Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 181
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ии, начи да не се зарадва човек...  Confounded подаръка в кашона

# 556
  • Кърджали
Няма ли да ходи на работа
Да ида  ли да го проверя под предлог за закуска
Няма нужда
Пригответе се за депресиран Серкан Болат..

Виж излиза...Изглежда спокоен
Дано и вътрешно спокоен както външно

Еда вижда съобщението на лелята към бабата...

Видях..VСъбощението което си писала на баба
Как можах да повярвам..Че то си беше чудо - изведнъж да се появи степендията, как ме излъгахте

Къде е Лейля. Предай и да изпрати всички неща на Еда по куриер
Защо..V Напусна пработа или вие се разделихте
Личния живот сие личен, няма да ти давам сметка

Робот Болат се завърна. Хубавите дни приключиха
Какво става
Серкан  каза да изпратим всички неща на Еда. Разделили са се
Сигурен ли си
Ами страстна е тяхната любов, разделят се, сдобряват се

Еда, здравей как си
Добре съм Ефе Ти
Добре, отивам към офиса, да поработим по чертежите ако нямаш работа
Нямам никаква работа, разделихме се със Серкан, няма да пработа
Къде си ти
На брега
Чакай там идвам...

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 21:22 от Aлекcандрa

# 557
..Един служебен разговор и изтървах как разбра, че бабата плаща стипендията? Някой ако е разбрал нещо, нека да сподели?

# 558
  • София
Добре де... само аз ли мисля, че Еда прекалено бързо прежали Серкан и се съвзе?? Серкан беше съсипан от новината за инцидента. Взе ужасно трудното решение да се раздели с нея. Видяхме/виждаме колко тежко изживява всичко. Докато Еда... Не знам - на мен ми изглежда, че Серкан обича много повече Еда, отколкото тя него. Вие какво мислите? За мен Еда е повече ядосана, отколкото наранена. Докато Серкан е разбит.

# 559
  • София
Сърцето ми плаче със сърцето на Еда.....

# 560
Колата , за която се чудехме е на Ефе

# 561
..Един служебен разговор и изтървах как разбра, че бабата плаща стипендията? Някой ако е разбрал нещо, нека да сподели?

Лелята я накара да дзакне в телефона й да проверяла някакво съобщение фалан... и нашто хемен го фокусира месажа от лелята към бабата

# 562
  • Кърджали
Какво се еслучило, Енгин..Нали много се обичаха
Разделили са се, нали си познаваме Серкан, непостоянен..неспособен да обича, няма чувства..Не го закачайте сега, нали сме му приятели

mi_si
, търсеше номера на клиента, и тогава видя съобщението което лбелята беше писала на бабата,

Значи излиза че само заради Серкан си била в офиса ...
Не е така, но не мога да работя със Серкан
Тъй и тъй сте се разделили .... Нем у позволявай да ти отнеме работата... Не знам какво се е случило, не ме интересува , знам само че си талантлива. Затова работи с мен
Добре, но не със Серкан

# 563
mi-si - връщайте се към поста на Александра, тя добавя непрекъснато...
а за стипендиеята разбра от съобщение на лелята да бабата

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 23:41 от Gugutka52

# 564
Но Ханде е толкова жизнерадостна, има прекрасно излъчване и си личи колко се старае, така че не искам да приемате думите ми като нещо лошо. Просто си разсъждавам.
КРАЙ. Аз, като фенка повече на Ханде, ти обявявам  студена и сурова война 😂😂😂 така за тази кошута не може 😂😂😂

Пак към теб, но за следващия коментар - нали знаете, чв има хора, които изключват, когато се случи нещо лошо и все едно не се е случило.. Аз съм така - не го приемам, отричам го и след време осъзнавам нещата. Вероятно и Еда ще усети по-нататък и ще я дават измъчена.

# 565
  • Кърджали
ПРави си, защо да изпускам възможностите заради него. Той да мисли как ще търпи да ме вижда
Точно така...
Добре
Тогава имам само ено желание - завърши университета
Разбиране че ще завърша

Какво ще говорим,
Нищо... Темата си ти . Имаш нужда от почивка
Нямам нужда, имам си работа
Остави работата, съсредоточи се върху сърцето си
Няма нужда..Еда излезна от живота ми и от ума ми ще излезне
Така ли .-...и как ще стане
Това шега ли е

Приятели , искамда ви съобщя нещо...

Реклами

Уф, изтървах началото, а тяхното предложение ми дава да връщам само 15 минути назад...

# 566
Момичета, страхотни сте Simple Smile

# 567
  • София
Значи сто про Ефето е пратеник на бабата. Ще поживеем и видим де, но натам ми отиват нещата. Засега го харесвам. Стига да не прави мизерии на Серко, съм окей да бъде до Еда, да я подкрепя, да й бъде приятел, Серкан да ревнува от него и т.н. Всъщност нещата, които й каза, бяха много на място. И се радвам, че я върна в офиса. Засега Ефе внася позитивен вайб в сериала - ще обясня какво имам предвид. Успява да предизвика Серкан. Успява да мотивира Еда. А тези две неща са важни за развитието на историята. Ефе е нужен герой и според мен покрай него ще се заформи интересен сюжет или по-точно блгодарение на него. Wink

А Серкан почва да ме дразни! Какво значи това “Еда излезе от живота ми и от мислите ми ще излезе”?? Вай бе! Rage Не давам отникъде да излиза, Серкан Болат!!!

# 568
  • Кърджали
Бърборанке, да... Ако не знаех че Ефе е пратен от някого, щях безусловно да вярвам че е много свестен човек. И сега го вярвам, ама все очаквам да забърка някоя беля...
Да, много точни думи каза на Еда...

Еда се самонавива, че не и пука. Но тя и не знае защо е зарязана, мисли си че просто той си е поиграл с нея.
Серкан...Серкан е разбит на милион парченца и не си прави и труда да го крие. И той си мисли че с работа ще го преодолее, ама тепърва ще разбира че това тка не се получава..

# 569
Благодаря за превода, Алекс 😍! Златна си ни. 🌺
И аз плачех заедно с Еда. И тя е разбита, и двамата са разбити. Просто Еда по този начин решава да се справи с мъката - затворила този тефтер и продължава напред. Залъгва и себе си, самонавива се. Ненавижда Серкан, но всъщност го обича адски много, въпреки всичко.
По- добре да гледам тази Еда, отколкото Еда в депресия. Отвътре и двамата горят, но ще се правят и ще им гледаме надиграването. 😂😎

Общи условия

Активация на акаунт