Отговори
# 30
Ханде и Керем на сета сега, снимат на яхта.

# 31
Виждам романтична обстановка сякаш, а дано! Вижда се винце, сигурно хубава вечеря.. я някой спомен.

# 32
Гледах серията. Много яд има в мен към Селин, Серкан, Джерен, много тъга и болка към Серкан, Еда. Радост към Енгин, Пърл.
Серкан като че не живее истински, като че вегетира. Да, той ще иска да си спомни какво и преживял с Еда, но задължението към Селин дали няма още повече да го обърка. Селин няма лесно да се предаде, ще прави още гадости. Може би това е един по-труден път към истинската любов между Еда и Серкан.

# 33
Предположение: Серкан е отвлякъл Еда на яхта, за да му повярва най после , че е дошъл на себе си ... Селин  е зад борда, по стечение на обстоятелствата. Вълна разклаща яхтата, тя се подхлъзва от мястото си за подслюшване ... мокро пиле гледа ли ви се?
Дзак...Автографи след сета
Скрит текст:

# 34
  • Sofia
Момичета, благодаря за топлото посрещане. Няма как да не споделя, че за 10 години присъствие във форума и следене на доста теми за първи път попадам на такава селекция от талантливи, интелигентни, образовани, с разностранни интереси и много добри хора! Атмосферата в темата е на уютен дом. Благодарна съм, че ви открих, благодарна съм, че ви има! На всички за информацията, за преводите, за анализите и мненията Two Hearts Hands Clap Two Hearts
          Blue, за чаршафа, който си скрила, напълно се покрива с моите преживявания - право в десятката!!! Има една древна мисъл, не си спомням на кой е, знам я много отдавна, но много ми допада. "Нямам време, за да бъда кратък". Не се притеснявай когато си многословна, всеки различно преживява и изразява преживяното, а на теб ти се отдава да пишеш.
          Преди няколко дни (и няколко теми:smirk:), мисля че Алекс (не съм 100% сигурна, не се обиждайте, ако е някой друг) сподели една мисъл, по памет и смисъл, че човек не се променя, той се разкрива когато се усети спокоен или свободен, незнам. Моля за поправителен, мисля даже, че и автора беше написан, не успявам да го открия. Отдавна съм разбрала, че характера на човек не се променя, той се прикрива или се разкрива, Всъщност това, което можем да се научим да управляваме е поведението, а не характера. Това във връзка с импулсивността, аз например паля от четвърт и с много усилия (броене до 10 или повече) успявам да сдържа реакциите си. Сега като чета най-малките в темата и ме радват и ме усмихват и ми напомнят за годините, когато не броях до 10. Тук искам да споделя нещо смешно за мен, като наближих 40 години и около мен хората говореха, сега да съм на 20 с този акъл, а аз казвах, а не, неискам да изглеждам на 20, искам си акъла на 20. Всъщност опитът от преживяното ни слага граници, затова обичам да чета младите, всичко е черно и бяло, знаеш всичко и морето е до коленете. Прекрасно е!!!
         Бъдете живи и здрави, обичани и обичащи! Приятна вечер!

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 22:10 от didiasp

# 35
Предположение: Серкан е отвлякъл Еда на яхта, за да му повярва най после , че е дошъл на себе си ... Селин  е зад борда, по стечение на обстоятелствата. Вълна разклаща яхтата, тя се подхлъзва от мястото си за подслюшване ... мокро пиле гледа ли ви се?
Дзак...Автографи след сета
Скрит текст:

Славена , умрях си от смях с тази мокра кокошка !

# 36
Запис! Алекс фор Ю

# 37
  • Плевен / София
Виждам романтична обстановка сякаш, а дано! Вижда се винце, сигурно хубава вечеря.. я някой спомен.
стига с тези спомени...а и те с Еда не са ходили на яхта....или пак ще ходя на поправителен
Славена, страхотно попадение...както винаги....нямам нищо напротив, че човека зад борда е Селин....стига се е вряла там където не и е работата....
Вбеси ме, че била "дълбоко" в съзнанието и спомените на Серкан.....Жалко, че той не забрави годините до срещата с Еда...Щеше да види тогава булка спасов ден ....и Айдан щеше да е съвсем в друго положение спрямо Еда....Как и даде сърце да крие от Еда.....Само като си го помисля и

# 38
Аз също благодаря за новата тема Алекс 🥰
Тъкмо навреме значи приключих с превода на една сцена:
,,Искам да знам за любовта ни" с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2122769304076

Много нежен момент, явно има някакви проблясъци в чувствата на Серкан към Еда.

