Ябълка и коланче за зачеване - тема за вярата - 2

• 117 870
  • 574
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
тази книжка е някакво нововъведение май?

# 151
Книжката носи заглавие "Акатист на Пресвета Гогородица" и отдолу пише в чест на чудотворната и икона, наречена "Златна ябълка".

# 152
И ние я имаме,аз си я прочетох,ние сега като бяхме на море си свалях коланчето и забравих след това един ден да го сложа,дано не е чак такъв голям проблем,просто съм изключила Sad

Дано всички имаме помощта и благословията от която се нуждаем за да се сдобием с рожба Praynig

# 153
bobi123 дано скоро всички от тази тема да се похвалим с положителни резултати. Hug
Успех на всички.

# 154
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm10 Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
Миналата седмица и аз ходих в манастира и сега нося коланчето.Отец Живко е наистина мил човек.Докато бяхме и чакахме да започне молитвата ,дойде една жена с мъжа си да благодарят за чудото.Беше бременна с близнаци,който скоро ще се родят.По принцип съм малко скептична,но като знам на колко хора е помогнала иконата - знам  ли.Може този път Бог да чуе и моята молба след толкова години. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig PraynigКоланчето съм го сваляла само при къпане и на плаж като бях.Понякога забравям да си го сложа веднага,но след минути се сещам и го слагам.
Успех на всички!

# 156
"......... Но отчето каза........ каза на морето да не го нося, а да си го оставям в къщи на чисто място...... И каза да се старая много много да не го пера, а вече ако е много зацапано само с вода и водата от легена директно на цветя да се изхвърли, а не в канализацията. А аз каквато съм цветарка едно цвете нямам в къщи Simple Smile) Ходя да поливам цветятата на съседите по коридора:))
 Здравейте мили момичета .... Hug Бог и Богородичка да ви закрилят - търсещите помощта им.
  Galeto...на морето като се къпеш все едно си го изпрала... И не поливай миличко ... Hug  чуждите цветя. Купи си едно мушкато - отглежда се мн. лесно и е с най различни цветове - единствената грижа е да го поливаш. Така твоето цвете ще ти помага в сбъдването на  preggo

Махнах коланчето, защото доколкото знам, молитвата ни я четат една година. И на мен отчето ми каза да си сваля коланчето когато отида да раждам,  Знам, че Бог прави чудеса (и за това се молим всички), но пък мисля, че да разчитам на това с две непроходими тръби е като да изкушавам Бога. Явно ще трябва доста още да преживея, да поработя още, пък Той и Св. Богородица да са ми на помощ!
Да ни помагат на всички!
  Девора.... Hug  носи си коланчето не го сваляй. Само Бог и Богородичка знаят за срока .Не мисли, че изкушаваш Бог. Изпъди съмненията, колкото и трудно да е. А за четенето на молитви :    различните мол. се четат определено време за ,което си си платил предварително. Сега можеш да си платиш за още една година. Обади се на отец Живко и попитай , можеш ли да пратиш пощенски запис. В манастирите така се изпращат пари и имената на хората ,за да им се четат молитви .  Hug Скоро е и празника на майчица Богородичка !

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 12:22 от argo

# 157
Привет момичета! Така да дам отчет от днешната ни среща с отец Живко.
........ даде ни и ябълка и каза утре сутринта на гладно и жадно да я разрежем наполовина на двамата и да я изядем, а дръжката и семките да ги заровим в саксия с цветя................   Стискам палци Богородица да чуе молитвете ни и скоро да ни дари с най - ценното - рожба. Hug
 slance......  Hug  дано тези семчици порастнат - и са част от твоето чудо .   Heart Eyes
    Преди няколко години си откраднах   Embarassed  едно клонче от един много красив храст с оранжеви цветове / от Гърция/. Потопих го във вода и се случи малко чудо - поникна му коренче .Засях си го в саксия като се върнах и вече е  малко дръвче . Оказа се ,че красивия храст е бил ...нар . Ражда и нарове .

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 12:50 от argo

# 158
  • Варна
Здравейте момичета! Както бях писала по рано в темата през Юни месец ходихме до църквата в Горни воден и от там до Кръстова гора. И от двете места получихме ябълка за зачеване, и от Горни воден знаете още какво друго ( среща с отец Живко, коланче, икона, книжка и т.н...). Аз както и вие предполагам отидох с силна вяра и надежда нещо евнтуално някой ден да се получи и при нас. На Кръстова гора останахме да пренощуваме 2 дена в манастира защото мястото и хората много ме завладяха (няма да забравя невероятната баба Лена - която ви вдъхна много вяра и ме научи как силно да се помоля). И чудото стана....През Юли цикъла просто не ми дойде, след десетки месеци чакане, ходене по доктори, търсене на причини и липса на конретни обяснения от страна на докторите и т.н...Без нито един симптом на бременност и дори тест не направих, и така минали 2 седмици закъснение. С голяма доза страх направих тест и видях заветните 2 чертички, докато днес не видях как тупти и сърцето. И въпреки че на никой още не смея да споделя от страх да не би нещо да се обърка реших да ви вдъхна надежда на Вас, защото зная аз с какъв трепет четях как момичета са забременели след Горни Воден или след Кръстова гора. Така че дори и нещата да нямат успешен край при мен, т.като още е твърде рано да се радвам, искам да Ви кажа да вярвате в силата на Света Богородица, и да бъдете сигурни че тя бди над Вас и решава кога точно да помогне на всеки един от нас.
Стана дълго, но исках да споделя с вас тази новина и да ви вдъхна кураж да не се отказвате от силата на вярата!

# 159
Благодаря ти,мила Гале,дано наистина бди над всички Богородичка Praynig
Много мило от твоя страна Hug Hug Hug а на теб ти пожелавам една лека и безпроблемна бременност изпълнена с много позитивизъм и щастлив край newsm51 newsm17

# 160
Galeto.. , честито мила  Hug
С помощта на Света Богородица чудото ще се случи при всички  Praynig

# 161
Galeto.. честито миличка! Желая ти лека и безпроблемна бременост, а на финала здраво бебче и изгони тези мисли, ако нещо лошо се случи.  Hug
Стискам палци и при нас чудото да се случи.

# 162
Gale, честито мила! Hug Hug Hug
Желая ти прекрасна бременност и едно сладко пухкаво бебче на финала!

# 163
Galeto.., поздравления,мила!Чудесна новина и ти благодаря,че я сподели с нас и ни вдъхна още повече надежда.Желая ти прекрасна,лека и безпроблемна бременност и на финала най-прекрасното бебе.И ние като вас през юни минахме по същия маршрут-първо църквата в Горни Воден и после нощувка на Кръстова гора.Силно се надявам скоро да се похвалим с добри новини.Успех на всички,молещи се за рожби!

# 164
Тихичко честито Гале  Hug Да имаш спокойна бременност и леко раждане!
Момичета, малко е рано май да питам отсега, но за Голяма Богородица на 15 август какво се носи в църквата? Искам да отида, да се помоля и да дам нещо. Чувала съм за бутилка олио  newsm78 Някой някакви идеи да има?

Общи условия

Активация на акаунт