HiPP Combiotic

• 136 675
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Моята педиатърка каза, че тези схеми на кутията не се отнасят за системата в България. Зависи колко е голямо детето, но схемата дори без нощно хранене е 7 на ден. През деня през 3 часа, а нощем с 6 часа почивка. Най-много да се намалят до 6.

Veseto* браво явно сте намерили педиатър , който да е в час  newsm10

# 661
Честно казано, аз се надявах на отговор от HIPP. Мисля, че те могат да ми дадат най-добре примерна схема по часове, отговаряща за възрастта на бебчето.

# 662
  • София
Честно казано, аз се надявах на отговор от HIPP. Мисля, че те могат да ми дадат най-добре примерна схема по часове, отговаряща за възрастта на бебчето.

Най-добра примерна схема по часове може да ти даде педиатъра, а не Хип.

# 663
Има ли разлика в това млякo http://shop.yanbibiyan.net/adaptirani-mleka/mlyako-za-karmacheta … p-1-combiotic:199 и http://www.amazon.co.uk/HiPP-Organic-birth-onwards-Infant/dp/B00 … amp;keywords=hipp ? Второто нова формула ли е? До каква възраст е единичката?

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 21:36 от Веселото

# 664
  • София
На Хип Комбиотик 2 нова опаковка ли има , или е обогатено млякото, т.к днес като купувах и имаше на кутията допълнителен стикер горе в ляво?

# 665
На Хип Комбиотик 2 нова опаковка ли има , или е обогатено млякото, т.к днес като купувах и имаше на кутията допълнителен стикер горе в ляво?

Като тази, на показаната от мен на втората снимка ли е била?

# 666
  • София
Не, старата кутия е такава

А новата която купих в лляво има знак "Clinically proven'  , а отдолу на надписа липсва Omega 3 , а жсамо жит. А, Ц,Д

# 667
  • София
За разликата между Хип комбиотик тук и Хип органик в АНглия аз бях питала. Получих отговор, че е едно и също. Честно казано това от Англия е леко по влажно като че ли и се разтваря много по-хубаво.

# 668
За разликата между Хип комбиотик тук и Хип органик в АНглия аз бях питала. Получих отговор, че е едно и също. Честно казано това от Англия е леко по влажно като че ли и се разтваря много по-хубаво.

А 1-чката до 6 месеца ли е?

# 669
  • София
Да.

# 670
  • UK
Запис  Hug

За новородени какво мляко мога да поръчам и не разбрах с превозвач, нали се доставят и до БГ?

Почвам да чета темата от 1-ва страница Crazy

# 671
Моята педиатърка каза, че тези схеми на кутията не се отнасят за системата в България. Зависи колко е голямо детето, но схемата дори без нощно хранене е 7 на ден. През деня през 3 часа, а нощем с 6 часа почивка. Най-много да се намалят до 6.

Абсолютно същото съветват и извън България  Wink
Схемите по кутиите са ориентировъчни, не знам дали има бебе,
което на 2 месеца да се храни всеки ден точно 5 пъти с по точно 150 мл  Stop

# 672
  • София
Здравейте. Искам да апопитам от 6-месечна възраст веднага ли се минава на 2 номер мляко.
И какво е това? Някакво по-засищащо ли и в какви случаи се ползва?
http://www.amazon.co.uk/HiPP-Organic-Onwards-Hungry-Infant/dp/B0 … ds=hipp+organic+2

# 673
От 0 до 6 месеца е и е засищащо. За гладни бебета.

# 674
  • София
Мерси, а защо тогава е номер 2?

Общи условия

Активация на акаунт