Javari.co.uk и Javari.de - 10

• 45 120
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
А с френското как е положението - изпуснала съм ги тях хептен.

Има код -20% до 5 януари (или 10ти беше), но трябва да разлистиш назад, че не го помня  Peace

# 661
  • Варна
Хи-хи, за първи път ми доставиха с DHL, дано все така ми ги носят вече!  Flutter

Обаче подозирам, че обувките са уголемени и ще ми се наложи да ги връщам... Ще са под елхата, така че след два дена ще знам точно.
Сега си чакам едни балеринки, дано съм ги нацелила поне тях. Whistling

# 662
  • Пловдив
Момичета, току що си получих ботушките. Страхотни са,стават ми. Днес ще ги поразходя в снега, за да видя как ще бъде. Чакам още един чиф за сестра ми, но явно няма да пристигнат тази седмица преди Коледа, дано да й станат!
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/275-2102481-8593211/275 … 25%26pageCode%3Dd

# 663
  • По широкия бял свят
Момичета, моля за помощ знаещите немски. Трябва да избера между 2 опции, но от превода на гугъл не ми става ясно.

Wählen Sie eine Beschreibung für den Grund Ihrer Rücksendung:
 Ich habe den Artikel bzw. die Artikel bestellt.
 Ich habe den Artikel bzw. die Artikel als Geschenk erhalten.

# 664
Момичета, моля за помощ знаещите немски. Трябва да избера между 2 опции, но от превода на гугъл не ми става ясно.

Wählen Sie eine Beschreibung für den Grund Ihrer Rücksendung:
 Ich habe den Artikel bzw. die Artikel bestellt.
 Ich habe den Artikel bzw. die Artikel als Geschenk erhalten.

Изберете една от следните причини за връщането:
Поръчах артикула/артикулите
Получих като подарък артикула/артикулите

# 665
  • По широкия бял свят
rossi-varna  bouquet

# 666
  • Пловдив
И аз моля за малко помощ - на Пепе отговарят ли си
става въпрос за тези
http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes-Fashion-Trainers/s/ref=topn … 21%26pageCode%3Dd

# 667
  • София
И аз моля за малко помощ - на Пепе отговарят ли си
става въпрос за тези
http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes-Fashion-Trainers/s/ref=topn … 21%26pageCode%3Dd
Тези ги нямам,но имам мъжки,дамски и детски и всички си отговарят   Peace

# 668
  • Пловдив
  bouquet Мерси, Джулз
А нещо не ги откривам във френския - в английския няма код в момента  Confused

# 669
  • Бг
Пристигнаха и моите обущенца. Ето и малко отчет.
Тези Тамарис за мен, в синьо, 38-ми номер. Отговарят си перфектно на номера, мисля обаче, че са за нормален до тесен крак. Аз съм с широк крак, не че не ги обух, но лекинко ми стискат. Дължина на стелката, измерена с линийка - 24 - 24,2 см., естествена кожа отвън, стелка изкуствена кожа. Не съм решила още обаче дали няма да ги върна или ще отидат в темата за размяна.
Ето и реални снимки: цък, цък, цък, и цък. Изнивявам се предварително за неоправения педикюр  Embarassed.
Още нещо за мен, на тези им се кефя максимално, на живо са още по-хубави. Отново 38-ми номер, отговарят си също на номера. Дължина на стелката 24 - 24,2 см., естествена кожа отвън и от вътре. Много мекички и лекички. Цък, цък.
А тези са за мъжО, 42-ри номер, естествена кожа отвън, някакъв изкуственяк отвътре. Отговарят си на номера според собственика им, дължина на стелката 27 - 27,2 см. Подметката леко пружинира, водят ги антистрес чехли дано, че ММ да успокои малко нервичките Joy.

# 670
Момичета,

простете за невежия въпрос, но изчетох първата страница на темата и не видях да пише дали може да се плати с Пей Пал в javari.de. Та... въпроса ми е - може ли? Съжалявам, че питам такива тъпи неща, но никакъв спомен нямам как платих предния път, но пък и аз поръчах от английския, ако това има значение  Simple Smile

П.П. нали доставката е безплатна?

# 671
Само карта  Peace

# 672

Тенкс  Simple Smile Поръчвам, после ще се хваля  Laughing

Оле, какво ми съм се зачудила как съм била платила! Та те ми пазят данните от картата  Shocked

# 673
Да, после рябва да си ги затриеш или промениш нещо на ръка  Wink

# 674
  • Пловдив
Влизам да похваля отново ботушките, които получих днес! Уникални са, газих днес в сняг, локви и киша - краката ми бяха топли, сухи и удобно обути!
Заслужават си абсолютно цената!

П.С. Тези дни ще пусна и реални снимки. Peace

Общи условия

Активация на акаунт