Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 181
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
paterina за сцената , която описваш първо беше нощ , Еда и Серкан говореха,  после имаше кадър пейзажен от Истанбул предполагам,  където показаха,  че е станало сутрин , просто Серкан беше със същите дрехи и стоеше на абсолютно  същото място , затова ако буквално си премигнал на кадъра с пейзажа може да пропуснем, че е станало ден Joy и аз на първо гледане помислих,  че Серкан я излъга , но на второ забелязах пейзажа Joy След малко ще ти направя скрийншот.

В последния еп имаше друго малко несъответствие,  докато бяха на брънча навън беше мокро и мрачно след дъжд , а в дома на Айдан по същото време беше слънчево и сухо Joy ама не мисля , че е голям гаф това , пък и може да е било облак дъжд Joy

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 15:26 от mikipoli

# 496
След фантазиите на някои фенове как докато са на къмпинг довечера Серкан ще пее и свири на китара край лагерния огън песента на Башак, има нови сценарии. Sweat Smile
Видях някакво клипче от бар или дискотека. И сред новите теории има и такава, че Серкан ще пее на караоке песента Gold Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
https://twitter.com/i/status/1318877573212999681

# 497
Надявам се Розичка да е на линия довечера,  защото виждам как ще се бутаме на 50стр още към 21-22часа Joy
Аз също се занимавам да приспивам деца от 21,30 до 22 и нещо,  ще опитам тази вечер да им прочета само една приказка , че да не се изпусна много , дано се получи Joy

# 498
И аз ще гледам да сложа моето към 22.00 да спи, за да се присъединя към онлайна и партито🔥😀

# 499
  • Кърджали
Алекс, не винаги вторите сезони са по-слаби и т.н. Напротив. Виж Ямата или по-старите Огледален свят и турската версия на Кварталът на богатите. Много зависи от екипа и какви решения се вземат относно сценария. На мен просто ми се иска да ги гледаме по-дълго време. Както писах преди, съгласна съм и на един сезон от 30-40 епизода. Но повече би ми се искало да имаме 25 епизода, кратка пауза и нови 25 епизода. Което ще рече два сезона от по 25 епизода, общо 50, което не ми звучи прекалено много, че да разводнят сериала. По-скоро, ако продължат да снимат до 70 и нагоре епизода ще започнат да смучат история от пръстите си. Но да видим, ние тук само си гадаем и се надяваме, все пак има сценаристи, продуценти, телевизия. Решенията се взимат на база рейтинг и куп други неща. Simple Smile
Бърборанка, не отрипам, че има и добри втори сезони, ни при мен почти винаги се получава така че се разочаровам. Лично усещането но това направо ме кара като си харесам някой филм климсериал направо да не искам продължение
Иначе ако удържат на края на сезона. Ггледам ще са около 40-50 серии, сезонс обикновено им приключва в напаллгл на юни. Което като брой серии не звучи зле. Пожелавам им минимум толкова да направят. Максимум - колкото им душа иска, ще ги гледам...

# 500
Аз не харесвам, когато сериалът завършва със сватба и то след купища перипетии с роднини, родители, приятели...
Иска ми се да има продължение, да видим как ще се развият и като родители романтичните двойки, как ще се месят или няма да се месят на влюбените си деца...

# 501
# 502
  • Кърджали
Но обикновено се получава така че ги разделат по някаква глупава причина и после пал цвл сезон чакаме да се сдобрят (мобе да не ее във всочкинслучаи, но в повечето). Ако давст едно хубсво продължение на врхзката - окей, съгласна. Ама ако пак гимразделстми сдобрявст, омръзва ми
Затова и някак си и тук очаквам ако има втори сезон дс гимскарст накрсяь Еда да замине сама за Италия и наесен с песен пак отначало.  Не че няма да гледам, ама аз рибстс още в морето, тигана вадями мрънкам че теябв да я пържа

# 503
Ново:

Днес снимат в дискотека Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1318915394476933120

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 17:12 от mi_si

# 504
  • In the light side of the Moon!

Здравейте,
Цялата фирма плюс Фифи са на дискотека или караоке бар! Стягайте се следващия еп може Серкан да пее на Еда 🥰

# 505
На мен не ми се вярва, че Серкан ще се напие и ще излезе на сцената да пее песен посветена на Еда...
Докато не го видя няма да повярвам.

Аз дори се съмнявам, че ще влезе на партито. Той не обича много хора на едно място.
На предното парти не пожела да отиде.

Но щом има парти явно празнуват нещо.
Може би някакъв успех на фирмата или рожден ден, а Еда сигурно е с Ефе.

# 506

В последния еп имаше друго малко несъответствие,  докато бяха на брънча навън беше мокро и мрачно след дъжд , а в дома на Айдан по същото време беше слънчево и сухо Joy ама не мисля , че е голям гаф това , пък и може да е било облак дъжд Joy
Това с дъжда може и да си е чист облак, лично съм виждала и ми се е случвало в  разстояние от 50м разликата - докато шофирам ме заваля и след 50м все едно нищо не е имало 😂
Иначе ми зе вижда вълнуващ фрага. До колкото помня, беше се писало, че Еда ще разбере, че баба й е уредила стипендията и може би... Ама може би 😂 нещо ще я излъжат, че е бил Серкан и после ще иска извинение за това, че я беше 'излъгал', че не е той. Такива леки неща ми се въртят в главата, а не нещо по-сериозно. Не мисля, че още сега ще ни гръмнат с признанието за родителите. Особено щом смятат, че ще правят 30-40еп. Нещо ще ни хвърлят пепел в очите, но дано е красиво поне 😂

# 507
Хаштагът тази вечер е: #ruhikizim (сродна душа - с Гугъл преводач)

# 508
  • Кърджали
Душа близнак или Сродна душа на нашенски
Вдъхват оптимизъм

# 509
Какво е пуснала Неслихан, че казвате ще бъде весел и романтичен 16 еп ?

Общи условия

Активация на акаунт