelky, са единствените неща в телевизията, които следя. Дори Ztraceni не ми е интересен. Суперстар ме интересува, защото навремето много исках да се занимавам с музика и просто ми е интересно дали моите критерии са същите като на журито. До сега винаги съм познала!

Фаворити са ми при девойките - Тереза, но и Барбора ме кефи.
При момчетата - най много ми харесва как пее и се държи Збинек

Ами това е!Отивам да гледам!

# 237
http://elicz.multiply.com/photos/album/15
Репортаж от днес  Wink
Разказа утре   bouquet  bouquet

# 238
  • Чехия
Ели супер сладки снимки, миличките мъници сигурно са вилнели. Hug Hug Много мило, ми стана като ви всиките така усмихнати и забавляващи се. Hug
Коя е третата мама? Вас с Пети К вече ви познавам, ама третата не съм я виждала досега.
Тази малката розова количка е на Емито нали? newsm78 Ама кавалера я бута.
А не ги ли беше страх от тези баби Яги ? А едната май има микрофон, а?

Сега за нас ние трябва да идем до Колин в четвъртък, за сега плана е и аз да ида  Rolling Eyes..ще се запася със Торекан- свещички и таблетки.
Мишо е там е на медицински преглед от новата работа.
Много се радвам, че ще идем някаде защото последния месец малко ми се губи, все едно съм била в летаргия. Tired

Лек ден от мен

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 09:22 от ivalex

# 239
Здрасти Банда

Срещата беше супер  Party Руми с Мая и Влади точно си тръгваха ние като отидохме, защото били там вече 2ч, а и беше доста студено...

Ванче
Пети с Пепик са ти ясни, а другата мама с Алех е Валя - ника й е ninha Wink
С нея най често се виждаме и чуваме май  Thinking Wink но на кюто, тук почти не пише...
чакат братче пак декември  Party

Беше нещо като лунапарк, после отидохме на една хубава площадка в парка на Летна, и накрая се топлихме в Макдоналдс на стадиона  Wink Grinning
Мнго съм доволна  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт