Отговори
# 45
Привет, благодаря за новата тема! Много бързо изписахте предишната бях си пожелала да се оправят настройките, нашите и най-вече тези на Серкан.
Пак пожелавам същото, но и този път няма да стане, защото следващия епизод ще се коментира в тема 70, е какво да се прави . Дано само сценаристите да не са ни измислили нови.
Като видях снимки от снимащия се епизод с яхтата - там ми е надеждата, да се изгубят някъде из Босфора, да им свърши горивото на яхтата, да нямат обхват на телефоните и да си спомнят прекрасната любов...Flowers Hibiscus Revolving Hearts

# 46
  • Пришълец

Благодаря за новата тема, Алекс, за преводите също! 🍫На всички останали за това, че я правят така цветна с анализи, свежо чувство за хумор и снимков материал.
Новите момичета - добре сте дошли!
Али, специални благодарности и на теб Flowers Tulip Много хубава и едновременно с това тъжна сцена, ”защото да забравиш е по-трудно отколкото да си спомниш”...
Изоставам с епизодите, но вас не ви изпускам от поглед.

# 47
Точно щях да казвам кой е, но О.А светна лампичката 😏

Балоните, яхтата... Защо мислим, че Серкан ще показва нещо? Логично е да бъде в тази посока, но не е ли възможно Еда да го отвлече 🤔
Ей така, за спорта.

Турците обичат след сдобряване да се разхождат из парковете, да ядат кестени. Да купуват балони на булките си, а те, като малки деца, да се радват, че техният Херкулес им е обелил кестените. Много силни тези братя, белят кестени с голи ръце 😳
Не ми се иска тези балони да са такива, иска ми се нещо различно. Еда да прави изненада на Дениз, но случайно ревнив Серкан да се появи, щото Дениз е имал спешен случай - счупил де е диванът на Мело и трябва хемен да се оправи 🤨😏

# 48
  • Плевен / София
Алекс и аз се надявам да се сбъдне  и "сто пъти да дойда на този свят, и стоте ще се влюбя в теб".
Дай боже...На пук на Селин и на всички трудности, които преживяха, заради  пътя, който извървяха един към друг Серкан и Еда....
Магия
Скрит текст:
бързо да минава.....за съжаление така растат децата....боледувайки...кой по малко, кой  повече
Добре дошли на новите момичета и от мен....Пишете и се забавлявайте и да вярваме, че любовта ще победи....

# 49
  • София
Хелоооу! Хайде и аз да цопна в новата тема. Алекс, големи благодарности, че се грижиш за нас в отсъствието на другите две домакини. Три за щастие сте ни! ❤

Не мога да не се пошегувам... но темата е 69-та... досещате се накъде бия. 😏 Да си припомним ли най-горещите ЕдСер сцени? Или да помечтаем какво ще ни донесе бъдещето? 🔞

Пожеланията ми иначе са ясни - да си изпишем темата с кеф на душите, с усмивка на лицата и с приятно чувство в сърцата! 💟

# 50
А Налбантова, да разчупим клишето- Серкан и Еда на крайбрежна, парка е отстрани само за фон. Серкан на скейборд си джитка насам натам около Еда. Купува и пакет семки. Той се върти в кръг около нея , тя с голи ръце чопли, но захласната по Серкан започва да люпи и плюе върху него когато минава покрай нея. В един момент се усеща:
- Еда, тези шушльопи са мръсни, върху мен, може да се разболея....
 Еда се разсейва , спъва се и полита към продавача на балони.Пада върху тях и бам-ба...Серкан за да я успокои:
- Хайде скъпа, ела да ти купя екмек балък от онази лодка, че станахме за смях и на гларусите в морето...
- Искам го с много лук и лимонов сок...Смрък...
- А салеп искаш ли? Салепчията минава тамън....- Лук и после как да те целуна?
- Тц, не обичам.

# 51
Точно щях да казвам кой е, но О.А светна лампичката 😏

Балоните, яхтата... Защо мислим, че Серкан ще показва нещо. Логично е да бъде в тази посока, но не е ли възможно Еда да го отвлече 🤔
Ей така, за спорта.

