Лидл ::10::

• 74 198
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • В царството на мечтите
Някои видял ли е сатенените пижама

# 286
Някои видял ли е сатенените пижама

Аз ги загледах, но нещо не ме грабнаха, май очаквах нещо повече.........Ако имаш възможност, виж ги, може и да ти харесат! Peace

# 287
Най после опитах този така хвален марципан - според моя вкус нищо особено не е - почти не усещам вкус или дъх на бадем, а толкова му се точих - взех с пралинов пълнеж
Кърпите за почистване на В5 - не са лоши, чистят си.
Арабският кус-кус- страхотен - залях го с врящ бульон, отделно задуших в масло зеленчуци микс от лидл, направих чеснов сос със заквасена сметана, кис.мляко и босилек - и стана ммммм.....
Детските одеалца - за тези които имат сушилня - внимавайте!!! - до сега са ги пускали 3-4 пъти на промоция с разлика около 3-4 лева - на едните има знак че стават за сушилня, а на другите няма. Аз бях купила 2 одеалца на мойте дечица - от тези дето не стават - малеееееее после не можах да ги позная - ама с времето се оправиха.

# 288
  • София
Този арабски кус-кус къде стои? Търсих го миналия път и така и не го открих.

# 289
labrex Аз купих  одеало , много ми хареса.

Аз говорех за другите от 30 лв. Не детските.Детските ми се видяха тънки.
Моя мъж лятото беше оставил телефон и чакахме обаждане за една пейка, така и не се обадиха.Дано на теб ти се обадят.

Тя, явно още я мислиш тази пейка, съжалявам искрено, че не ти се обадих тогава, заминавах за Гърция на  следващата седмица и там беше на промоция, имаше доволно количество, на малко по-висока цена, но не знаех как ще реагираш, ако ти предложа да ми дадеш пари да ти я купя от там при наличност.

Да и на мен ми бяха обещали обаждане за пейката, но не би. Купихме си я и ние от Гърция, имаше доволно количество бяха по 35 евро и по фиксинг излизаха левче по тукашната цена от 69 лева. Иначе пейката е хубавка, но не побира толкова неща колкото очаквах. Peace

# 290
  • В царството на мечтите
Днес мисля да отида ама това лошо времее

# 291
Този арабски кус-кус къде стои? Търсих го миналия път и така и не го открих.
до тестените изделия и варивата - кус-кус, макарони, ориз, боб, леща и т.н. - в картонена кутия 1кг.

# 292
Аз пък намазах едно парфюмче Chalou (синьото), нали е на промоция, понеже иначе е много скъпо Mr. Green Ужасно не обичам мирис на евтин парфюм, обаче реших да му дам шанс, че прочетох хубави отзиви в нета и май не сбърках Wink Поне на моя нос парфюмчето му харесва - напомня Cool waters на Davidoff, само че е с една идея по-спиртно, което е разбираемо предвид цената Wink Но определено съм доволна от покупката Peace

"Една идея по-спиртно на вкус"?!? - днес явно добре съм изтрещяла от задачи Laughing

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 15:13 от Шехина

# 293
Аз пък намазах едно парфюмче Chalou (синьото), нали е на промоция, понеже иначе е много скъпо Mr. Green Ужасно не обичам мирис на евтин парфюм, обаче реших да му дам шанс, че прочетох хубави отзиви в нета и май не сбърках Wink Поне на моя нос парфюмчето му харесва - напомня Cool waters на Davidoff, само че е с една идея по-спиртно на вкус, което е разбираемо предвид цената Wink Но определено съм доволна от покупката Peace

Peace Много е хубав

# 294
  • о`майна лунна нощ е
Cool waters на Davidoff ..... ох, толкова любим мой парфюм, но за съжаление имах само едно шише пред години от него. Така и не се прежалих да си купя второ.
Как са зимните комплекти за кола? Някой видя ли ги вече. Заслужават ли тези 11 лева?

# 295
  • Viena
А някой видял ли е детското пиано?

# 296
  • София
 Искам да благодаря на zvanche за идеята, която ми даде да им пиша мейл за мойто така желано одеало  Grinning Е почти го имам  Wink Чакам да ми го доставят в посочения от мен магазин  Grinning Много благодаря   bouquet Heart Eyes  bouquet

И ще питам още веднъж за макароните (за последно Wink):
Цитат
1) някой купувал ли е пастата с див чесън и другата с яйцата. Понеже нямаме близо Лидл и все някой ни пазарува тук и там и стана грешка. Та се сдобих с 2 пакета - от всеки вид по 1. Чудя се как се приготвят - някакси има чувствтото, че стандартното ми сосче с кайма и доматки, което си правя за спагетите, няма да им върви   Та ако някой ме насочи към подходяща рецепта ще съм му много благодарна
  bouquet

# 297
Само да допълня, че и на нас се обадиха за обещаните утре или вдругиден одеялца, звъннаха още днес към 17.30 да отидем да си ги вземем. Коректни бяха, доволна съм! Peace

# 298
До кажа за марципаните, който се интересува.

Вчера имаше в Кауфланд по 99ст. Мнооооого.

# 299
  • Viena
Пицата от промоцията много ни хареса,но си е дяволски люта  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт