Благодаря предварително на момичета, които ще превеждат за нас! Страхотни сте!!!
Моля някой да сподели линк за гледане, че нещо имам проблем с моя...

Това се забелязва когато са в движение, а иначе Славена е права, че в близък план се използва нещо като платформа (нарича се такоз), за не личи разликата в ръста. Обаче подозирам, че е допусната някаква неточност в разпространената за нашите информация - или тя е по-ниска, или той по-висок.
Обичам го този сериал, първият сезон те държи под напрежение, но вторият подкрепям напълно твърдението, че е по-силен, химията между главните се засилва с всеки изминал епизод. Но колкото и да съм пристрастна, от един момент нататък историята започва да издиша. Многото серии не водят до нищо хубаво, освен, че се радваш на любимата си двойка, но се чудят с какво да ги запълват. Крайният резултат е незадоволителен. Който е гледал споменатия сериал знае и за продължението му - Пътят на Емир, който една съфорумка напълно основателно определя като ”недоносче”.
Чака ме яко сърцетуп, убедена съм. И все пак... положителното настроение ми е в повече, та не се притеснявам някак си. А и по-добре подобни вълнения за филм, отколкото са реални проблеми, налЕ?! 

Ама много сте активни и много ви се радвам,но най -вече съм щастлива ,че не съм сама в тази лудост 
И от мен страхотни часове с тези красоти:four_leaf_clover:
, но сега стана обратно, те са едни сериозни, а пък аз станах малко шемет 

Препоръчани теми