Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Серкан и дискотека, милият от сега го мисля:stuck_out_tongue_winking_eye:
Но със сигурност ще е там, ще иска да е до Еда, дали ще пее, не знам, но ми се иска в ритъма на  блуса да ги видим.
Тя може да танцува с Ефе, а той полудял от ревност да я дръпне и изведе навън, но пък и ако реши да попее и посвири няма да се оплакваме:stuck_out_tongue_winking_eye:, но едва ли ще се открие така пред всички, това си е  нещо между тях двамата и ми се иска така да си остане.

Да стягаме трапезата и след малко на онлайн парти:blue_heart:

Mikipoli, благодаря ти за предложената книга, задължително ще я погледна, най-обичам точно както писа, така да ме завладее някое романче, че до сутринта да чета Blush

# 511
  • In the light side of the Moon!
Хаштага за днешния епизод вече е в тренда и сме на трето място!

Ханде и Керем ще де включат лайф тази вечер 🥰

# 512
Започваме с добрите новини, дано накрая да сме № 1 Wink

# 513
Какво е пуснала Неслихан, че казвате ще бъде весел и романтичен 16 еп ?

Пусна в инстаграма снимка на заглавната страница от сценария за 16еп и беше писала нещо такова да очакваме rom-com епизод. Blush

Ninika
Скрит текст:
сигурна съм , че ще ги допадне книгата , беше писала,  че си около 40г (надявам се не се бъркам),  а книгата е подходяща за хора над 25г , колкото по-възрастни, толкова по -добре Simple Smile аз съм на 29г, но сигурно съм много стара душа , защото от малка се чувствам на 30 Joy

Хаштага е много хубав ,но сродни души може да имат предвид , че и двамата ще страдат еднакво , въпреки че няма да го показват привидно Disappointed Relieved

И аз ще се включа в туитър , имам го сигурно от 2012-2013г, но вече е хванал прах от неупотреба Joy Може ли само да ми кажете откъде следите Тренда , при мен излиза само за България и то две неща... трябва да си сменя локацията в профила ли ?

# 514
Хайде,наште!
Както скандирахме по мое време 😜
Пожелавам приятно гледане на всички и се надявам отзивите да са положителни след края на епизода.❤❤❤

# 515
Пишете какво се случва, че някои сме на работа... 🥴
И някак си да си пусна Фокс в офиса не върви 😁

# 516
# 517
  • София
Привет момичета!

И аз съм се наредила в салона за гледане (не държа да съм на първия ред, важно е да имам добра видимост!), заредена с розово настроение, розе и мезе към него! Надявам се на един интригуващ и вълнуващ епизод и много ми се иска Айше Кутлу и екип да ни изненадат приятно!

Приятно гледане и предварително благодаря на момичетата (Алекс и Севгито), които лишавайки се от удоволствието да гледат сами за себе си епизода, превеждат онлайн за нас!

# 518
  • Кърджали
Да не се връщам да редактирам поста си, но сега видях публикацията в Инстанграм, и понеже обичам да съм що годе точна
Хаштага днес на нашенски ще рече "Сродната ми душа" . Разликата е малка, но съществена, сродни души много, но тази е моята.
Демек, умиране има, отказване няма.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 19:35 от Aлекcандрa

# 519
  • In the light side of the Moon!
Какво е пуснала Неслихан, че казвате ще бъде весел и романтичен 16 еп ?

Пусна в инстаграма снимка на заглавната страница от сценария за 16еп и беше писала нещо такова да очакваме rom-com епизод. Blush

Ninika
Скрит текст:
сигурна съм , че ще ги допадне книгата , беше писала,  че си около 40г (надявам се не се бъркам),  а книгата е подходяща за хора над 25г , колкото по-възрастни, толкова по -добре Simple Smile аз съм на 29г, но сигурно съм много стара душа , защото от малка се чувствам на 30 Joy

Хаштага е много хубав ,но сродни души може да имат предвид , че и двамата ще страдат еднакво , въпреки че няма да го показват привидно Disappointed Relieved

И аз ще се включа в туитър , имам го сигурно от 2012-2013г, но вече е хванал прах от неупотреба Joy Може ли само да ми кажете откъде следите Тренда , при мен излиза само за България и то две неща... трябва да си сменя локацията в профила ли ?

Да трябва да смениш локацията с Турция, за да виждаш кал върви! От телефон ако си кликаш на лупичката и ти излиза тренда за тази локация!
Ритуити и туити с емотикони и знаци не се отразяват

# 520
Майкооо 🥰🥰🥰

PS: не я видях някъде преди това, а те я с пръстена... Само аз ли не съм я виждала в някоя от сериите 🤔🤔

# 521
  • Плевен / София
Майкооо 🥰🥰🥰

PS: не я видях някъде преди това, а те я с пръстена... Само аз ли не съм я виждала в някоя от сериите 🤔🤔
това да не е колаж, че Еда е и с пръстена цвете....

# 522
Момичета, пожелавам ви приятно гледане и дано да си прекараме страхотно следващите 4 часа.

На работещите тази вечер, приятна работа. Flowers Hibiscus
Аз отивам до магазина, ако пуснат лайф, ще съм ви благодарна да споделите какво е станало ... и за купона в 9 съм на линия Wine Glass

# 523
Майкооо 🥰🥰🥰

До колкото знам, това е колаж

# 524
Гледах го от всякъде, но трябва да са корифеи, че така идеално да е всичко.. Ръцете, лицата, аз поне нв виждам нито една крива линийка... Или са от някакви изрязани сцени или ще се преструват пред възрастните Еда/Серкан нещо... Друго обяснение нямам, но са тооооооолкова хубави 🥰

Пс: Есенна магия... Жалко, отиде ми, кефа в... 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт