Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
На мен ми хареса епизода , нищо ,че беше малко по-къс .
Браво на Керем , много е талантлив ! Двамата с Ханде са страхотни . Аз като лудите мамаши започвам да ги сватосвам , ама не мислите ли ,че има нещо ? Но няма скоро да разберем Sweat Smile
Благодарности на Алекс за превода още веднъж Flowers Hibiscus
Лека нощ , беше ми приятно с вас , момичета Heart

# 691
Май този  излет ще ни "хапне " от рейтинга в /-/

# 692
  • Плевен / София
толкова...след финала...71 Потребители и 198 Гости преглежда(т) тази тема.
Благодаря за превода на Алекс Heart на всички за коментарите Heart Eyes аз бях 3 в 1...така, че утре след ново гледане ще коментирам...

# 693
И аз благодаря на Алекс за превода! Златна си! ❤ Моят коментар по епизода ще е утре, след английските буквички!

# 694
Ей, Серкан едно "обичам те, не ме оставяй" да беше казал на финала и щеше да е бомба Grinning и аз не мисля , че ще има сдобряване в следващата серия,  когато ГГ са скарани рейтингите са по-добри Joy за съжаление половината епизод го пропуснах , децата ми играха контра, но колкото видях ми хареса много Hug браво на екипа , разбираемо е , че епизодът беше по-кратък , все пак и доста от сцените са ги презаснели и без Мело...
Благодаря  за превода на Алекс Kissing Heart

# 695
 Аз като лудите мамаши започвам да ги сватосвам , ама не мислите ли ,че има нещо ? Но няма скоро да разберем :
Нареждам се до теб 😂 Мисля, иска ми се и се надявам, че има нещо 😂 просто са като два магнита, заиграват се един с друг, погледи, усмивки, закачки... Като старите баби сме, но хайде да се взимат младите 😂 обаче от друга страна... Да не бързат, за да не се окаже фалшива тръпка покрай сериала само. Но са божествени заедно.

Благодаря за превода, снимките и всичкото 🥰

dessince виждаш ми се опасна, щом правиш такива работи, за да си свършиш задачата 😂😂😂

# 696
И аз благодаря, Алекс Flowers Hibiscus
Хареса ми серията, наелектризирана беше. Ама как влюбеното веднага, като радар засече една важна липса. Smile

# 697
Много ми хареса сцената с разговора за пръстените! Ето я с руски субтитри:

https://vk.com/al_feed.php?z=video-132999259_456247025%2F4ac0127 … -132999259_767658

# 698
  • Монтана
Алекс, възможно ли е горе долу да преведеш първите сцени, снимани паралелно - разговорът на Серкан с Енгин и на Еда с момичетата!??

# 699
  • София
Много благодаря още веднъж на Алекс за превода! Flowers Bouquet

Надявам се епизодът да има добър рейтинг. Пък и свърши интересно - има много варианти какво ще се случи нататък. Дано само да не ни подскажат твърде много във фраговете за следващия епизод. Simple Smile

Но пък обещанието за ромком епизод си е добра заявка. Хайде дано!

Кратък ми беше епизодът, но имаше своите добри моменти, макар и целият излет да ми беше леко излишен и пълнеж. Явно е трябвало да се стигне до инцидент с Еда и затова така... Може би Серкан ще се почувства виновен и ще бъде загрижен, та ще се сближат?! Ще видим. Определено искам повече сцени с тях, но пред заяждането им предпочитам романтичните им сцени със сигурност! Simple Smile

Phillipine, и аз съм от тези, които ги сватосват - така де... много ще се радвам, ако Ханде и Керем станат двойка в реала. Wink

# 700
А къде остана сърцето от ребуса, аз очаквах там нещо повече. За следващата серия ли са го запазили?
Момичета на нас хубаво ни се искаше по-дълга серия, но да се радваме, че и това са успели да заснемат. Не ми се мисли по колко часа на ден са работили, за да направят това, което гледахме, предвид принудителното прекъсване.
Аз съм доволна. Не ни хвърлят в тежка драма. Много ми допада това джафкане между Еда и Серкан. В следващата серия може вече и открито да си флиртуват, щото тука още страдат и се правят на важни и двамата Stuck Out Tongue Winking Eye Ама на Керем /Серкан погледите са един път просто. Всичките! Тъжните, усмихнатите, ревнивите, предизвикателните. Който го може, го може! Heart EyesHeartHeart Eyes

Алекс, Kissing HeartHugHeart още веднъж Благодаря.