От лайфа токущо с Сейфи и Мело

# 39
  • Кърджали
Диде, мерси. 😍

Скрит текст:
Прекалено много съвпадения

Ферит: Дениз, намерил си наистина много хубсво място. От сега забравих стреса от града
Джерен :Да. И закуската изглежда чудесно.
Дениз : Мисля че закуската трябва да има нешо общо със щастието. Не е ли много хубава?
Еда :Закуската означава да започнеш деня добре. А и сме далеч от града. Далеч сме от всичко. Дишаме чист въздух. Стоим далеч от лоши мисли. И не мисмим за никой
Дениз:Дори ме ни минава през ума
Еда:Не споменаваме дори името. Много хубав ден
Служител: Г-н Серкан, има руумсервиз, ше дойдете ли?
Дениз :Не, не
Еда: той?Там?Там ли е?
Дениз: Не. Просто лошо съвпадение
Ферит :Не, не
Дениз: Да си остане така
Жена: Серкан, детето ми, ела вече
Джерен :Не, и това е лошо съвпадение
Еда: Неприятно съвпадение номер 2
Дениз: Две са достатъчни
Джерен :Еда..
Еда: Какво?
Джерен :Готова ли си за трета и най-неприята среща?
Еда: Джерен, станаха прекалено много за случайности
Джерен: Не мога да повярвам. Как може да стане така?
Серкан :Добър апетит
Дениз:Мерси
Ферит :Благодаря
Селин:  Май е някакво съвпадение
Еда: И то много неприятно
Селин: Точно така
Серкан : Всъщност не е съвпадение. Сега разбирам защо майка ми искаше да дойда тук.
Дениз: Разбира се. Брошурата, коятомви показах в кафенето. Изчезна. Но сега вече е ясно каква е била съдбата ѝ.
Селин :Серкан, може ли да поговорим?
Серкан :Да. Кажи
Джерен : Добре де, поне го погледни от хубавата страна. Г-жа Айдан все оше се опитва да ви събира на едно място. Опитва се да ви събере жената. Какво да кажа..
Еда: И това е от лошата страна.
Дениз :Еда, ако искаш, веднага ще си тръгнем. Не сме принудени да стоим тук, знаеш нали?
Еда : Я ме погледни!Погледни ме в очите! Приличам ли ти на някоя , която ще избяга? Защо аз да си тръгвам, те да бягат
Дениз :Добре, както искаш
Селин: Не мога да повярвам. Г-ж Айдан го е направила нарочно
Серкан : Ако ти е неприятно може да си тръгнем.
Селин :Не, скъпи. Еда да свиква да ни вижда заедно.
Серкан : Сигурна ли си?
Селин:Може ли да се присъединим към закуската?
Еда:Да, разбира се
Ферит :Заповядайте
Еда:Присъедини се. Нагла...
Дениз: Да съберем масите

Серкан по принцип не си пада по такива изненади. Но пък това е Серкан Болат, може лимда му се има доверие...

Сега видях Туит че в лайфа си Алиджан и Елчин казали, че за финал не може да се говори и ще докарст до лятото, когато приклюпва телевизионният сезон...

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 22:17 от Aлекcандрa

# 40
  • In the light side of the Moon!
привет дружки, 🤗

Алекс 🤗 още по-красива да станеш!!!

Налбантова, Славена смея се с глас...... наистина трябва да сложат един кикотещ се бутон!

Налбантова, това за мъжа в предната тема ме подсети да споделя. Снощи гледах лайфа, не че нещо разбрах, ама нали по едно време решиха, че ще включват фенове в лайфа и хоп първия се появи 😂😂😂😂😂 с едно куче в ръцете си пускащо му език 😂😂😂 а Керем се стъписа....той буквално се отдръпна назад от екрана....само успя нещо да го пита как се казва и как е 😂😂😂😂😂 и бързо, бързо го отпратиха....ох, умрях. Смяла съм се с глас!

