Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 156
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • Пришълец
Добро утро, момичета! По коментарите ви съдя, че епизода е бил интересен. Kissing Heart

Как процедирате тук да попитам - ако Блек Роуз и Галето ги няма на линия някоя от вас ли пуска темата? При нужда съм насреща и аз, Kissing Heart но няма да избързвам само питам.

Маргарита
Скрит текст:
има я в ел. вариант,
Така я четох снощи , но ще си я купя и на хартия,  определено  заслужава да е в библиотеката ми ето от тук може да я изтеглиш  https://www.rulit.me/author/bakman-fredrik/chovek-na-ime-uve-download-free-428297.html
Ето още един цитат , който ми напомни за Еда и Серкан  "Хората все разправяха, че Уве и съпругата му били като деня и нощта. Уве много добре разбираше, че той е нощта. За него това нямаше значение. От друга страна, съпругата му винаги се забавляваше, когато някой го кажеше, защото тогава можеше да изтъкне, макар да се кискаше, че хората възприемат Уве за нощта, защото е твърде стиснат, за да пусне слънцето. 
Той така и не можа да разбере защо тя избра него. Тя обичаше абстрактни неща като музика, книги и странни думи. Уве пък предпочиташе онова, което може да докосне. Харесваше отвертки или маслени филтри. Крачеше през живота, пъхнал дълбоко ръце в джобовете. Тя танцуваше. "
извинявам се за спама , но още съм под въздействието  на тази книга Grinning
Поли, много благодаря Purple Heart

# 736
Добро утро! Хубав епизод, балансиран. Последният разговор на Еда и Серкан в колата ,по време на състезанието е показателен за това какво очаква Еда. Серкан ѝ го казва, по заобиколен начин.
  Винаги съм смятала , че Серкан е по- обичащия, той затова я и пусна.Затова и пръв усети липсата ѝ,защото тя не излиза от главата му.Flowers Four Leaf Clover
Хубав ден!

# 737
Добро утро, девойки! Yum

Закачам пътечка към новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1262051.new#new

И ви оставям в очакване на хубав рейтинг.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 09:04 от Galka 😊

# 738
всички сериали в сряда...

▪TOTAL:

1. #ОснованиеОсман - 9.39%(-0.37)

2. #Неверный - 8.04%(+1.19)

8. #ТыПостучисьВМоюДверь - 4.35%(+0.11)

9. #СудьбоносныйДом - 4.35%(+0.55)

13. #МеняЗовутМелек - 3.91% (+0.61)

16. #СловоЧести- 3.43% (+1.31)

38. #Голубь

▪АВ:

1. #Неверный - 10.12%(+1.63)

2. #ОснованиеОсман - 7.75%(-0.70)

6. #ТыПостучисьВМоюДдверь - 4.28%(+0.27)

7. #СудьбоносныйДом - 3.82%(-0.52)

9. #МеняЗоутМелек - 3.53% (-0.38)

27. #СловоЧести - 1.24% (-0.24)

83. #Голубка

Общи условия

Активация на акаунт