) се връщаме към романтична комедия - Еда ще дразни Серкан, ще го кара да ревнува, ще го предизвика, а нашичкият с "тия здрави нерви" ще има да блъска и чупи
, и ще реши да си я върне с цената на всичко
(Ще бъде на принципа - "няма не искам, няма недей щом те желая ставам злодей ...").

Благодаря за новата тема. Трудно може да ни смогне човек с това темпо. То е трудно да се изчете изписаното за ден, какво остава за новите теми, които изписваме със скоростта на светлината. Момичета, надявам се тази тема да е по-слънчева и розова от финала на предната. 

разбирам огорчението ти. Ще говоря от свое име, но си мисля, че не съм единствена тук, която не искаше да слиза от розовия облак. Аз се наредих да гледам любов, романтика и комични моменти. Не зная дали от самото начало е било планирано да се завие към драма, или е било ход за повдигане на рейтинга. Ако е първото ще означава, че има стратегия и замисъл, който се следва, т.е. предвидено е скоро да има хубави мигове. Ако е второто се надявам да не станем жертва на рейтингите при писане на коляно, а да успеят да ни изненадат отново в добра посока.
Любов ми се гледаше, не драми). 

Сега отивам да видя английските букви, и довечера може да се включа пак.
очаквам с нетърпение да прочета мислите ви, и нека си останем позитивно настроени. 

)))
Бъдете все така позитивно настроени и добре информирани, момичета.

И още нещо - шоколадът се услажда най-много след нещо кисело или горчиво. В живота понякога, за да оцениш истинското щастие и да си го пазиш, преди това трябва да си изпитал нечовешка болка. Мисля, че тази раздяла ще кали любовта и връзката им, за да се държат един за друг занапред и нищо да не може да застане между тях повече.
Препоръчани теми