Та серията още не съм изгледала, но лайфа изгледах, ако някой попадне на видео с англ субки, моля ви споделете го.
Много са сладки и забавни, 40мин мисля че беше, но през цялото време се усмихвах!

Али, благодаря за субките. Сега ще си го пусна 🤗
Блу, прекрасен ти е чаршафа 😉 изчетох те с удоволствие!

# 41
  • Бургас
Момичетаааааа! Чудесни стееее!
Алееекс, благодаряяя!

И....Лека нооощ!

# 42
  • Плевен / София
За съжаление досега легендата за Аполон се изпълни едно към едно.....Серкан се влюби...убеждава....убеждава Еда и точно преди да се оженят я остави с обещанието да се върне .....върна се , но.....предпочитам Селин да се превръща на какво си избере....

# 43
Налбантова, това за мъжа в предната тема ме подсети да споделя. Снощи гледах лайфа, не че нещо разбрах, ама нали по едно време решиха, че ще включват фенове в лайфа и хоп първия се появи 😂😂😂😂😂 с едно куче в ръцете си пускащо му език 😂😂😂 а Керем се стъписа....той буквално се отдръпна назад от екрана....само успя нещо да го пита как се казва и как е 😂😂😂😂😂 и бързо, бързо го отпратиха....ох, умрях. Смяла съм се с глас!
Това всъщност беше Серхат Шен-близък приятел на Ханде, а също и гримьор.

# 44
  • Кърджали
Гости, има оше нешо, което ше трябва да се изпълни (това в мечтите ѝ не го броя) - и сто пътинда дойда на този свят, и стоте ще се влюбя в теб.
Иначе ми стана любопитно има ли в митологията легенда за Аполон и слънчогледа. Намерих я. По-различна е от тази
Легенда за слъчогледа
Скрит текст:

Според една гръцка легенда пък , Аполон – богът на музиката, танците, поезията, медицината и пророчествата р синът на царя на боговете –Зевс и неговата съпруга Хера , бил най- красив сред всички божества обитаващи свещената планина Олимп. Нямало нимфа или богиня , която да не била влюбена в него. Богът на слънцето Хелиос често ме давал своята златна колесница и му позволявал да преминав вместо него по небето от изток към запад , за да разпръсква своето очарование и красота над целия свят. Един ден Аполон пленил сърцето на нимфата Клития, която била дъщеря на бога на моретата –Океан, но любовта й не била споделена защото Аполон бил дал сърцето си на една друга нимфа – прекрасната Дафне, дъщеря на речния бог Пеней. Но поради това , че богът на любовта Ерос ненавиждал Аполон заради неговите подигравки , той направил така , че Дафне да отхвърли любовта на сина на Зефс. Колкото и да я преследвал Аполон, тя все отбягвала срещите си с него и накрая помолила своя баща да я спаси от  постоянните му опити да  спечели нейното сърце. Чул молбите на дъщеря си Пеней и я превърнал в вечнозелено лаврово дърво и така Аполон загубил любовта на своя живот. Опечален , той отрязал едно клонче от дървото, направил от него венец и го отнесъл със себе си.
„Винаги ще те нося с мен – казал той. – И едно клонче от твоето дърво ще струва повече от всичкото злато на света. Нека венец само от твоя зеленина краси главата ми, украсявай отсега нататък с листата си и моята лира, и стрелника ми, главите на всички герои и победители в битките и състезанията, на всечки заслужили поети и владетели.
Нека никога не повяхва твоята зеленина , о лаврово дърво, твоята зеленина. Бъди вечно зелено!“ От тогава душата на Аполон се затворила за обичта и никой не можел да проникне в нея. Напразно нимфата Клития се опитвала да го спечели , но усилията и винаги се оказвали напразни . Тя с часове седяла и наблюдавала преминаването на Аполон по небето с колесницата на бога на слънцето и забравила за глада и жаждата , докато един ден боговете не се смилили над нея и не я превърнали в расивото цвете слънчоглед. Така тя щяла да остане завинаги със своя любим , обръщайки всеки ден поглед към него и следейки неговия път през небето, докато тази голяма , но несподелена любов не изгори цвета на слънчогледа , който щял да се ражда отново и отново като феникса от своята пепел с всяко завръщане на пролетта.

Общи условия

Активация на акаунт