Турците обичат след сдобряване дсасе разхождат из парковете, да ядат кестени. Да купуват балони на булките си, а те, като малки деца, да се радват, че техният Херкулес им е обелил кестените. Много силни тези братя, белят кестени с голи ръце 😳
Не ми се иска тези балони да са такива, иска ми се нещо различно. Еда да прави изненада на Дениз, но случайно ревнив Серкан да се появи, щото Дениз е имал спешен случай - счупил де е диванът на Мело и трябва хемен да се оправи 🤨😏

Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Налбантова викаш да имаме "Deniz gitti ama Serkan burada" 🤣 
Аз единственото, което забелязах е голото рамо на Ханде и на другата снимка как се е увила в палтото си като ескимос Joy ще ни простудят сърничката тея хора!
А за каскета на Серкан имам обяснение , едвали топли много , предвид, че ушите са му отвън Joy ама може фризьора му да е болен , тази прическа си иска професионалист , вече е Елвис 2 Joy

# 52
  • София
Налбантова, това за мъжа в предната тема ме подсети да споделя. Снощи гледах лайфа, не че нещо разбрах, ама нали по едно време решиха, че ще включват фенове в лайфа и хоп първия се появи 😂😂😂😂😂 с едно куче в ръцете си пускащо му език 😂😂😂 а Керем се стъписа....той буквално се отдръпна назад от екрана....само успя нещо да го пита как се казва и как е 😂😂😂😂😂 и бързо, бързо го отпратиха....ох, умрях. Смяла съм се с глас!
Това всъщност беше Серхат Шен-близък приятел на Ханде, а също и гримьор.
Точно заради включването на живо на този Серхат, бившият на Ханде, Мурат веднага се отписал от него в инстаграма. Той побеснява, когато общите им приятели продължават да се срещат с Ханде. 
Явно са го преценили що за човек е и предпочитат да дружат с Ханде...

# 53
Благодаря, Алекс, за всичко!
Колкото пъти гледам в събота преведената серия с бълг.суб., толкова пъти си казвам, че аз вече съм я гледала!
Страшна работа сте, момичета!
Една яхта - и 50 страница се вижда на хоризонта без бинокъл!
Невероятни фурии сте!

# 54
  • Плевен / София

Страшна работа сте, момичета!
Една яхта - и 50 страница се вижда на хоризонта без бинокъл!
Невероятни фурии сте!
+ втори фраг
Мен пък ми е чудно как сериал с висок рейтинг според комшиите  Gonul Dagi не се е харесал на мамашите и са спрели до първата серия.....
Предлагам сватбеното пътешествие да е до Париж....

https://www.youtube.com/watch?v=Cb7l2SGRP3M&feature=emb_logo

# 55

И от мен нещо ❤

# 56
Славенаааааааа
- Искам го с много лук и лимонов сок...Смрък...

Ееее, това вече е адски извратен вкус 😆
Как ще вкарат рибата в тоз екмек, щом ще има толкова препятствия по пътя й 😆😆
Моля ви се, не дърпайте дявола за опашката, че банчето ще е за мен 😆😆

Бро, за 69 тема, заслужаваме суйу-хуйу-то... Някак баш на място ми се вижда. Заради името й, буквите... Знам ли и аз вече 😏

Мики, да. Колко му е Мело да звънне на зетЯ и да му каже - Еда се дави на яхта 32 на брега, задавила се е с екмека и балъка на Славена, отивай бързо да й вадиш кокалчето. Позабравихме, че баба му беше Микаела Куин, той глезени намества, чакри оправя... Ще я оправи и нея 😆

# 57
Защо Налбантова, ако по време на сдобряването Еда е прихванала може да и се похапва нещо по различно от салатите, авокадото и нюню сандвичите на Серкан. В дизитата веднага разбират кога Х и У са се хванали за ръце.
Ами ако по погрешка хване мократа Селин и пак влезе във зоната на здрача от стрес предизвикан от мокрия и вид?
Отидоха още 5-6 епизода : " ти мен помниш ли ме Серкан Болат?" ...Йок артък...Йок

# 58
  • Бургас
Ох, не ме оставяте да заспя!!! Само се смея и, влизам и излизам от темата......

Балоните мисля, че са от журналистите за Селин Wink

Обаче, връщам се на 29-та. В шок съм от Селин с кърпа в барака в Словения, пържи риба и яде самун...

# 59
Ооо, аз не давам на Еда да хваща по време на сдобряването 😆
Ще стоя наблизо и ще казвам кога да се извади рибата от фурната, само и само да не става опечена работата 😆

А бе вярно, че тази 69та тема нещо й има.
Тони, спри да влизаш и излизаш де. Стой си тука 😆

Общи условия

Активация на акаунт