Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Simple Smile

Заглавието на снимките беше: "И замириса на любов ... HeartHeartHeart"

# 541
Момичета, благодаря, че ви има. Не съм от активните, но пък е удоволствие да ви чета. Вярвам в любовта и щастливия край. [

# 542
Добър вечер, мили момичета,

Ето още едно задкадрово видео с нашите сладури:

https://vk.com/feed?z=video-197410965_456239728%2F85f930f149c649 … t_-197410965_2750

Стана ми забавно от снимките, които mi_si публикува, как Ханде със слънчеви очила и на осветление разглежда списанието със снимките на Керем. Той е толкова заслепяващ, че тя се нуждае от тези слънчеви очила. Доколкото си спомням и приятелките ѝ гледаха същото списание с Керем като Ханде.

Приятно гледане тази вечер, безпроблемен нет и много прекрасни емоции с вълшебниците Ханде и Керем!

Хубава вечер!

# 543
Аз чета как всички припадате по Керем, а аз съвсем обратно на всички - по Ханде. Не знам какво има в погледа това момиче, но е страшно интригуващ и така нататък. Като този, примерно:

Не че Керем не е това, което вие всички казвате, страхотен е и всичко останало, но Ханде погледне ли така, плюс тази усмивка... Не знан каква сила трябва да се появи, за да откъсаш поглед от нея 😂😂😂

# 544
Добра вечер , фурии Heart Eyes - не мога да ви изчета Grinning
Сега гледам Истанбулската невеста по бтв и що да видя ?'' Енгин '' се появи . Много е чаровен , няма спор .освен Керем и той ми е любимец в сериалчето ни .
Приятно гледане Flowers Four Leaf Clover

# 545
Малко остана Wink

Напредваме Simple Smile

Алекс ще помага ли тази вечер с превода? Flowers Hibiscus

# 546
Искам да кажа нещо от утре няма да ме има до 20часа някъде
ако темата минава 49 страници като дойда моля някой да се погрижи отново защото няма как да пускам тема от работа....Приятно гледане на всички!

# 547
  • Пришълец
BlackRose, ако вас с Галка ви няма като дойде време за пускане на нова тема, не го мисли. Ще се разберем кой да я пусне, важното да има къде да се пише Grinning

# 548
  • Кърджали
Съжалявам. За това че толкова те нарани
Отне ми всичко, как го направи, защо не знам, как му го позвлохи
Виж, Еда, ти си толкова млада, силна. Сега ти се струва невъзможно, но ще го преживееш. Един ден ще погледнеш и ще видиш че е минало, мче си срещнала ново щастие
Кога ще е това
Ще мине, обещавам ти че ще мине
Ще мине знам, но вие се попитайте как успяхте да отгледате толкова безчувствен неспособен да обича син

Излез!
Наистина съжалявам, исках да не се случва нищо такова . Всичко заради онзи инцидент
Всичко е заради теб, но ти си толкова горд че не може да си го признаеш
Само ако можеше да направя нещо
Излез, а аз скоро ще се изнеса от тук
Ще те оставя сам

# 549
"Нашто" отиде да търси сметка, много ме радва характера на Еда, "Не цепи басма на никого", дори и на "любовта" Gift Heart

П.С. Алекс от сега едно голямо БЛАГОДАРЯ Hug Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 21:12 от mi_si

# 550
  • Кърджали
Сейфи, ще събереш ли нещатан а Еда
Добре

ще говоря с нея
Затворила се е в стаята си
Остави , Фифи е с неяа, ще я успокои

Наистина ли ще заминете
Да
Опаковах нещата на Еда, искате ли да ги изпратя по куриер
Да ,моля 

Ах, милия , изпраща и подаръка от Еда... за да не му напомня ...Сякаш ще я забрави така . АМа не сваля халката
Мело я пратили да помага за сватба на братовчедка

# 551
Яяя, подаръка от Еда възсатновен в целия си блясък Yum на една ръка разстояние от Серкан Purple Heart

Привет, девойки!

Приятно гледане и от мен бу гедже Yum

# 552
  • София
Вярно, че гледам само картинки и гадая какво си казват, но... колкото и да харесвам Ханде, не мога да си крия душата - Керем просто живее в тази роля. Керем е равно на Серкан и обратно. Докато при Ханде мъката не е изиграна по този начин. За сравнение давам Неслихан Атагюл в Кара Севда - това за мен е еквивалент на Керем като игра. Но Ханде е толкова жизнерадостна, има прекрасно излъчване и си личи колко се старае, така че не искам да приемате думите ми като нещо лошо. Просто си разсъждавам.

Ах... да се върна към филма - много мъчно ми стана как й събра вещите и подаръците в това кашонче. Грешка е това. Така ли си мисли, че ще я извади от живота си и ще я забрави?? А и не осъзнава ли колко ще я нарани това? Тъпо. Аз никога не връщам подаръци и не искам своите. Пито-платено, както се казва.

# 553
  • Кърджали
Еда, не изглеждаш на себе си
Толкова ли съм зле
ти си моят герой а героите пият мляко . Какво да направим, ако искаш след като изпиеш млякото да изгорим всичко от Серкан
Да останат, аз не сестрахувам от нещата му
И нали казваме - утре е един нов ден. Нови ден от новия ми живот

# 554
Не му достига "смелостта" да махне пръстена, да се откаже от това, от което не иска. От това за което е копнял цял живот...

Общи условия

Активация на акаунт