Как процедирате тук да попитам - ако Блек Роуз и Галето ги няма на линия някоя от вас ли пуска темата? При нужда съм насреща и аз,

Така я четох снощи , но ще си я купя и на хартия, определено заслужава да е в библиотеката ми ето от тук може да я изтеглиш https://www.rulit.me/author/bakman-fredrik/chovek-na-ime-uve-download-free-428297.html
Ето още един цитат , който ми напомни за Еда и Серкан "Хората все разправяха, че Уве и съпругата му били като деня и нощта. Уве много добре разбираше, че той е нощта. За него това нямаше значение. От друга страна, съпругата му винаги се забавляваше, когато някой го кажеше, защото тогава можеше да изтъкне, макар да се кискаше, че хората възприемат Уве за нощта, защото е твърде стиснат, за да пусне слънцето.
Той така и не можа да разбере защо тя избра него. Тя обичаше абстрактни неща като музика, книги и странни думи. Уве пък предпочиташе онова, което може да докосне. Харесваше отвертки или маслени филтри. Крачеше през живота, пъхнал дълбоко ръце в джобовете. Тя танцуваше. " извинявам се за спама , но още съм под въздействието на тази книга