Лидл ::10::

• 74 123
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Цяла сутрин опаковах подаръците с хартия от ЛИДЛ. Много съм доволна, не е тънка и не се къса хич. Незнам колко метра е , но е много .

# 346
  • Viena
Плакна очи на каталозите на немския и на гръцкия Лидл......за какво говорим. #Crazy

# 347
Плакна очи на каталозите на немския и на гръцкия Лидл......за какво говорим. #Crazy
Хич и не ги  гледам, само да се ядосвам #2gunfire.Както винаги при нас всичко се побългарява. #Cussing out

# 348
  • София
Цяла сутрин опаковах подаръците с хартия от ЛИДЛ. Много съм доволна, не е тънка и не се къса хич. Незнам колко метра е , но е много .

Снощи се занимавахме със същото, хартията е много хубава, мисля, че беше по 10 метра.

# 349
  • софия
Хич и не ги  гледам, само да се ядосвам #2gunfire.Както винаги при нас всичко се побългарява. #Cussing out
И аз така. Не искам и да ги поглеждам, за да се дразня.

# 350
  • София
Мои любими стоки, за които специално ходя в ЛИДЛ са:

1. От както  откриха ЛИДЛ си купувам течния препарат ФОРМИЛ за цветно, само с него пера вече, страшно съм доволна и от качество и от цената му!

2. Мокрите кърпички W5 в големи пакети - уникално чистят, всички повърхности, в банята особено добре се отразява и на фаянса и на иноксовите елементи.

3. Едни пълнозърнести бисквити покрити с шоколад от едната страна само, има ги и във вариант с тъмен шоколад, не помня името че ги изядохме, жълти пакети със синьо в единия край.

4. Таблетките за съдомиялна на W5 също стават.

5. Омекотител в бяло шише Dousy.

6. Черен чай цейлон /много ми допада на вкус и сила/ в големи кутии по 70 бр. филтърни торбички на уникална цена.

И разни шоколадчета в промоция пускани досега - всички ми харесаха.

Хубава тема, тъкмо да не изпусна някоя хубавинка!

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 16:44 от alpha_beta

# 351

И аз се интересувам, че дъщеря ми иска такава преса? newsm78

# 352

Ех ..., кажете какво интересно има там, плакнете за продукти или?

# 353
Проверявайте хранителните продукти дали са в срок на годност - днес в нашия лидл имаше грозен дебат на висок тон за някакви кренвирши, не чух на коя марка, които са били годни до преди 6 дни, но пак ги зареждат по рафтовете.
Явно по стара българска традиция в навалицата по празниците пускат боклуци, пък който се усети.
Разочарована съм, досега дори не бях допускала, че може да правят такива мизерии. За всички други - Пикадили, Билла, Фантастико, нямаше да се учудя.

# 354
Бяха писали, че от 27 ще има разпродажби във всички Лидъли. Някои знае ли дали във Варна пак ще строят шатра до Владиславовския Лидл, или разпродажбите ще са във всички магазини??
И аз също си мисля, че можеха много по-добри неща да пуснат за Коледа. Направо излагация....

# 355
Привет момичета ! До сега не съм писала в темата ви,но я следя редовно и много ми помага при пазаруването .Благодаря на всички ви    bouquet
argun става въпрос за кренвиршите,които са на промоция от днес по 1,25лв.Били са в срок на годност,който е изтекъл и отгоре е направен нов печат ,който обаче също се разминава с обявения срок на годност на табелата на продукта.Аз също много се ядосах -много е подло и долно това изпълнение  #Cussing out
zefira ти от къде знаеш ,че ще има пак такива шатри,защото аз никъде не съм попадала на информация?

# 356
А какво ще е на разпродажба? Хранителни или нехранителни неща? Може ли повече инфо?

# 357
Намаленията са за нехранителни продукти - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1146917

Привет момичета ! До сега не съм писала в темата ви,но я следя редовно и много ми помага при пазаруването .Благодаря на всички ви    bouquet
argun става въпрос за кренвиршите,които са на промоция от днес по 1,25лв.Били са в срок на годност,който е изтекъл и отгоре е направен нов печат ,който обаче също се разминава с обявения срок на годност на табелата на продукта.Аз също много се ядосах -много е подло и долно това изпълнение  #Cussing out
zefira ти от къде знаеш ,че ще има пак такива шатри,защото аз никъде не съм попадала на информация?

Много гадно, не съм очаквала такова нещо от Лидл. Досега имах много високо мнение за тях, но както казах на фона на Фантастико, Била и Пикадили, това не беше трудно. Сега са заедно в кюпа.

# 358
argun Мерси!
На мен веднъж ми се случи ,месо да ми се вмирише 2 дни преди да му изтече срока на годност.

# 359
Днес получих брошурата.В намалението за 27-и има някакви чорапи, чорапогащи и миксер с купа намален от 44 на 30лв.Дано в действителност не е само това.

Общи условия

Активация на акаунт