Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичетааа! И аз съм тук, на първи ред, с широка усмивка и много позитивно настроена. Пожелавам ни вълнуващ епизод с хепи енд и висок рейтинг. Але, але, але! И да ги отвеем другите в трендовете също. Simple Smile

Благодаря предварително на момичета, които ще превеждат за нас! Страхотни сте!!!

Моля някой да сподели линк за гледане, че нещо имам проблем с моя...

# 526
  • Плевен / София
Хранете домочадието и сядайте....

И не забравяйте, че това все пак е сериал, а не реални хора и събития...пазете очите и сърцата Stuck Out Tongue Winking Eye
линкове за гледане
https://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.netotv.com/foxtvturkiye-1
http://canlitvizle.com/canli-fox-tv-3
http://www.canlitv.legal/fox-tv-izle

# 527
  • Пришълец

„Той бе от хората, които бяха наясно с всичко, което е черно и бяло. А тя беше неговия цвят. Тя беше всичкият цвят, от който той имаше нужда.“  Фредрик Бакман, "Човек на име Уве"
Важи с пълна сила и за тях двамата Heart
МикиПоли, много ми допадна. Надявам се да я открия в електронен формат.

Бърборанке, по въпроса с ръста и аз съм се замисляла над същото като теб. Ханде дори на токчета пак е малко по-ниска от Керем. Не знам как го правят този трик Sweat Smile Това се забелязва когато са в движение, а иначе Славена е права, че в близък план се използва нещо като платформа (нарича се такоз), за не личи разликата в ръста. Обаче подозирам, че е допусната някаква неточност в разпространената за нашите информация - или тя е по-ниска, или той по-висок.

Относно сериалите и продължителността им - за предпочитане ми е да са по-малко епизоди, един сезон ми е напълно достатъчен. Понеже спомена Огледален свят, да вметна, че той ме доведе мен във форума Heart Eyes Обичам го този сериал, първият сезон те държи под напрежение, но вторият подкрепям напълно твърдението, че е по-силен, химията между главните се засилва с всеки изминал епизод. Но колкото и да съм пристрастна, от един момент нататък историята започва да издиша. Многото серии не водят до нищо хубаво, освен, че се радваш на любимата си двойка, но се чудят с какво да ги запълват. Крайният резултат е незадоволителен. Който е гледал споменатия сериал знае и за продължението му - Пътят на Емир, който една съфорумка напълно основателно определя като ”недоносче”.

Искам историята на Еда и Серкан да си остане вълнуваща до края Heart Exl

# 528
  • София
Гости, пазя се, то сериал било... ама... от няколко месеца живея с тези двамата. Та... съм яко във филма и не знам колко ще се опазя. Който може, да не "скача като джинка", аз съм си като Еда! Grinning Чака ме яко сърцетуп, убедена съм. И все пак... положителното настроение ми е в повече, та не се притеснявам някак си. А и по-добре подобни вълнения за филм, отколкото са реални проблеми, налЕ?! Wink

Гости, благодаря за линковете за гледане!

Приятно гледане на всичкииии! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 529
Хайде, дами, приятно гледане! Пожелавам ни хубав край на епизода! ❤ мен ме чакайте към 22.00
Ще имаме ли фраг след епизода?

# 530
  • София
Дано озетът е по-кратък и почнем по-рано! Дано и рекламите са по-кратки. Hands Pray

# 531
  • Пришълец
Приятно гледане на всички и безпроблемен нет, аз само ви чета. Не си представям да гледам епизода, чета и пиша едновременно. Разногледа ще стана Sweat Smile

# 532

Казват, че ревността на Серкан Болат се чете в очите му? 🔥🔥🔥

# 533
  • Плевен / София
Дума на честа започна без озет....

Казват, че ревността на Серкан Болат се чете в очите му? 🔥🔥🔥
чете се разбира се

# 534

Аз вече съм мъртъв, Еда. Колко пъти може да умре човек?

Ни в клин, ни в ръкав. Искам да се извиня. По повод на една грешно цитирана мисъл. Мразя да греша./ И аз като Серкан./  В предишен коментар съм цитирала: "Целта на изкуството е да свалим прахта на ежедневието от душите си.“, като мисъл на Сенека. Моята скорпионовска душа ще се самоизяде, ако не се извини и поправи.
    Точният цитат и източник:
                   "Изкуството отмива от душата прахта на ежедневието."
                                                     Пабло Пикасо 

С благодарност на един приятел!:hibiscus:

Имам усещане за много добър епизод. До скоро.

# 535
Момичетааа ,цяла седмица само ви чета и едва успявам да ви смогна  Hug Ама много сте активни и много ви се радвам,но най -вече съм щастлива ,че не съм сама в тази лудост Grinning
    На линия съм и пожелавам една прекрасна серия с огнени диалози, искри в погледите и лудост в любовта .

# 536
Flowers HibiscusИ от мен страхотни часове с тези красоти:four_leaf_clover:

Mikipoli
Скрит текст:
Точно тази е възрастта ми:yellow_heart:
Много се смях на твоята "стара душа", напомни ми за самата мен, когато бях  около 17-18 годишна, чувствах се много по- зряла от връсниците си:stuck_out_tongue_winking_eye:, всички приятелки идваха да споделят с мен, кой знае, какви съвети съм им давала Joy, но сега стана обратно, те са едни сериозни, а пък аз станах малко шемет JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 537
Маргарита
Скрит текст:
има я в ел. вариант,
Така я четох снощи , но ще си я купя и на хартия,  определено  заслужава да е в библиотеката ми ето от тук може да я изтеглиш  https://www.rulit.me/author/bakman-fredrik/chovek-na-ime-uve-download-free-428297.html
Ето още един цитат , който ми напомни за Еда и Серкан  "Хората все разправяха, че Уве и съпругата му били като деня и нощта. Уве много добре разбираше, че той е нощта. За него това нямаше значение. От друга страна, съпругата му винаги се забавляваше, когато някой го кажеше, защото тогава можеше да изтъкне, макар да се кискаше, че хората възприемат Уве за нощта, защото е твърде стиснат, за да пусне слънцето. 
Той така и не можа да разбере защо тя избра него. Тя обичаше абстрактни неща като музика, книги и странни думи. Уве пък предпочиташе онова, което може да докосне. Харесваше отвертки или маслени филтри. Крачеше през живота, пъхнал дълбоко ръце в джобовете. Тя танцуваше. "
извинявам се за спама , но още съм под въздействието  на тази книга Grinning

# 538
Идвам с добра новина, влязохме в трендовете на Италия, Испания, Бразилия, Египет,Чили. Ето и графиката към 20:06 часа Simple Smile

П.С. Дано Фокс се усетят, че конкуренцията ще стартира в 20.55 (по инфо от Туитър), за да дръпнат аудитория

# 539
И едно видео за сродните души от мен:

Приятно гледане !

Общи условия

Активация на акаунт