Лидл ::10::

• 74 149
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • софия
Уфффффф, а аз сега съм се пристрастила към течния шоколад с парченца лешник. И детето също. Вече имаме 6 чаши Embarassed

# 301
Не съм го опитвала този шоколод с парченцата лешник,но хубав ли е и заслужава ли си цената.

# 302
  • софия
Не съм го опитвала този шоколод с парченцата лешник,но хубав ли е и заслужава ли си цената.
Според мен, очевидно - да Simple Smile

# 303
Направих меденки за коледа и искам да им направя глазура от шоколад да ми кажите от кои вид да взема .

# 304
Да, но го няма в наличност.
Днес голяма скука - аз и още 5 човека в магазина и никой не те блъска !!!!!!
Както нямаше да купувам /освен "Ливади"/ нищо - сметката мина 20 лв.
Взех от парфюма на промо - не е моят, но за тази цена ..... малкият ще го употреби.

# 305

Взех от парфюма на промо - не е моят, но за тази цена ..... малкият ще го употреби.

Кой цвят взе?

# 306
  • софия
Да, но го няма в наличност.
Днес голяма скука - аз и още 5 човека в магазина и никой не те блъска !!!!!!
Както нямаше да купувам /освен "Ливади"/ нищо - сметката мина 20 лв.
Аз довечера ще ходя. Мислех да заредя течен шоколад, но по-добре, че няма.

# 307
  • Варна
Oт тези прИмоции се разписах с една пижамка за мен - хареса ми.
Направих меденки за коледа и искам да им направя глазура от шоколад да ми кажите от кои вид да взема .
Вземи си от шоколада за готвене най-добре. На рафта над бакпулвера и нишестето, в златиста опаковка 200г за 1,80лв май.

# 308
Oт тези прИмоции се разписах с една пижамка за мен - хареса ми.
Вземи си от шоколада за готвене най-добре. На рафта над бакпулвера и нишестето, в златиста опаковка 200г за 1,80лв май.

А меденките като купешките / българските/ ли са?  Купувах лидълски меденки ,децата не ги одобриха. ThinkingАко може рецепта. Heart Eyes

# 309
  • гр.София

[/quote]
[/quote]
Вчера купих от този шоколад за готвене, за какво мога да го ползвам, аз мисля да го сложа във мъфини, досега съм слагала от този с ядките и стават супер, ама с този дали ще станат хубави?
дайте идеи за какво да го ползвам?

# 310
  • Варна

Вчера купих от този шоколад за готвене, за какво мога да го ползвам, аз мисля да го сложа във мъфини, досега съм слагала от този с ядките и стават супер, ама с този дали ще станат хубави?
дайте идеи за какво да го ползвам?
Ползвала съм го за глазура и за крем за торта, добре се получава.

# 311
  • София
Момичета, да питам такъв марципан виждали ли сте тук в Бг.?

# 312
Това е бадемова маса, която се ползва за направата на такива приятни неща като щолени и подобни Wink Аз лично не съм виждала, предполагам, че няма и да се внася - просто продуктът не е подходящ за директна употреба (не че не може Laughing), а малък процент все още от домакините пекат щолени вкъщи Wink

# 313
А в "Лидл" продават ли по-евтин еквивалент на "Доместос", аз ползвам "Доместос" не само за тоалетната чиния, но и за цялата баня и теракота в коридора. Някак докато не умириша целия апартамент на белина, все едно не съм чистила  Mr. Green

# 314
А в "Лидл" продават ли по-евтин еквивалент на "Доместос", аз ползвам "Доместос" не само за тоалетната чиния, но и за цялата баня и теракота в коридора. Някак докато не умириша целия апартамент на белина, все едно не съм чистила  Mr. Green
и на циф, дали има?

Общи условия

Активация на акаунт