Лидл ::10::

• 74 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София
ами на W5 има за тоалетна, на мен ми харесва повече от доместоса(не съм му фен, смърди ми на белина мн силно)
http://www.lidl.de/de/W5/W5-WC-Reiniger eто такива.

може би и нещо подобно на циф да има, но не съм търсила.

# 316
  • Варна
Има подобен на Циф препарат също. Сега си взех спрей за баня и почиства доста добре.

# 317
Меденките на Джема:
С благодарности на Джема
2 яйца,
1 ч.ч захар (слагам малко по-малко за сметка на меда, понякога захарта я смесвам бяла и кафява. Кафявата захар дава много хубав цвят на меденките и приятен карамелов вкус и аромат)
1 к.ч мед, (аз слагам малко повече за сметка на захарта)
1 ч.ч. олио,
ванилия
1 канела,
1 ч.л сода хлебна,
брашно колкото поеме.

Омесва се тесто , разточва се и се изрязват сладки. Пекат се при умерена температура. Слепвам ги две по две с мармалад , слагам си в метална кутия с резен ябълка и си омекват чудесно няколко дена преди Коледа. Така, че ако нямате време да правите сега. 2-3 дни преди това ще са достатъчни. Но неслепени няма да омекнат толкова бързо, затова наистина сега му е времето да се правят.
Моя бележка: Меда и захарта ги разтопявам на котлона , докато станат в гладка консистенция, добавям канелата и ванилията. Премествам в съда в който, ще замесвам. добавям яйцата едно по едно, после олиото през цялото време бъркам докато стане гладко и пенесто, слагам и содата. Постепенно добавям брашното и бъркам докато не стане трудно за бъркане. После остава съвсем малко до финиша. Доомесвам добавяйки по мъничко брашно, докато спре да лепне. Трябва да стане меко, лъскаво тесто, с което много приятно се работи. Ползвайте само домашен мед! иначе има опасност въобще да не ви омекнат заради по-голямото съдържание на глюкоза в купешкия
Рецептата е безгрешна. Винаги са ми се получавали по тази рецепта, а Както е написала Джема, ако нямате време сега, може и няколко дни преди Коледа да се слепят а мармалад.
По същата рецепта, само дето изпускам канелата и индийското орехче, слагам само ванилия. Правя медени топчета. Оформям като малки топчета  и леко приплесквам към тавата, за да станат половинки топчета. Като ги изпека издълбавам дупчици във всяко полу-топче. Смесвам трохите с крем "ванилия" (млечно-яйчен), пълня и слепвам топчетата. Омекват за едно денонощие и всички си облизват пръстите.
От същото тесто правя и лебкухен, както съм написала по напред в рецептите
Най-успешното медено тесто
Oт тези прИмоции се разписах с една пижамка за мен - хареса ми.
Направих меденки за коледа и искам да им направя глазура от шоколад да ми кажите от кои вид да взема .
Вземи си от шоколада за готвене най-добре. На рафта над бакпулвера и нишестето, в златиста опаковка 200г за 1,80лв май.

А меденките като купешките / българските/ ли са?  Купувах лидълски меденки ,децата не ги одобриха. ThinkingАко може рецепта. Heart Eyes

# 318
Oт тези прИмоции се разписах с една пижамка за мен - хареса ми.
Направих меденки за коледа и искам да им направя глазура от шоколад да ми кажите от кои вид да взема .
Вземи си от шоколада за готвене най-добре. На рафта над бакпулвера и нишестето, в златиста опаковка 200г за 1,80лв май.
       Утре  отивам да  си взема.

# 319
# 320
Записвам се да следя темата, магазина е на две крачки от нас, а аз съм ходила само няколко пъти.

# 321
  • Велико Търново

Има и на Циф еквивалент, но е с абразивно действие и няма да става за деликатни повърхности.

# 322
  • София
Днес пазарували мъжете ми и, разбира се, буболец не минал без покупка. Та да похваля
Пожарната, макар да е за по-големи, та тати я сглоби, но голяма игра пада.

# 323
Похвал на кексовете от 1,99, взех с вкус на марципан eat

# 324
Искам да питам някой купувал ли е скоро яйца от тези на картон?Каква им е цената и къде стоят? Simple Smile

# 325
Искам да питам някой купувал ли е скоро яйца от тези на картон?Каква им е цената и къде стоят? Simple Smile
Цената не я помня. Стоят след сиренето и киселото мляко, преди бозата. Mr. Green Ако ме разба, де.

# 326
И аз за там мислех, но не бях сигурна.Благодаря!  bouquet

# 327
Цената не я помня. Стоят след сиренето и киселото мляко, преди бозата. Mr. Green Ако ме разба, де.
Цената е 1.99 лв./10бр.

# 328
Да, взехме си и казаха, че картони имало само на промоции.Така по 10 не се печели нищо.

# 329
  • вече Пловдив
Преди време обсъждахте Формил-а за черно пране. А има ли за бяло и доволни ли сте от него?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт