Да преправим старите мебели - 11

• 127 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • в моя свят на мир и любов
mama venzislava2, много ефектно е станало, ама дали ще е трайно? Особено около мивката.
Аз да ти отговоря. Облепих така едни шкафове в кухнята и банята и те уверявам, че е изключително трайно, издържа с години и при тежки условия на експлоатация, включително мивката. Единствено не трябва горещата тенджера да се слага върху него, защото се разтапя.  Mr. Green

# 121
Един изключително оригинален хотел в Амстердам. Има много идеи за вдъхновение Wink

# 122
Малко да ви върна назад, към темата с кукленските къщи. Намерих нещо много красиво тук: http://decor8blog.com/2011/12/19/lovely-dollhouses-and-pretty-birds/ макар че е малък детайл

# 123
Мерси Луда аз си купих нова дъска която е много оригинана ще я снимам и ще покажа тя е ударо и топлоустойчива и издържа на топлите тенджери.Радвам се ,че вие харесало.

# 124
На всички магьосници с талантливи ръце - ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

# 125
  • Варна
Ето и пейката за антрето е готова. Байц античен орех, лак на водна основа Милеси. Следва рамка за огледалото след празниците, рафта над закачалките се нуждае от още една ръка байц, има малко цветова разлика, защото рафта е от чам, а пейката дъб. За съжаление планките и стените остават напролет, защото не било добре да се полагат замазки при ниски температури.

# 126
Весели празници, момичета! И много нови идеи!

# 127
Дорис, много е хубава тази пейка, отдавна ли я имаш?

# 128
  • Варна
От три дни Simple Smile

# 129
Браво, как се сдоби с нея?

# 130
  • София-в сърцата на моите деца
От три дни Simple Smile
Страхотна е!Би ли споделила как и откъде!Весели празници!!! Heart Eyes

# 131
Doris, страхотна е пейката! Ама дай подробности, де! Откъде, как...

# 132
  • Варна
Хех от Балчик!
Нали споделих, че не мога да намеря свестен дърводелец да работи масив?

И вървя си аз из Варна и се натиках в едно магазинче мъъъъъничко за сувенирни джунджурии и ооо направо онемях!
Вътре една маса за трапезария  - такава като пейката и по-навътре - бюро и закачалка и рафт и огледало още разни неща - онемях! Та питам аз продавачката дали няма да могат да ми изработят пейка и тя - ето тел за връзка с дърводелеца, той е от Балчик.
Още отвън му се обадих и обясних по телефона, и след няколко дни ми я донесе с доставката за Варна.
Обясни ми какъв байц и лак използва, той е втория, който препоръчва лак на Милеси. Сега майсторя рафта над закачалката, обясни ми като нанеса байца, след като изсъхне да шкурна на някои места за състарен ефект.

# 133
  • Варна
Незнам дали ще е реклама, но ето тел: 0886 49 23 03 Николай Ангелов ЕТ "Идея Арт" Двореца Балчик. Предполагам, освен във Варна може да има и други места където предлага нещата си.
Наистина са уникални - работи с дъб, ясен, явор.

# 134
Ясно! Браво на дърводелеца, браво и на теб, че си го открила. Пейката наистина е уникат.

Общи условия

Активация на акаунт