Отговори
  • Кърджали

Еда като най-добра студентка печели степендия, за да завърши образованието си в чужбина. Въпреки това в последния момент я губи – изключена е от университета и остава само с диплома за завършено средно образование. Няколко месеца се опитва да се срещне със Серкан Болат който отговорен за случилото се. Еда започва да работи с леля си в отглеждане на цветя. След като разбира къде ще се проведе бизнес срещата на Серкан, решава да отиде да се срещне с него, но двамата ще бъдат принудени да изкарат един ден оковани в белезници. Импулсивността на Еда и привличането между тях, ще ги въвлича в игра, която ще играят дълго време.

# 1
Кой е първи? Таратата... Мерси, Алекс. Голяма да ставаш 😏😏

# 2
  • Кърджали
Предпочитам по - хубава Simple Smile
За по-голяма- след месец искам не искам ще стана Simple Smile

# 3
Благодаря, Алекс! 🌹🌹🌹
Още по-хубава да ставаш!

# 4
Алекс, благодаря ти за новата ни къщичка Hug

Sunglasses

# 5
Благодаря за хубавата тема.,😀

# 6
Еее, това жените сте все недоволни 😆😆

# 7
Алекс, Благодаря от:heart: за всичко! Бъди здрава:heart_eyes:

# 8
Благодаря за новата тема, записвам се и аз да не я изпусна Smile
И най-хубавият момент от епизода:

# 9
  • Плевен / София
Благодаря за красивата тема с влюбените Еда и Серкан....Дано скоро ги видим отново заедно....
Алекс...лично за теб...

# 10
Благодаря и да сте много влюбени!

# 11
Алекс, Hug и аз се включвам да благодаря, че ни осигуряваш място за писане. С такова темпо се вихрим в изписването на теми, хубаво е, че тук винаги има по някой "дежурен", който може да направи нова къщичка.
Бъдете здрави момичета. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Дано фрага във вторник и озета за новия епизод ни донесат позитивни мисли и емоции, че за следващия епизод вероятно ще сме в друга тема. Много сме добри в това.
И колко пъти се включих, а все забравям да кажа Добре дошли на всички новопрестрашили се да пишат момичета. Много е хубаво, че ставаме повече. Пишете и споделяйте смело. Наистина е хубаво да има много и различни мнения. Нашата приказка го заслужава, а къщичките ни са едни от най-уютните във форума Heart EyesHugKissing Heart

# 12
Благодаря, Алекс, прекрасна е темата! ❤
Изгледах епизода, но не знам дали ще мога днес да пиша какви мисли и въпроси изникнаха в главата ми, защото малкия е настинал.. 😭🤯

# 13
И аз цопвам тук. Благодаря за темата.  Hands Clap

Аркадашите

# 14
Благодаря за новата тема, Алекс! 🌺🌸💮
Най-хубавото от вчерашния епизод!
Очите на Еда пълни с надежда, любов, нежност и обич! Очите на Серкан пълни с усещането за празнота, която е оставила любовта на феята в него! Невероятната нежност на докосването му, което сякаш оставя изгаряща следа върху нея!
Невероятни Ханде и Керем! Любов, неприкрита и очевидна! 💕💔😍💗❤️💞

Общи условия

Активация на акаунт