Момичета, HeartHeartHeart и на всички вас. Сряда вечер ми се превърна в забавно приключение с вас SunglassesStuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes. А беше обикновен, скучен работен ден посред седмицата. Flowers Hibiscus Благодаря ви на всички за споделените емоции Heart ExlPurple HeartBlue HeartGreen Heart

# 701
  • Плевен / София
Да...Серкан е разбит, но според мен нарани повече Еда с премълчаването отколкото, ако и беше казал...Алптекин постъпи малодушно....но аз не съм очаквала повече от него...човека с който трябваше да говори поначало беше лелята, а не Серкан....
Харесва ми, че Еда отказа стипендията и взе в свои ръце обучението си...да видим как ще продължат другата седмица...дано и рейтинга е добре....

# 702
Ех, сродни души.
А и без това Еда му е все в мислите, не може да диша, ако не я вижда, редно беше той да установи липсата й.
Но това падане в трап и намирането е като в РП, не знам как ще го направят по-различно.
Някак и аз не разбрах накрая това сърце Sparkling Heart
Може би са одрязали сцената за да поддържат напрежението за следвашщия епизод.

# 703
Аз да се включа да защитя малко Еда . Sunglasses Все пак Серкан страда ,защото любовта на живота му е невъзможна ,как ще диша без Еда .Това е тежко ,трудно ,мъчително.Има един Енгин и Сириус ,които реално не са съгласни с неговото решение и той е сам. Натоварен с вината на баща му ,той решава да не е егоист ,а да пусне неговата фея да бъде щастлива и необременена от истината за смъртта на семейството си. И нормално предизвиква нашето съчувствие.
   От друга страна е Еда ,която смята ,че не е важна за любимия си ,който преди няколко дни и каза ,че е лудо влюбен в нея ,че той може да я извади от живота си с едно щракане на пръстите .За него е по -важен холдинга ,а тя е последна дупка на кавала. Чувства се отхвърлена и излъгана .Може би беше логично да е в депресия ,да тъжи ,но нямаше да отива на характера на Еда .Тя е позитивна , весела ,цветна ,енергична ,усмихната на моменти лудетина . Не си я представям да лее кротко сълзи и да се самосъжалява .Ще действа ,та дори и да сътвори световна глупост .Плюс това има цяла чета приятели ,които я подкрепят .
   Просто страдат за различни неща - единият за егото си ,а другият,че любовта му е невъзможна ,поради независвщи от него фактори и са се научили да преживяват мъката по различен начин...

# 704
  • Кърджали
Момичета, тъй и тъй благодарите, некмд го доуточним. Благодсрности се приемат под формата на запаси от шоколад, става и вино.,хспчета за сърцетуп и салфетки дс си бърша лигите по Керем 🙃🙃🙃🙃🙃

На мен сериятс ми хареса. Малко кратка, но още по-добре, така и не мога да им свикна тези почти тричасови серии. Интересно ми бее, усмихвах се, хем ме болеше сърцето за Серкан. Хареса ми дори това, че Еда му прсвеше напук, а той ревнуваше... И пак заради Еда спрекрачи ощемедна своя граница - социализира се, отиде на този къмпинг само и само да е до нея. Харесаха ми думите му "Ами ако на теб ти се беше случило нещо"... Абе хареса ми. Дори лека полека и Ефе взе да ми харесва...
За играта на Керем дума няма да отварям даже, че вече сама на себе си станах досадна. Съкровище им е това момче, съкровище.

gostenka68, Серкан го каза на Енгин - ако ѝ каже истината това означава че  отмово ще се разделят, но тпзи пхт Серкан ще ѝ напомня винсги за родителите ѝ. Ще е синът на човекс виновен за това, че ги няма. Това ище повече ще я разбие. Затова е избрал данго намразиь но да не отваря отново раните ѝ. Не и той.

Общи условия

Активация на акаунт